PDA

Zobacz pełną wersję : Meta %%%

amad
04-04-10, 13:15
Witam.
Mam pytanie.
Zaczalem wlasnie cykl na mecie razaka, bez alko, dieta jest i wgl. jest to moj pierwszy cykl.
czy cos mi sie stanie jesli w trzecim tygodniu w jeden dzien bede pil.
kumpel ma 18, i wiem ze bez alko sie nie obedzie.... przerwac cykl czy co zrobic?
dzieki za rady

Sosna91
04-04-10, 13:29
po co zaczynałeś cykl jak będziesz pił? w ogole to troche odpowiedzialności jak sie coś robi to robi porządnie. nie napisaleś jaką dawką lecisz ale pomijając. w umiarkowanej dawce nic Ci nie powinno byc. jak jesteś ułożony tym bardziej bo nie którym jak biorą mete i pija to troche pozniej odbija. generalnie chyba lepiej wykorzystać do maxa towar niz chlać takie moje zdanie. a bez alko tez sie da bawic :)

Mirmillo
04-04-10, 13:39
jak wypijesz dwa piwa czy kieliszek wódki to nic się nie stanie, ale wiedz, że to głupota. Jak to bez alko się nie obędzie? Skoro czujesz się na tyle odpowiedzialny żeby sięgnąć po sterydy, to nie powinno być problemem odmówienie %. Wypij jeden kieliszek za zdrowie i tyle.

ht
04-04-10, 13:40
e tam. jeden dzien raczej nie zawazy. najwazniejsze zebys nie opuscil posilkow. nie jestesmy na poziomie pro. zeby sie takimi rzeczami stresowac. gdybys pil caly cykl to mozna by bylo powiedziec ze cykl w plecy. a tu raz ze meta solo i jedna popijawka. raczej nic ci nie bedzie.

amad
04-04-10, 13:59
dobra wielkie dzieki!

Pawlos159
04-04-10, 16:07
jaką dawkę dzienną zamierzasz przyjąć ?

amad
04-04-10, 16:33
30mg...
3x10mg dziennie

Moody1514
05-04-10, 13:27
Jesli to Twoj pierwszy cykl to 20mg da zadawalajace efekty

Mirmillo
05-04-10, 14:06
Jesli to Twoj pierwszy cykl to 20mg da zadawalajace efekty

Wróżka? Nie wiesz nic o chłopaku i piszesz taką bzdurę.

Pawlos159
05-04-10, 16:34
Chyba wyraznie jest napisane ,że robi pierwszy cykl . To 20 mg dziennie wystarczy.Kup sobie krta olim mega kaps i weglowodany do uzupelnienia diety. Zapodaj to od poczatku cyklu do konca. Co ty byś chciał żeby od razu w udo dawał. Bez przesady. A i alkocholu nie pij jeden dzien wystarczy zeby zamieszanie w organizmie zrobic. Poco zaprzepascici to co zrobiles przez 3 tygodnie

Mirmillo
05-04-10, 16:48
Kup sobie krta olim mega kaps i weglowodany do uzupelnienia diety. Zapodaj to od poczatku cyklu do konca.

jak masz tak radzić to nie rób tego w ogóle.

A co do dawki, to jesteś przekonany, że te 20mg tak samo będzie działać na faceta, który waży 50kg co na tego, który waży 120kg ?!

Pawlos159
05-04-10, 17:16
Ja łonczyłem mete z kreatyna i i weglowodanami do tego dieta.Ztego zauwazylem to bardziej doswiadczeni tez to preferuja. A co do dawki .Ja waże 94kg i nie dlugo bede zaczynal cykl i metki bede bral 30 mg dziennie. z czego robilem wczesniej cykle .Doradzili mi to bardziej doswiadczeni od Ciebie i ode mnie z tego forum. Wiec na pocztek wystarczy mu 20mg. Nadal tak uwazam

Pawlos159
05-04-10, 17:16
Wiesz każdy ma inne doswiadczenia . Ty uwazasz tak ja tak:)

Lukaszr0
05-04-10, 17:31
Fakt 30mg na dzień na początek to trochę dużo nawet jak waży i 100kg, duże dawki to nic dobrego. Jak pisał kiedyś bodajże vold jego kolega zrobił 10kg przy 5mg dziennie przez 60 dni.

Pawlos159
05-04-10, 17:32
Masz racje i do tego koleś był po wypadku i miał przepisana taką dawke przez lekarzy. Bo nie mógł dojść do siebie

Mirmillo
05-04-10, 17:38
To, że Ty tak ŁONCZYŁEŚ to wcale nie znaczy, że tak jest lepiej. Nie twierdzę, że 20mg to zła dawka. Po prostu nie lubię gdy ktoś w ciemno mówi jaka dawka jest odpowiednia dla drugiego.

10kg przy 5mg to chyba głównie za sprawą miski, a i to pewnie większość tłuszczu przybyło, bo jest to dawka lecznicza można powiedzieć.

I inna sprawa: skąd wiesz jak bardzo jestem doświadczony? Po tym, że mam 3 sogi? Nie bądź śmieszny.
A to, że łonczyłeś mete z węglowodanami to chyba tekst miesiąca. ;d

Dawidhardcore
05-04-10, 17:44
zygac mi sie chce jak to czytam;/Opanujcie sie do cholery,to nie przedszkole,jak czlowiek zamierza brac jakies saa niepowinien pic taka prawda,bo wszystko co zwiazane z cyklem w plecy, w trakcie przerwy od cyklu jeszcze rozumiem,Napij sie jednego kieliszka na toast i wsio, jak bd wiecej pic podczas cyklu to moze ci nic nie bd ,ale to zalezy od organizmu,ale postepow przez picie nie bd,bod slabszy podczas cyklu,takie moje zdanie...

Pawlos159
05-04-10, 19:14
Tekst o węglowodanach może być nawet 2 miesięczny . Ja sam tego sobie z palca nie wyssałem . Na tym forum mi doradzono ,że jako uzupełnienie diety do cyklu powinno się brać węglowodany a nie ja sam to raz. A dwa czytaj dokładnie . Ja napisałem ,że są bardziej doświadczeni od Ciebie i ode mnie. A nie ,że nie masz doświadczenia. Czytaj ze zrozumieniem. Po trzecie to forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie .I zbierać nowe informacje żeby nie popełniać błędów. Anie kłócić się bez powodu:)

Sosna91
05-04-10, 19:22
.Kup sobie krta olim mega kaps i weglowodany do uzupelnienia diety.

Kolejny nic o nim nie wie a pisze. zreszta autor nie pyta ile brac tylko pytał o alko wiec po co to teraz rozkopywac?

Pawlos159
05-04-10, 19:29
Wsumie nie ma sensu czas to zakonczyc:)

Dawidhardcore
05-04-10, 19:43
ile wy macie lat??to ja mam 21 i takich bzdur nie pisze, dajcie spokoj odpowiedz chlopak juz uzyskal, a wy dalej drazycie;/

Pawlos159
05-04-10, 19:47
Daxyyy bez nerwów :) Ja mam 26 lat:) Rozbujaliśmy się:)) Koniec tematu chłopak uzyskał otpowiedz na pytanie i koniec:))

Bull2
05-04-10, 20:59
otpowiedz kurwa...

Dawidhardcore
05-04-10, 21:49
Daxyyy bez nerwów :) Ja mam 26 lat:) Rozbujaliśmy się:)) Koniec tematu chłopak uzyskał OTPOWIEDZ na pytanie i koniec:))
o ja jebie przez te koksy niektorym juz calkowicie dyslekcjaa siadla na leb:D