Zobacz pełną wersję : Cidoteston
Wystarczy 10 ml cidoteston'u na cykl? Bił bym e5d.
Waga: 85
Poprzednie cykle: 100 tab metki
odstęp czasu: 1 miesiąc
Moim zdaniem to jesteś za młody na saa pewno to usłyszysz w niejednym wątku w tym wieku to pilnuj michy a efekty napewno będziesz miał przyłóż się do treningu wiem że i tak weźmiesz ale zanim zaczniesz ładować to w d... to się zastanów do czego w życiu będziesz potrzebował fiu... czy tylko do lania czy chcesz się pozbawić najprzyjemniejszej życzy na ty świecie wątpie kolego więc na prawde się zastanów Pozdro
jak juz naprawde chcesz sie kuc to sprzedaj to gowno i kup sobie dece i winstrol(fajne przyrosty)
fallenursus
31-03-10, 23:57
jak juz naprawde chcesz sie kuc to sprzedaj to gowno i kup sobie dece i winstrol(fajne przyrosty)
moze nie pisz gupot. bo bedzie fajny przyrost mojej nogi do twojej dupy.
Dawidhardcore
01-04-10, 00:02
moze nie pisz gupot. bo bedzie fajny przyrost mojej nogi do twojej dupy.
caly fallen:p
i fajne efekty wiszącego ptaka.
Wystarczy 10 ml cidoteston'u na cykl? Bił bym e5d.
Waga: 85
Poprzednie cykle: 100 tab metki
odstęp czasu: 1 miesiąc
trochę mało jak na tą wage :)
Deka bez testo.. brawo magiku.
malo tescia.ale w w tlumie ujdzie.
u mnie wszyscy biora dece z winstrolem i nie narzekaja jak wy!!!
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?458-voldemort)-jak nigdy niebrales tego zestawu to sie nieodzywaj pajacu. Uslyszales gdzies ze trzeba tescia bic do deki i teraz grasz cwaniaczka a to gowno prawda
POZDRO
jakie gówno prawda? człowieku jak wbijasz deke solo to masz zjazd libido... więc ci wszyscy od ciebie to, że tak powiem miękkie faje :>
u mnie wszyscy biora dece z winstrolem i nie narzekaja jak wy!!!
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?458-voldemort)-jak nigdy niebrales tego zestawu to sie nieodzywaj pajacu. Uslyszales gdzies ze trzeba tescia bic do deki i teraz grasz cwaniaczka a to gowno prawda
POZDRO
Nasłuchałeś się opwieści pod butką z piwem w twojej mieścinie i mądrale zgrywasz a na dodatek obrażasz innych a umnie wszyscy żują donaldy i wcinają watę cukrową i też nie narzekają
ok to ja powiem hisdtorie ode mnie. kolezka tez ladowal deczke z winem. naczytal sie ze anaboliczne itp. nie chcial do tego tescia. potem ze lzami w oczach chodzil zeby mu hcg skolowac. i co ma zrobic bo bo ' z chuja dwója'. ptrzetrzymalismy go jeszcze z dwa tyg. dostal hcg jakis tam tribulus i poszlo. ale nikt mi nie powie ze deczka z tesciem to dobry patent. widzialem co on mial. lzy w oczach. hehe
Wiesz ht mój brat już któryś cykl robi na samym winku i najbardziej z tego jest zadowolony choć większość tęgich głów twierdzi że same winko to bezsens i bądź tu mądry.
Wiesz ht mój brat już któryś cykl robi na samym winku i najbardziej z tego jest zadowolony choć większość tęgich głów twierdzi że same winko to bezsens i bądź tu mądry.
wino jak najbardziej ale nie deca.
Następny narwany małolat.
Następny narwany małolat.
Zgadzam się i jeszcze jaki mądry ja pierdole pomylił fora chyba powinien w pajacyku się wypowiadać,ale co tam znawca tematu