Zobacz pełną wersję : spadek
Panowie jakieś 3 tygodnie temu max wycisk na klatkę był 85 kg, a n ostatnia serie 70-68 kg . Miałem wf na za jutrz po dniu robienia klaty . Gdy teraz w szkole zrobiłem 80 pompek skośnych, troszkę pomachałem hantelką (wszystko żeby Wfista widział) nie mogłem wziąć nawet raz 70 kg na klatkę (szkolna siłownia) u siebie na siłowni też znaczny spadek sił i serie kończyłem 62-63 kg i nie dawałem rady. Może czas na przerwę ? czy możliwe, że ja nigdy nie miałem tyle siły na 85 kg? ile tej przerwy ?
Jak wcześniej pomachałeś to się dziwisz ,że nie miałeś siły podnieść.Różnicę też można odczuć po ilości posiłków przed treningiem,może też dojść do tego ogólne zmęczenie.Może zaczyna Ci się udzielać złe odżywianie?Zgaduję tylko.
Czy przerwa to nie wiem ,bo nie znam powodu spadku.
No dobra dzięki, jakiś zamulony chodzę, co można na to poradzić? jakos przestawienie tej godziny mnie zamuliło
Pioter1994
31-03-10, 16:14
No dobra dzięki, jakiś zamulony chodzę, co można na to poradzić? jakos przestawienie tej godziny mnie zamuliło
Więcej śpij i jedz więcej weglowodanów.
nie wiesz co brac i jak? gg: 21163741 napisz! niskie ceny na spadki najlepszy jest clenbuterol napisz