Zobacz pełną wersję : Redukcja raz jeszcze.
Witam,
W maju planuje cykl redukcyjny, ma on wyglądać tak:
1-6 prop 100mg eod (jako antykatabolik)
1-5 helios (zaczynając od 0,5ml i zwiększając codziennie do 3ml)
1-6 30mg efy + 200mg kofeiny - przed treningami
Ewentualnie jak będzie kiepsko to planuje pociągnąć jeszcze 2-3 tyg na samej efedrynie (60-90 mg ed).
I teraz kilka pytań:
1. Czy wszystko jest ok ? Czy ktoś ma jakieś sugestie ?
2. Czy może mi ktoś rozpisać odblok po tym propie ?
3. Czy warto brać nolwe przy propie (wydaje mi się że mam potencje do gino) ? Jeśli tak to czy 30 tab. starczy ?
4. Czy warto brać jakieś dodatki, osłonki przy takim cyklu ? Planuje brać cynk bo mam trądzik i po propie pewnie będzie go więcej, po za tym będę brał kompleks witamin.
Dieta tutaj na maxa pod dany cel,
można by dadac winko,
odp:
1 - ok
2 - clomid 12 tab , pierwszy dzień 100mg, kolejne 10 dni po 50mg.
3- dawka niewielka , ja bym nie dawał ale jak masz tendencje i chcesz mieć pewność to 10mg przez cały cykl, starczy 30 tab.
4 - tak, Cynk, witaminy, mgnez itp.
Dieta będzie trzymana, potem jakąś rozpiszę i wrzucę do działu dieta. A jak byś tu winko wrzucił i w jakich dawkach ? Co do osłonek chodzi mi bardziej o wątrobę, jak winka nie będzie to chyba nie warto nic brać ?
winko nie zaszkodzi. ale chlopak jest nastawiony na redukcje tak ze mysle ze prop sam wystarczy. niema co sie w koszta pakowac.
W sumie ht masz rację zostawię tak jak jest. A jak z tymi osłonkami na wątrobę ? Brać coś skoro winka nie będzie ?
jak nie bierzesz wina to nie daj osłonek, do redukcji bardziej wskazane było by samo wino a nie sam prop, ale głównie tutaj dieta zaważy.
Sam już nie wiem :) A jak by dodał winko to tak by było dobrze ? :
1-6 prop 100mg eod (jako antykatabolik)
1-5 helios (zaczynając od 0,5ml i zwiększając codziennie do 3ml)
1-6 30mg efy + 200mg kofeiny - przed treningami
4-8 wino 20mg ed
???
I jak wtedy z odblokiem ? Dawać po ostatniej iniekcji propa czy po ostatniej tab. stanazolu ? Pewnie wtedy by wypadało wydłużyć odblok ?
fallenursus
03-04-10, 16:52
ankieta
a) Staż : 1,5 roku
b) Celu Cyklu: redukcja
c) Dotychczasowy kontakt z saa: brak
d) Przeciwwskazania: brak
e) wiek: 20, waga: 80
dlaczego wino lepsze od propa.??? robiac redukcje i bedac na deficycie strasznie spada poziom testosteronu w organizmie. gdzies czytalem o tym artukul. tak ze nawet dla tego mysle ze lepiej dac propa solo pod redukcje niz winstrol.
fallenursus
03-04-10, 17:57
prop+ec
poo cyklu clen
w zadne heliosy w tym momencie sie nie baw.
100mg eod starczy propa. 6 lub 8 tygodni.
Czemu się nie bawić w heliosy ? Lato idzie trzeba zredukować:) A trochę zalany jeszcze jestem chcę to zredukować jak najszybciej i wziąć się za robienie czystej masy. Teraz planuje ten cykl a następne jechać już np. mietek+enan+wino a na koniec cyklu clen.
fallenursus
03-04-10, 18:56
naucz sie poprawnie robic injekcje.
bedziesz chodzil caly pokuty az ci sie odechce na pierwszy raz.
Ja tam igieł się nie boje :) Gorzej będzie bić propa niż heliosa po mojemu.
helios jak najbardziej,
ale injekcje 2 razy dziennie i musisz jeszcze wiedziec że jak dojdziesz do dawki 3 ml to conajmniej musisz to podac w 4 kłuciach.
ale nikt nie mówił że bedzie lekko :)
Wiem, wiem, nie ma być lekko tylko skutecznie :)