Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Suple na redukcję, do sprawdzenia i dobrania

wujek_stunt
06-04-10, 10:02
Czyli jak w temacie muszę zredukowac kilka ładnych kg. Oczywiście dieta redukcyjna i trening jest już od jakiegoś czasu, teraz chce dołączyć do tego suple.
Napewno kupię l-carnitynę i CLA co jeszcze do tego dokupić? Już kilka razy brałem spalacze.

ht
06-04-10, 10:08
ałłłaaa. bierzesz suple dla bab??? daj dobry spalacz dobra dieta aero i lecisz z tlusczykiem, zobacz sobie mitotrion animal cuts. lub cos takiego. teraz wyszedl nowy thyrobourn fitness authority. mysle ze bedzie dawal rade.

KowalX
06-04-10, 11:18
Cla działa bardzo fajnie :]
Wybierz clarinol większe stężenie w kapsie.

MolderDist
08-04-10, 19:37
l-karniyna ok jak wiesz w czym Ci pmoze ;]
proponuje l-karnityna 600 Activlaba 135 kapsułek b. dobrze wychodzi cenowo
pamietaj o odpowiedniej dawce - około 3 g

dodaj dużo omega-3, minerały: magnez, wapń (ogolnie witaminy i minerały) - to takie podstawy

dalej myśl o spalaczach

bullet
08-04-10, 23:00
w mojej ocenie to
1. aeroby
2. dieta (lub odwrotna kolejnosc)
3. spalacze ale nie l- karnityna i nie CLA, kup cos z tego co radzą chlopaki powyzej. ewentualnie lipo 6x, sun tight, scorch

KowalX
09-04-10, 01:39
3. spalacze ale nie l- karnityna i nie CLA, kup cos z tego co radzą chlopaki powyzej. ewentualnie lipo 6x, sun tight, scorch
L - karnityna to nie spalacz ,a CLA działa.

wujek.maciek
09-04-10, 02:01
olej suple i kup sobie parowar :rockon:

zeby nie bylo ot: od 3 tyg biore 6 cap/dzien stim olimpu i 0 jakichkolwiek odczuc/efektow... juz teraz nie polecam. wrecz dziwne, ale ja akurat jestem troche jak stary diesel :)

jak juz, to celuj w cos mocniejszego - np. scorcha (a l-karnityne, cla, hmb, etc. zostaw ludziom wierzacym reklamom i jednorazowym testom na orangutanach :)

pozdro