Zobacz pełną wersję : Kreatyna skutki uboczne
Siemka
Własnie sie dowiedziałem ze mój kolega wylądował w szpitalu, jakieś problemy z wątrobą ma (zrobił sie na ciele i twarzy cały żółty)
W szpitalu powiedzieli ze to od odrzywek, a on mówi ze tylko kreatyne brał. Znacie takie przypadki? To raczej objawy jak by koks brał a nie krete? CIEKAWE!!!:neutral:
fallenursus
30-03-10, 18:33
mojemu znajomemu powiedzieli ze tluszczaki ma od supli i beda go ciac:) clap
takiego konowala bym zlamal jedna reka w locie.
aha i rzarl Magnum 5000 :)
slim shady
30-03-10, 18:37
tak bardzo od kreatyny, zwłaszcza ze podaje się ją w dużo większych dawkach, małym dzieciom z urazami czaszki
Żółty powiadasz a może pożarł żółtego mnemsa łobuz jeden pozdro.
Siemka
Własnie sie dowiedziałem ze mój kolega wylądował w szpitalu, jakieś problemy z wątrobą ma (zrobił sie na ciele i twarzy cały żółty)
W szpitalu powiedzieli ze to od odrzywek, a on mówi ze tylko kreatyne brał. Znacie takie przypadki? To raczej objawy jak by koks brał a nie krete? CIEKAWE!!!:neutral:
Faktycznie wątroba,ale albo cisnął coś jeszcze albo miał problem ze zdrowiem.
MolderDist
31-03-10, 01:31
Siemka
Zapraszam do przeczytania
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?20634-ART-Wp%B3yw-kreatyny-i-kreatyniny-na-funkcjonowanie-organizmu-ludzkiego.