PDA

Zobacz pełną wersję : Narkotyk (Mary Jeane)

siwusek1
02-04-10, 10:18
Palenie marihuany cos powoduje w miesniach ? Lub jak ktos ma diete moze ja zepsuc ?? Najlepiej napiszcie czy lepiej nie palic w okresie cwiczenia.

slim shady
02-04-10, 11:22
było o tym na forum, użyj wyszukiwarki

młody jesteś nie pal, szkoda zdrowia

siwusek1
02-04-10, 12:42
Heh marihuana przedluza zycie :)

NeverLetGo
02-04-10, 12:49
Heh marihuana przedluza zycie :)

ale wieczne...

bo wiecznie zamuloną mimozą z obniżonym poziomem teścia sie jest :)

seras666
02-04-10, 13:13
ta dobrze ci radzą, temu rzuciłem szkoda hajsu, zdrowia i mi waga strasznie po tym leciała, oczywiście raz za kiedy można ale bez przesady.

burn
02-04-10, 13:28
Ścierwo dla ścierwa :) Jak wszystkie narkotyki.

siwusek1
02-04-10, 14:47
ale nie codzienne palenie tylko raz na kiedys:)

mcudny
02-04-10, 19:36
Jak sobie zapalisz raz na 2 miechy, to wiadomo że nic ci nie bedzie. Tak samo jest ze wszystkimi używkami.
Ale jak każdy weekend będziesz świętował z ujaraną mordą to nie licz na nic dobrego.

KowalX
03-04-10, 01:48
ale nie codzienne palenie tylko raz na kiedys:)
15lat i takie pierdoły pisze :errf:

Biernaczek
03-04-10, 10:58
palenie marihuany cos powoduje w miesniach ? Lub jak ktos ma diete moze ja zepsuc ?? Najlepiej napiszcie czy lepiej nie palic w okresie cwiczenia.
w ogóle nie palić !!

siwusek1
03-04-10, 14:08
burn heh widze ze nic nie wiesz... jak cos ocenia sie ludzi jak bedziesz z nimi dlugo spedzal czas a nie przez neta synek :) heh

burn
03-04-10, 16:54
Nie musisz prawić mi wykładów "synek"
15 lat i takie używki - komentarz zbędny :)
Nikt nie jest święty ale bez przesady.
Swoje zdanie o narkotykach mam, bo mimo młodego wieku znam ludzi, co poszli przez to na dno/wąchają kwiaty od spodu.
Smutne ale prawdziwe.

Biernaczek
05-04-10, 00:48
burn heh widze ze nic nie wiesz... jak cos ocenia sie ludzi jak bedziesz z nimi dlugo spedzal czas a nie przez neta synek :) heh

Pal swoje zioło albo zapierdalaj na siłownie,

fallenursus
05-04-10, 03:53
M A R Y J A N E baranie MARY JANE

D3
05-04-10, 13:11
było o tym na forum, użyj wyszukiwarki

młody jesteś nie pal, szkoda zdrowia

A jak stary jesteś to możesz? :>

Ja tam raz na ruski rok lubię sobie zarzucić dobry stuff, nawet na ślubie dobrego kumpla byłem "nafukany", żeby wcześnie nie odpaść, bo dawno wódki nie piłem, a też i rano musiałem jeszcze parę rzeczy porobić :)
Wszystko jest dla ludzi, ale z głową.

Z drugiej strony miałem kumpla, który dil'ował trawką i palił dzień w dzień to faktycznie objawy można było dostrzeć, bo poprawnie zdania po polsku nie potrafił sklecić i miał poryty beret. Pewnego dnia zacząłem z nim gadać i zauważyłem, że dawno nie palił, bo miał myślenie normalne i też normalnie się wysławiał.

BoloYeung
05-04-10, 13:47
trawa dla bydła
http://www.youtube.com/watch?v=p63FDYj7nzg

D3
05-04-10, 13:50
trawa dla bydła
http://www.youtube.com/watch?v=p63FDYj7nzg

Super Bolo, to właśnie jest zachowanie typowego bydła, które nie umie uszanować odmiennych poglądów. Czasem się zastanawiam czy na takich nie powinni jeszcze raz uruchomić kominów w Auschwitz, może świat stałby się lepszym miejscem bez takich prymitywów.

Dominick
05-04-10, 14:13
tez palilem trawe w wieku 15 lat...
wszysko jest dla ludzi ale tylko dla tych ktorzy znaja umiar i wiedza kiedy przestac

edit: Mary Jane dzieciaku

mtm
05-04-10, 14:25
Do książek a nie ci gówno w głowie .

Pioter1994
05-04-10, 18:42
Palenie marihuany cos powoduje w miesniach ?

Powodzenia...

slim shady
05-04-10, 19:45
A jak stary jesteś to możesz? :>

Jak stary będzie to może zmądrzeje a jak nie to trudno

Pioter1994
05-04-10, 19:49
Jak stary będzie to może zmądrzeje a jak nie to trudno

Jak zmądrzeje to może być już za późno...

ht
05-04-10, 21:57
panowie bez cisnien. zobaczcie sobie martineza jakie ma na wywiadach male oczka. a mysle ze na forum niema takeigo kolesia co by ak wygladal. mysle ze jarka ma malo do miesni. bbaaa powiem wiecej. mialem kolezke co jak byl na cyklu jaral codziennie przed snem zeby miec zwale bo nie mogl posilkow w siebie wpuscic. zszedl z cyklu przestal jarac. mozna??? hehe

mtm
05-04-10, 22:09
Niby jaranie spowalnia metabolizm ...

Sosna91
05-04-10, 22:38
z dwojga złego juz lepiej kuj dupsko niż w narko sie bawisz.

NeverLetGo
06-04-10, 07:19
z dwojga złego juz lepiej kuj dupsko niż w narko sie bawisz.

polemizowałbym... w jego wieku lepiej chyba CZASEM przykotłować, niż mieszać w hormonach...

Sosna91
06-04-10, 10:18
nie miałem na myśli już teraz.

rmn
06-04-10, 10:32
maryśka nie jest zła ważne tylko żeby nie przesadzać i nie chodzić codziennie zaje*any... a co do połączenia MJ+ siłka na pewno znajdziesz coś w necie, no i wazne jest że konopia obniża poziom cukru dla tego jest tzw zwałka i chce się jeść no i jesteś senny a i pamietaj jak sam sobie nie wychowasz roślinki to nigdy nie wiesz co Ci diler sprzeda no i jak już masz palić to pal ale najlepiej siejke bo sqn to chemik a wiadomo że wszystko co najlepsze jest naturalne. Zioło było jest i będzie jarane ;] PS ja sam to odstawiłem dla kobiety chociaż nigdy nie byłem uzależniony paliłem dla przyjemności tak jak dla przyjemności wypije sie browarka

MAXIMUS 2
06-04-10, 10:40
Panowie niema co tematu rozczesać i tak zrobi jak uważa jak jest mu to do egzystencji potrzebne to niech jara do bulu no 15 lat to już odpowiedzialny gość moim zdaniem jak się zabierasz za kulturystykę to powinien w dziale djeta patrzeć a nie myśleć o paleniu zioła.

KowalX
06-04-10, 11:28
maryśka nie jest zła
Uzależnia,zasyfia płuca,ryje mózg.

konopia obniża poziom cukru dla tego jest tzw zwałka i chce się jeść no i jesteś senny

Cebula też obniża poziom cukru ,a nie czujesz się po niej wyjebany jak koń po westernie :]

a wiadomo że wszystko co najlepsze jest naturalne.

Polemizował bym

Zioło było jest i będzie jarane ;]
Tak można mówić o wszystkim heroinie,pigułach czy ścierwie.

nigdy nie byłem uzależniony paliłem dla przyjemności tak jak dla przyjemności wypije sie browarka

Tak to akurat mówi każdy i głupie porównanie.

siwusek1
06-04-10, 11:30
Dobra zamknijcie topica .. Jak macie tak pisac ze ktos smiec to nara .... Nie wypowiadaj sie jak nie zapaliles , pozatym raz na kiedys zapale ..

Dominick
06-04-10, 11:30
alkohol tez uzaleznia... z dwojga zlego lepsza marihuana ale najlepiej nie pakowac sie w takie g**o
raz na kiedys? :)

KowalX
06-04-10, 11:33
\Nie wypowiadaj sie jak nie zapaliles , pozatym raz na kiedys zapale ..
Do kogo kierujesz swoją wypowiedź?

pozatym raz na kiedys zapale ..

Po twoim poziomie ,sposobie pisania widać ,że zioło nie szkodzi :],ogarnij się.

fallenursus
06-04-10, 14:17
Dobra zamknijcie topica .. Jak macie tak pisac ze ktos smiec to nara .... Nie wypowiadaj sie jak nie zapaliles , pozatym raz na kiedys zapale ..
yup,dokladnie, forum sportowe a nie smietnik, wiec takie i podobne tamaty sa nie na miejscu.

Beggi
06-04-10, 15:09
cos kiedys slyszlem od kogos ze trawa pomaga w walce z astma?
(czy cos takiego)

slim shady
06-04-10, 16:03
MARIHUANA
a trening
Zażywanie marihuany przyciągnęło ostatnio wiele uwagi. Ten tak rozpowszechniony wśród młodych ludzi narkotyk, który tuż obok alkoholu często pojawia się na przyjęciach towarzyskich, ma swoje korzenie w starożytnej medycynie.
Zachód odkrył ją u Azteków z Meksyku. Moda na palenie trawki w końcu przywędrowała do Stanów Zjednoczonych, gdzie w 1937 roku zażywanie jej stało się nielegalne. Nie przeprowadzono dotychczas żadnych spekulacji na temat wpływu marihuany na syntezę białek mięśniowych i jej wpływu na zwiększanie lub zmniejszanie masy mięśniowej.
Lecz delta-9-tetrahydrocannabinol, znany również jako THC (czynna substancja w marihuanie) może zahamować różne procesy komórkowe w jądrach, w tym syntezę testosteronu, kwasu nukleinowego, miejscową produkcje białek i spermy, jak również może wpływać na ruchliwość plemników.
Nie sądzę jednak, że jest to podstawa do wyciągnięcia wniosku, że w dostatecznie dużych dawkach marihuana mogłaby wpływać na syntezę białek w innych częściach ciała, w tym i w mięśniach szkieletowych. Jednak dla kulturysty najbardziej niszczącym jej działaniem może okazać się zmniejszenie syntezy testosteronu.
Ponieważ odpowiednie stężenie testosteronu jest konieczne dla maksymalnego przyrostu tkanki mięśniowej i siły, palenie trawki może sprawić, że twój trening będzie stratą czasu.
Inne niekorzystne działanie marihuany to wzrost poziomu estrogenów. W jednym z badań, którego wyniki zostały opublikowane w 1987 roku, u zapaśnika palącego nałogowo marihuanę przez więcej niż pięć lat stwierdzono ginekomastię (powiększenie się gruczołów sutkowych).
Estrogen może również negatywnie wpływać na skład naszego organizmu poprzez zwiększanie zawartości niechcianej tkanki tłuszczowej. Pomyśl o krępującej sytuacji, kiedy na plaży chciałbyś zdjąć koszulkę i trochę się poopalać, a tu wszyscy widzą, że masz piersi większe niż twoja dziewczyna, a ponadto tu i ówdzie pojawiły ci się fałdy tłuszczu. Nie bez przyczyny są one często wiązane z nadużywaniem tej substancji.
Może słyszałeś, że niektórzy kulturyści używają trawki do zwiększenia łaknienia. Do przyrostu tkanki mięśniowej konieczna jest duża ilość pokarmów dobrej jakości każdego dnia, a słaby apetyt może ci w tym przeszkodzić. THC jest produkowany w postaci tabletek (Marinol) dla pacjentów chorych na AIDS i nowotwory, do pobudzenia apetytu, którego brak jest jednym z najbardziej niszczących czynników dla obu tych chorób. Czy oznacza to, że kulturysta mógłby korzystać z Marinolu?
Zapomnij o tym! 100 tabletek tego specyfiku kosztuje około 300$. Rusz głową i zapełnij swoją lodówkę lub kup sobie odżywki białkowe za te pieniądze. Mały skręcić przed siłownią nie jest najlepszym pomysłem, z wyjątkiem tego, że marihuana zmienia znacząco odczuwanie bólu i wpływa na motywację.
Zapewne niektórzy z was stwierdzą, że mogą po niej trenować ciężej i nawet tego nie odczuwać. Pamiętaj jednak, że zmniejszona wrażliwość na ból może mieć obusieczne działanie. Tak, może będziesz mógł trenować ciężej, lecz bez odczuwania bólu możesz nabawić się kontuzji w postaci naciągnięcia lub naderwania mięśnia nawet o tym nie wiedząc.
Z drugiej zaś strony zmniejszona wrażliwość na ból może prowadzić do tego, że nie będziesz się dostatecznie starał lub nie będziesz podnosił wystarczającej ilości ciężarów, aby spowodować wzrost mięśni. Niezależnie od tego jak postąpisz tracisz.

Dominick
06-04-10, 16:14
wplywa na motywacje... powoduje jej brak wiec raczej "po" nikt nie podniesie wiecej bo sie nie chce

KowalX
06-04-10, 17:32
W jednym z badań, którego wyniki zostały opublikowane w 1987 roku, u zapaśnika palącego nałogowo marihuanę przez więcej niż pięć lat stwierdzono ginekomastię (powiększenie się gruczołów sutkowych).
Estrogen może również negatywnie wpływać na skład naszego organizmu poprzez zwiększanie zawartości niechcianej tkanki tłuszczowej. Pomyśl o krępującej sytuacji, kiedy na plaży chciałbyś zdjąć koszulkę i trochę się poopalać, a tu wszyscy widzą, że masz piersi większe niż twoja dziewczyna,

:lol: naśmiałem się ,ściema jak nic :rockon:

slim shady
06-04-10, 18:55
to część artykułu pana Chrisa Street nie wszystko musi być prawdą, zawsze ktoś znajdzie zalety i wady

KowalX
06-04-10, 19:04
to część artykułu pana Chrisa Street nie wszystko musi być prawdą, zawsze ktoś znajdzie zalety i wady

Domyśliłem się ,spoko ;)

rmn
07-04-10, 12:13
http://www.youtube.com/watch?v=1ppT6XMZnLc sprawdz to
z mj jest tak samo jak z alko jak cwiczysz to poprostu odstawiasz używki musisz się podjąć albo rybki albo cipki.