PDA

Zobacz pełną wersję : co mam kupić?

STARTer
04-04-10, 09:20
Witam. W temacie odzywek i suplementów jestem troche ciemny wiec licze na wasza pomoc.Chcialbym przybrac ok10kg ale nie wiem co mam kupic....? moze ktos mi doradzi jakas dobrą odzywke wysokobiałkową lub jakies białko z którego był zadowolony?
Zalezało by mi zeby wysoka jakosc nie szla w parze tez z wysoka cena(bo troche sie spłukałem na moją małą pakernie)
Z góry dzieki za odp

repo
04-04-10, 09:41
10kg to sporo:) Postaw na Mass XXL, bialko ostrowii i pij według braków w diecie, która oczywiście jest podstawą!

Mirmillo
04-04-10, 09:52
jw MassXXL, albo Mutant Mass. Bez jako takiej diety dużo nie zdziałasz, a 10kg to na prawdę trudne zadanie, ale rozumiem- wakacje blisko ;p

D3
04-04-10, 10:18
jw MassXXL, albo Mutant Mass. Bez jako takiej diety dużo nie zdziałasz, a 10kg to na prawdę trudne zadanie, ale rozumiem- wakacje blisko ;p

To powinno być raczej na odwrót?

Mirmillo
04-04-10, 10:41
Zapytał co ma kupić to mu odpowiedziałem, więc w czym problem?
Skoro temat jest w dziale: Odżywki i suplementy to odpowiedź pokierowałem w tę stronę. Jeśli autor poruszy wątek w 'Diecie' to odpowiedź będzie dotyczyła czego innego.

Po co się czepiać? Święta są.

STARTer
04-04-10, 10:41
No sporo sporo:) A jesli chodzi o te odzywki co mi poleciliscie to jak one smakuja z wodą a jak z mlekiem? bo nie zawsze moge sobie pozwolic na mleko a jak wiadomo z mlekiem lepiej smakuje.Co do diety to wiem wiem....podstawa.Tylko ze z tym bede mial maly problem bo mi ostatnio apetyt nie dopisuje. Moze to byc niedobór jakis witamin?Myslalem zeby isc do dietetyka ale bez przesady za 5min jego"roboty"nie zapłace co najmniej 50zl.
Zapomniałbym...Gdzie kupujecie dla siebie odzywki?Albo inne pytanie gdzie mozna kupic tanio odzywki?;p I na jaką firme mam patrzec?

Mirmillo
04-04-10, 10:48
To z mlekiem pij rano. Przed snem i w porach treningu mleko raczej nie wskazane. Do smaku się przyzwyczaisz.
Kupuj w sprawdzonych sklepach internetowych. Adresu nie podam bo nie wiem czy regulamin na to pozwala, ale nie sądzę żebyś miał problem ze znalezieniem. Allegro omijaj szerokim łukiem.

repo
04-04-10, 10:56
Faktycznie teraz przed wakacjami 10kg to troche przesada...(zaleje Cie za bardzo i bedziesz plakal;p)
Co do sklepu, to faktycznie nazw Ci nie podam, ale na allegro jest ich sporo wiec na pewno cos wybierzesz:) Dla ubicia twardego miecha kup sobie carbo i bcaa, i pij po treningu.

STARTer
04-04-10, 10:57
Postaram sie...allegro odradzasz z tego wzgledu ze duzo oszustów czy ze maja wysokie ceny? A moze chociarz mi dobrą firme tych odzywek napiszesz? Rozumiem ze temat apetytu mam gdzie indziej poruszyc?

D3
04-04-10, 10:57
Zapytał co ma kupić to mu odpowiedziałem, więc w czym problem?
Skoro temat jest w dziale: Odżywki i suplementy to odpowiedź pokierowałem w tę stronę. Jeśli autor poruszy wątek w 'Diecie' to odpowiedź będzie dotyczyła czego innego.

Po co się czepiać? Święta są.

A wystarczyło przeczytać trochę ze zrozumieniem swojego posta i moją odpowiedź ze zrozumeniem. "10kg to na prawdę trudne zadanie, ale rozumiem- wakacje blisko ;p". Skoro lato się zbliża to raczej bardziej ludzie powinni zrzucać kilogramy aniżeli ich nabierać?

D3
04-04-10, 11:08
Postaram sie...allegro odradzasz z tego wzgledu ze duzo oszustów czy ze maja wysokie ceny?

LOL, stary ile ty masz lat? :)

repo
04-04-10, 11:09
Postaram sie...allegro odradzasz z tego wzgledu ze duzo oszustów czy ze maja wysokie ceny? A moze chociarz mi dobrą firme tych odzywek napiszesz? Rozumiem ze temat apetytu mam gdzie indziej poruszyc?

Nie oto mi chodziło:) Na allegro jest dużo dobrych sklepów z odżywkami, i według mnie mają dobre ceny. Oszuści? hmmm, raczej się nie spotkałem a na allegro zamawiam już dosyc długo. Chyba, że się mylę i ktoś z forumowiczów mnie poprawi;)
Co do Twojego braku apetytu, to niestety Ci nie poradzę:( jezeli chcesz robic mase, to niestety jesc trzeba, i to nawet czasem na sile:(

repo
04-04-10, 11:11
A wystarczyło przeczytać trochę ze zrozumieniem swojego posta i moją odpowiedź ze zrozumeniem. "10kg to na prawdę trudne zadanie, ale rozumiem- wakacje blisko ;p". Skoro lato się zbliża to raczej bardziej ludzie powinni zrzucać kilogramy aniżeli ich nabierać?

hehehe, co racja, to racja:D

Mirmillo
04-04-10, 11:43
Nie ma co szufladkować. Jeden ma taki cel, drugi inny. Jeśli kolega pisze, że chce przytyć 10kg, to nie namówisz go do redukcji.