Zobacz pełną wersję : Co teraz?
Witam. Jestem obecnie na cyklu cell pump , crevolution. Za tydzień kończe ( cykl trwa 60 dni). Co mam po tym zabrać. Co myślicie o HMB Revolution Treca ? I drugie pytanie zostało mi jeszcze 150 kap. L-Glutamine T6 Treca zacząć brać tą glutamine teaz pod koniec cylku czy poczekać i zabraćpo cyklu? Z góry dzięki.
te glutamine to mozesz wziązc mogłęs tez na poczatku a masz juz co rzeźbić?? bo hmb to na rzeźbe jest raczej... co potem to zalezy od funduszy
po tym 2 miechy przerwy.
Podczas tej przerwy jechał bym na mase na białkach albo gainerach zalezy ile masz hajsu.Do tego aminokwasy gluta jak najbardziej.
Po 2 miesiącach znowu kreta jakiś dobry cyklik.Chyba ze masz co rzeźbic to wycinka jakas.Ale tak czy siak zrobiłbym se z tydzien lżejszych treningów bo tqwój organizm po 60 dniowym cyklu napewno potrzebuje odpoczynku i regeneracji.Jak jestes juz przy końcu tego cyklu to zacznij brac tą glutamine.
Pozdro!! :wink:
Mam już co rzeźbić. Wiec zostały mi jeszcze 4 tygodnie cyklu i zacząłem brać glutamine , Jak skończe cykl na kreatynach i tej glutaminie zacznę brć hmb Revolution. Co wy na to ?
Mysle ze dobre rozwiazanie,tylko ze Hmb ma to do siebie ze musisz dluuuuugo brac,zeby zobaczyc jakies lepsze efekty,pozdro :razz:
Jęsli planujesz wycinke to zrób e chilke przerwy pojedź z 2 tygodnie na sucho potem kup spalacz jakis najlepiej thermo speed extreme-zbiera wiele pochwał.I spalaj spalaj i jescze raz spalaj :wink:
Hmb nie polecam osobiscie...shit :???:
o hmb revolutin nie sa az takie złe opinie no i co na spalanie to wiesz a6w ograniczenie kalorii w diecie i spalacz jakis
Zrobie przerwe 2 miesiące po tym cyklu i czy moge wziąśc STORMA ? Robiłem dwa cykle na mono teraz na cp i cr. Wziąśc sztorma czy lepiej coś innego?