PDA

Zobacz pełną wersję : hi tec

ragathul
07-04-10, 12:21
Witam. Mam takie pytanko odnośnie białka produkoanego przez hi teca. Jakiś czas temu kupilem sklepie whey fusion hi tec wczoraj poszedlem do innego sklepu, w którym to sprzedawca odradzał mi zakup szelkich odzyez z pod znaku tej firmy gdyż jak poiedział hi tec dodAJE do odżyek białko soi. Co Wy o tym myślicie??

szycha77
07-04-10, 12:47
A czy w drugim sklepie były produkty HI TEC-a?

ragathul
07-04-10, 12:49
no własnie nie było. Niby tłumaczył to tym, że jest cieńki ale pewnie o to tu chodzi, że nie sprzedają tamtej firmy więc po niej jadą:) Pytam z czystej ciekawości, bo może ktoś jeszcze słyszał o tej ciekawej teorii.

pablo28
07-04-10, 20:30
generalnie Hi-tec nie jest uznawany za czołowego producenta suplementów, i do tego ta afera z kreceniem na składzie(ja osobiscie omijam), a to ze niby dodają -rozumiem nieuczciwie białka soji to bym sie nie zdziwił. Aczkolwiek teraz niby sie poprawili i ludzie wypowiadaja sie pozytywnie o ich produktach.
PS: nigdy nie sugeruj sie radami sprzedawcy w sklepie, zawsze mówią tak zeby im cos zeszło ze stanu itp.

MolderDist
08-04-10, 20:01
w sumie to jak wyżej

ale kupiłem w promocji u nich pierwszych produk

białko chyba Whey Protein

no cholera mać, raz (nie licze jako promocje tylko normalnie jakbym kupił) że droższe od ostrowi 2 razy, a niczym od niej nie odbiega
proch smakuje jak mąka
rozpuszcza sie jak ostrowia (czyli sie nie rozpuszcza lol)
gluty na wierzchą zostają itd

miałem czekolade

nigdy wiecej

pablo28
08-04-10, 20:45
sog bo współczuje

ragathul
08-04-10, 23:54
[no tak z tą rozpuszczalnoscia to fakt. Wczoraj kupiłem Vitamin-shop cenowo nie najgorszy a rozpuszcza sie nieporównywalnie dobrze wiec mysle, ze narazie przy tym pozostane. Dzieki za odpowiedzi.