Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy moge ??? PLS POWIEDZ

siwusek1
30-03-10, 15:48
Mam 171 cm wzrostu , 65 kg wagi , 16 lat . Chce duzo przytyc ,i zarazem zdobyc dobra rzezbe ?? Jest to mozeliwe zrobic to bez jakis odzywek i bez drogiej diety??? Mam silownie po bracie mam laweczke , hantelki , sztange , rurke do podciagania . Mozecie mi cos poradzic , bradzo prosze wiem ze troche nie w tym dziale bo zlaczylem tematy ale pomozcie > :):pray:
I jak moge cwiczyc to prosze o jakies cwiczenia nie na kregoslup bo jeszcze rosne !! Dzieki z gory :)

Phobos
30-03-10, 16:04
oczywiście, że możesz...

xxmłodyxx
30-03-10, 16:33
"Czy moge ??? PLS POWIEDZ" - hmm, możesz

D3
30-03-10, 17:36
McDonald 3razy dziennie to mus w twoim przypadku.

mtm
30-03-10, 17:58
Bez "odżywek" tak
BEZ DIETY NIE

Sosna91
30-03-10, 19:10
zamiast siedziec i rozmyślać to ćwicz, ile ludzi tyle przypadków, mozę akurat masz cud genetyke.

siwusek1
30-03-10, 21:06
E to moze podsuniecie mi jakies cwiczenia ?? tylko nie na kregoslup .. I jak mozecie to jaks diete odpowiednia bo szukam i wyskakuja mi jakies szajsowate tematy ..

mtm
30-03-10, 21:12
E to moze podsuniecie mi jakies cwiczenia ?? tylko nie na kregoslup .. I jak mozecie to jaks diete odpowiednia bo szukam i wyskakuja mi jakies szajsowate tematy ..

Zaglądnij do relacji michal_f z tego co wiem on też miał problemy z kręgosłupem , na pewno unikaj ciężkich ciągów , wioseł itp.
Dieta = Podwieszone tematy w owym dziale ...

xxmłodyxx
30-03-10, 21:13

google nie boli...wyszukiwarka na forum tez jest...poza tym są odpowiednie działy na forum do zakładania takich tematów