Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cidoteston

M-30
30-03-10, 08:32
Wystarczy 10 ml cidoteston'u na cykl? Bił bym e5d.

Waga: 85
Poprzednie cykle: 100 tab metki
odstęp czasu: 1 miesiąc

MAXIMUS 2
30-03-10, 09:13
Moim zdaniem to jesteś za młody na saa pewno to usłyszysz w niejednym wątku w tym wieku to pilnuj michy a efekty napewno będziesz miał przyłóż się do treningu wiem że i tak weźmiesz ale zanim zaczniesz ładować to w d... to się zastanów do czego w życiu będziesz potrzebował fiu... czy tylko do lania czy chcesz się pozbawić najprzyjemniejszej życzy na ty świecie wątpie kolego więc na prawde się zastanów Pozdro

marekkkkk
31-03-10, 23:19
jak juz naprawde chcesz sie kuc to sprzedaj to gowno i kup sobie dece i winstrol(fajne przyrosty)

M-30
31-03-10, 23:35
Nie chce deki na 2 cykl.

fallenursus
31-03-10, 23:57
jak juz naprawde chcesz sie kuc to sprzedaj to gowno i kup sobie dece i winstrol(fajne przyrosty)

moze nie pisz gupot. bo bedzie fajny przyrost mojej nogi do twojej dupy.

Dawidhardcore
01-04-10, 00:02
moze nie pisz gupot. bo bedzie fajny przyrost mojej nogi do twojej dupy.
caly fallen:p

vold
01-04-10, 07:41

i fajne efekty wiszącego ptaka.

vold
01-04-10, 07:42
Wystarczy 10 ml cidoteston'u na cykl? Bił bym e5d.

Waga: 85
Poprzednie cykle: 100 tab metki
odstęp czasu: 1 miesiąc

trochę mało jak na tą wage :)

karolak89
01-04-10, 07:43

Deka bez testo.. brawo magiku.

ht
01-04-10, 08:33
malo tescia.ale w w tlumie ujdzie.

marekkkkk
01-04-10, 10:55
u mnie wszyscy biora dece z winstrolem i nie narzekaja jak wy!!!
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?458-voldemort)-jak nigdy niebrales tego zestawu to sie nieodzywaj pajacu. Uslyszales gdzies ze trzeba tescia bic do deki i teraz grasz cwaniaczka a to gowno prawda
POZDRO

karolak89
01-04-10, 11:06
jakie gówno prawda? człowieku jak wbijasz deke solo to masz zjazd libido... więc ci wszyscy od ciebie to, że tak powiem miękkie faje :>

MAXIMUS 2
01-04-10, 11:09
u mnie wszyscy biora dece z winstrolem i nie narzekaja jak wy!!!
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?458-voldemort)-jak nigdy niebrales tego zestawu to sie nieodzywaj pajacu. Uslyszales gdzies ze trzeba tescia bic do deki i teraz grasz cwaniaczka a to gowno prawda
POZDRO

Nasłuchałeś się opwieści pod butką z piwem w twojej mieścinie i mądrale zgrywasz a na dodatek obrażasz innych a umnie wszyscy żują donaldy i wcinają watę cukrową i też nie narzekają

ht
01-04-10, 11:22
ok to ja powiem hisdtorie ode mnie. kolezka tez ladowal deczke z winem. naczytal sie ze anaboliczne itp. nie chcial do tego tescia. potem ze lzami w oczach chodzil zeby mu hcg skolowac. i co ma zrobic bo bo ' z chuja dwója'. ptrzetrzymalismy go jeszcze z dwa tyg. dostal hcg jakis tam tribulus i poszlo. ale nikt mi nie powie ze deczka z tesciem to dobry patent. widzialem co on mial. lzy w oczach. hehe

MAXIMUS 2
01-04-10, 11:29
Wiesz ht mój brat już któryś cykl robi na samym winku i najbardziej z tego jest zadowolony choć większość tęgich głów twierdzi że same winko to bezsens i bądź tu mądry.

vold
01-04-10, 12:18
Wiesz ht mój brat już któryś cykl robi na samym winku i najbardziej z tego jest zadowolony choć większość tęgich głów twierdzi że same winko to bezsens i bądź tu mądry.

wino jak najbardziej ale nie deca.

vold
01-04-10, 12:22
Następny narwany małolat.

MAXIMUS 2
01-04-10, 12:28
Następny narwany małolat.
Zgadzam się i jeszcze jaki mądry ja pierdole pomylił fora chyba powinien w pajacyku się wypowiadać,ale co tam znawca tematu