Zobacz pełną wersję : Ostrowia wbc 80!!!
Witam wszystkich użytkowników forum.Wkróce kupuje sobie białko ostrowia wbc 80 narazie 1800g,podobno jest to dobre białko na mase i przyrosty mięsni.Połączone z dobrą dietą daje efekty.Dlatego chciałbym usłyszeć opinie o nim,może ktoś je stosował i mi powie jakie były efekty na mase,przyrosty mięśni i jakie jest dawkowanie tej odżywki???.POZDRO.CZekam na jakieś opinie :)
Jak na swoją cenę to jest ok. I nie stwierdzono wałków.Dawkowanie zależne od twojej diety i zapotrzebowania na białka.
Efekty są dobre po tym białku i po diecie?chodzi mi o wzrost masy?,przyrosty mięśni??czekam na odpowiedz,pozdro
Zapieprzaj jak osioł na treningach, żryj jak facet, a przyrosty będą :)
jak to białko sie bierze przed i po treningu?,ile gr?
30g rozpuszczasz w wodzie lub mleku(w mleku lepiej smakuje, polecam truskawkowe chyba najlepsze z tych wszystkich, chociaż w porównaniu do innych białek to smak jest do dupy - ale nie o smak tu chodzi). Po treningu nie warto, najlepiej np do drugiego śniadania i na wieczór.
spoko a tak na dzień to ile spożywać tego białka 60g czy 90g?przed treningiem można brać?
Według braków w diecie brać :) Można przed treningiem ale raczej nie warto bo się nie przyswoi tylko je spalisz na treningu.
to czyli to białko można brać rano po przebudzeniu,po południu po obiedzie i na wieczór tak?
Odpowiedź dostałeś w pierwszym poście,jest tam wszystko.
Na samym białku masy niezrobisz.
to co mam do tego jeszcze dodać oprócz ostrowii wbc 80 i diety?pomysł jakiś
Dodaj Ostrowie IBF i WBO :evil:
Dobrze a takie zestawienie 3 różnych białek to dobra kombinacja na mase?,ile kosztują te białka wymienione powyżej?
Dobrze a takie zestawienie 3 różnych białek to dobra kombinacja na mase?,ile kosztują te białka wymienione powyżej?
Jedzenie w prochu może stanowić maksimum 1/3 dziennego zapotrzebowania na składniki odżywcze i niema tu różnicy czy jesz jedną serwatkę czy 16453.
Dieta jest podstawą, im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie
białko = kurak = ryba = odżywka (czy spożyjesz je z kartonu czy z mięcha).To nie żaden magiczny proszek.
fallenursus
01-04-10, 01:56
Dodaj Ostrowie IBF i WBO :evil:
ja bralem WCW jak bylo.jednak najlepsze.
Ma ktoś jakąś tanią dobrą dietę na mase podać mi???pomocy!!!
Smak tego białka jest tragiczny! Ale kiedyś czytałem jak przeczepali to białeczko i jak za taką cenę miało całkiem dobre wyniki;)
Ja osobiście doradził bym Ci dokupić dodatkowo np białko X5 z Olimpu, i wyglądało by to tak:
Rano Ostrowia w środku dnia Olimp X5, 30 minut przed snem chudy ser biały (zawiera kazeinę).
Pzdr.
jeszcze lepsze ostrowia NWO 4 life
a tak na poważnie brałem te białko na cyklu SAA , smak ochyda ale byłem z niego zadowolony i co najwazniejsze cena niska , teraz i tak na cykl biore Dymatize izolat które polecił mi falen no i drugie na noc z tej samej firmy
Z czym moge jeszcze połączyć ostrowie wbc 80 żeby efekty były lepsze po jej stosowaniu.Najlepiej żeby taki produkt był cenowo przystępny jak ostrowia.Jaką dietę na mase moge zastosować do tego białka???prosze o jakies wskazówki :)pozdro
Co do diety, to zajrzyj do działu z odżywianiem. Czytaj, i próbuj na sobie. Każdy jest inny, i ma inną przemianę materii.
Jeżeli chcesz łączyć z czymś ostrowie, to kup sobie Carbo. Zwłaszcza, że bierzesz się za masę. Po treningu rób sobie sobie takiego gainerka Carbo + Ostrowia;) hehe, chyba taniej już się nie da:D
Dzięki :).Co do diety to mam obliczone zapotrzebowanie na makroskładniki pokarmowe: białko 384Kcal,tłuszcze 1035Kcal,węglowodany 1280Kcal.Nie wiem jak to rozłożyć w posiłkach i produktach.Licze na jakąś rade odnośnie tego:+)pzdr dla wszystkich *}
kup sobie tez BCAA warte połączenia
fallenursus
01-04-10, 18:24
dieta jaka moze być??
na mase
na mase Co do diety to mam obliczone zapotrzebowanie na makroskładniki pokarmowe: białko 384Kcal,tłuszcze 1035Kcal,węglowodany 1280Kcal.Nie wiem jak to rozłożyć w posiłkach i produktach.Licze na jakąś rade odnośnie tego:+)pzdr dla wszystkich *}
Tematy podwieszone poczytaj
Nie masz policzonego współczynnika aktywności.Obliczasz tak jak masz podane np. 80kcal to 20g białek (1g=4kcal) = ok 100g filet z kurczaka ;)
może mi ktoś to wytłumaczyć
może mi ktoś to wytłumaczyć
1g białek to 1kcal
1g węglowodanów 1kcal
1g tłuszczy 9kcal
Masz sumę ,którą obliczyłeś(z tym ,że policz współczynnik aktywności) ,masz podane ile kcal w postaci białek,węgli oraz tłuszczy.
1g białek to 1kcal
1g węglowodanów 1kcal
1g tłuszczy 9kcal
Kowal nie spiesz się bo błędy robisz :P
1g białek to 4kcal
1g węglowodanów 4kcal
1g tłuszczy 9kcal
Tak powinno być.
Kurcze ,a wydawało mi się ,że edytowałem http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/dd841_ddd.gif
fallenursus
01-04-10, 22:48
te forum cie nie lubi bo jestes za mundry
ja zreszta tez cie nie lubiehttp://www.otofotki.pl/img12/obrazki/dd841_ddd.gif
Dobra ,dobra już się nie podlizuj http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/dd841_ddd.gif
Prosze może mi ktoś rozpisać tanią dietę na mase na 70zł na miesiąc,którą chce połączyć z białkiem ostrowia wpc?.Oczekauje pomocy::)pozdro
fallenursus
01-04-10, 23:39
<<<<<<<<<<<<czeka az ktos sie wkoncu wkurwi i zamknie chociaz jeden temat
Prosze może mi ktoś rozpisać tanią dietę na mase na 70zł na miesiąc,którą chce połączyć z białkiem ostrowia wpc?.Oczekauje pomocy::)pozdro
Miesiąc ma powiedzmy zawsze 30 dni a ty masz 70zł co daje dziennie 2,33zł do wydania...
Chłopie kpisz czy o drogę pytasz? Daj sobie lepiej spokój, a 70zł przeznacz na kino z jakąś panną albo chłopem (nie wiem jakie tam masz preferencje)
Dostałeś odpowiedź ,resztę doczytaj w dziale dieta.
ZAMYKAM
Nie ma co ,poczułem trochę władzy http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/sr8763_ddd.gif
Dobbbra!! zastosuje to diete co daxxy poleca z ostowią.Zobaczymy jakie efekty będą :)
no prze "huj" z ciebie roket jest