goodman
05-04-10, 19:31
Witam mam 23 lata 17cm wzrostu i ok 92 KG wagi, Pracuje wiec śniadanie jadam ok 5-6, czas na drugie śniadanie ok 10, i w dni treningowe obiadu nie jadam cos tylko o 15 na szybko przed siłownia, a w dni wolne ok 17 obiad .
I mam taki problem chciałbym popracować nad swoja nadwagą ale dla mnie te wszystkie diety to czarna magia i choćbym chciał to nigdy nie dam rady sie do nich dostosować.
Chodzi mi o np takie jedzenie:
1/2 malej cukinii,
3 kubki lisci szpinaku,
pol kubka grzybow
1 kubek jagod (moga byc mrozone)
\1 lyzka stolowa oleju balsamicznego
1 spory lisc szpinaku,
1 slodki ziemniak
I tu moja prośba czy ktoś mógł by mi poradzić co jeść a co nie z rzeczy bardziej przyziemnych bo to co jest wymieniane w dietach to dla mnie rzeczy nieosiągalne a wręcz czarna magia.
Prosił bym jeśli ktoś miał by chwilkę przyjrzeć sie temu problemowi a myślę ze nie tylko ja taki mam, Bo żeby dostosować się do takiej diety trzeba by było mieć spore zarobki.
Chciałbym aby ktoś mi doradził co i jak z rzeczy które można kupić w supermarkecie/sklepie
I mam taki problem chciałbym popracować nad swoja nadwagą ale dla mnie te wszystkie diety to czarna magia i choćbym chciał to nigdy nie dam rady sie do nich dostosować.
Chodzi mi o np takie jedzenie:
1/2 malej cukinii,
3 kubki lisci szpinaku,
pol kubka grzybow
1 kubek jagod (moga byc mrozone)
\1 lyzka stolowa oleju balsamicznego
1 spory lisc szpinaku,
1 slodki ziemniak
I tu moja prośba czy ktoś mógł by mi poradzić co jeść a co nie z rzeczy bardziej przyziemnych bo to co jest wymieniane w dietach to dla mnie rzeczy nieosiągalne a wręcz czarna magia.
Prosił bym jeśli ktoś miał by chwilkę przyjrzeć sie temu problemowi a myślę ze nie tylko ja taki mam, Bo żeby dostosować się do takiej diety trzeba by było mieć spore zarobki.
Chciałbym aby ktoś mi doradził co i jak z rzeczy które można kupić w supermarkecie/sklepie