Zobacz pełną wersję : Sezon na Byka :)
No i się zaczeło, dzisiaj 15 dzień, + 5kg
ogólnie unikałem masówek i myśle że to ostatni raz :)
1 - 5 meta 45mg ed (Jelfa)
1 - 10 deca 1000mg e7d (grecka norma)
1 - 10 oma 1000mg e7d
8 - 13 tren 150mg eod (db pharma)
12 -15 igf1lr3
16 -21 prop 100mg eod (db pharma)
16 -21 wino inj 150mg eod (desma a może nowy razak na oleju)
20 -24 igf1lr3
20 -25 helios
mam jeszcze na 6 tyg oxan w dawce 80/100mg zastanawiam sie gdzie wstawić?
troszke się zastanawiam nad tygodniami 16-21 nie jestem w pełni przekonany z tym propem i winem,
jeśli ktoś ma jakieś propozycje to słycham :)
dopiero mineły 2 tyg to wiele mozna zmienić.
ja ot ci nie doradze co z 16-21 ale powiem tylko ze widze ze bedzie (jest juz) grooobo. dawki tez na byka.
pol roku na bombie :twisted: to jest cyklON
Vold powinienes zatytułowac ten temat : Cykl dla Byka: hehe. Dla mnie jako laika dawki potężne. Z przyjemnością poczytałbym i pewnie nie tylko ja , gdybys do tego wtrącił pare słow odnośnie treningu, diety suplementacji. Coś jakby mala relacja edukacyjna. Pozdrawiam
Dla byka to mało chłopie podejrzewam że pól mojej siłowni by się tym zadowoliło szacun.
1 - 10 oma 1000mg e7d
12 -15 igf1lr3
20 -24 igf1lr3
20 -25 helios
jesli minely 2tyg to zjedz z dawki deki na 800mg - 1g nandro nie jest ci potrzebny wcale, ale podbij za to omo co najmniej o 2amp week, oba srodki rozbijaj co najmniej na 3 x week inj,
co do propa i trenu - przy naszych warunkach proponuje zrobic jak ja to robilem, polec inj ED, tren 100mg ed i propa mysle min 150 a najlepiej 200mg ed, ja lecialem 200mg testolica ed i dalem rade a to dobry towar a nie under,
wina desmy starczy ci 50mg ed,
a tren zupelnie nie potrzebny w faazie anabolicznej
1-5 meta
1-10 deka
1-10 omo
mostek z propa 50mg ed + oxa od 11tyg do wyczerpania zapasow (fajnie zazebi sie z druga czescia cyklu) + igf jak chcesz i dalej tren + prop + wins
1-6 tren 100mg ed
1-8 prop - 7tyg po 200mg ed + 1tydz 100mg ed
4-9 wins 50mg ed
i dalej baw sie w co tam chcesz,
Mnie powaliło nawet nie sądziłem że takie dawki są dla ludzi to nie cyklon panowie to tsunami jakie no ale co tam ja amator.
dawki spokojne, poza deka bo przesadzona,
reszta od zaawansowania zalezy,
fallenursus
30-03-10, 14:13
po pierwsze
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
po drugie
http://images47.fotosik.pl/246/757c70ab75bfb003.jpg
tren i prop ed bym zapodal.
slin po treningowo
i t3.
po tych dawkach winstrola bedzie ladna masa szla;)
zreszta i tak zrobi jak sam uwaza, taka tu teraz moda:twisted:
jesli minely 2tyg to zjedz z dawki deki na 800mg - 1g nandro nie jest ci potrzebny wcale, ale podbij za to omo co najmniej o 2amp week, oba srodki rozbijaj co najmniej na 3 x week inj,
co do propa i trenu - przy naszych warunkach proponuje zrobic jak ja to robilem, polec inj ED, tren 100mg ed i propa mysle min 150 a najlepiej 200mg ed, ja lecialem 200mg testolica ed i dalem rade a to dobry towar a nie under,
wina desmy starczy ci 50mg ed,
a tren zupelnie nie potrzebny w faazie anabolicznej
1-5 meta
1-10 deka
1-10 omo
mostek z propa 50mg ed + oxa od 11tyg do wyczerpania zapasow (fajnie zazebi sie z druga czescia cyklu) + igf jak chcesz i dalej tren + prop + wins
1-6 tren 100mg ed
1-8 prop - 7tyg po 200mg ed + 1tydz 100mg ed
4-9 wins 50mg ed
i dalej baw sie w co tam chcesz,
decy i omo już nie ruszam, deca niech zostanie , omo nawet zmniejsze do 750mg w 9, 10 tyg
wiem że bardziej wskazane były by injekcje np co 3 dni ale mam małe problemy z injekcjami, posladki zjeba..e po poprzednich cyklach a to 14 ml soku jednorazowo a i bedzie więcej, wole w jeden dzien porozkładać w rózne miejsca i przez tydzień masować żelem na obrzęki, hehe.
propa dał bym nawet 300mg co dwa dni bo i więcej brałem ale to juz okres redukcyjny więc testo zmniejszam na minimum, po pierwszej kuracji na igf już bede suchy i twardy jak kamień dlatego nie chce się nawadniać na nowo.
nie chce też powtarzać tren po trenie dlatego chce zapodać wino w wiekszej dawce,
co do injekcji codziennej wina czy trenu to jak najbardziej popieram , w rozpisce napisałem tak ogólnie :)
jesli chodzi o oxan wiadomo że najlepiej było by zapodać pod koniec ale też fajnie było by też teraz bo zwiększenie siły pomogło by w treningach.
po pierwsze
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
po drugie
http://images47.fotosik.pl/246/757c70ab75bfb003.jpg
tren i prop ed bym zapodal.
slin po treningowo
i t3.
po tych dawkach winstrola bedzie ladna masa szla;)
zreszta i tak zrobi jak sam uwaza, taka tu teraz moda:twisted:
codzienne injekcje może będą,
a w czym to t3 miało by mi pomóc?
fallenursus
30-03-10, 15:50
codzienne injekcje może będą,
a w czym to t3 miało by mi pomóc?
Nutrient partitioning
Teraz jedziesz w aucie co ma bardzo duzo KM ale za male cisnienie na cylindrach.
wypadalo by wsadzic turbosprezarke. 25mcg z rana to wszystko.
Wiem że gówniarz nie powinien się wcinać w konwersacje dorosłych ale dla mnie to i tak subaru w najlepszej wersji pozdro.
fallenursus
30-03-10, 17:00
popieram,
kurwa wkoncu ;)
mnie to rozjebalo 1000mg deczki. powiem szczerze ze u mnie niema takich kozakow na takie dawki. w koncu moderator. bierzmy z niego przyklad.
a nie tematy typu. biore 20mg metki czy brac oslonki i jak zrobic odblok.
patrzcie jak sie robi cykle. tak trzymac vold.
fallenursus
30-03-10, 17:07
e tam stary, wbic to umie kazdy.
sztuka jest to przerobic na mieso, a gimnastyka utrzymanie miesa po cyklu ;)
dlatego pisze ze stosunek deki (pomijam ze za wysoka dawka) do testo jest slaby,
fallenursus
30-03-10, 19:00
noto co, pol roku nie podupcy sobie chlop. gdzies tam foty wstawial ze kilo viagry ma w szafce.
gram deki wiecej go poprzerabia niz pooltora grama tescia, a mysle ze juz wbijal w takich proporcjach, nie koniecznie takie dawki, i wie jak to na niego dziala. ostatnio jechal 150trena/50propa wiec chyba wie co robi:)
ja juz kiedys pisalem ze po tej stronie takich komplikacji nie robia.
z trz3ch srodkow by tyle samo miesa nalapal w krotszym czasie,z podkladem slina i deki lub eq na ochrone stawow. oczywiscie dawki grube. 2 miesiace mozna by bylo uciac z tego wsumie.
teraz panuje motto, mniej sokow, wiecej peptydow:)
e tam stary, wbic to umie kazdy.
sztuka jest to przerobic na mieso, a gimnastyka utrzymanie miesa po cyklu ;)
Dokładnie!
jak na ciebie to za malo testa
gram to za malo tym bardziej do takiej ilosci deki 1500-2000byloby ok potem ostatnie dwa tygodnie lekkie zejscie i przeskok na propa (bo ta dziura bez testa miedzy 10-16 to niezdrowa a propa tez malo)
osobiscie uwazam ze bez duzej ilosci testa to z regeneracją bedzie licho
WIECEJ TESCIA
popieram za mało testo w stosunku do decy, ale nie mam celu JAK NAJWIĘKSZA MASA, jakość stary, jakość!
na pierwszych przymiarkach testo miało być 500mg a max 750mg a deca 1000mg, typowa anabolika na maxa ,
dziura bez testo jest specjalnie zrobiona, hormon w tym momencie będzie walił na maxa, wchodząc na propa mam nadzieje że masa bedzie sucha i twarda , potem tren w większej dawce a prop minimum,
oczywiście hcg do końca cyklu , zaczynam od jutra dawka 500iu co 5 dni, chodz wolał bym 600iu co tydzień było by wygodnie flaszka 2000iu rozbita na 3 razy, ale gorsze rozwiązanie,
co do hcg to może faluś coś doradzi bo on jest fachowiec tego soku :)
fallenursus
30-03-10, 19:37
niema co doradzac. poltrwanie hcg 72hrs. dawka symulujaca sygnal z przysadki to 250iu. :neutral:
co za duzo to nie zdrowo:) z lodowce moze postac ten miesiac rozrobione. traci na wartosci od 6stego tygodnia.
bedziesz wrzucal jakies fotki z relacji BYKU??
dlatego pisze ze stosunek deki (pomijam ze za wysoka dawka) do testo jest slaby,
chyba stosunek testo do decy jest słaby :)
Jak bym z 5 lat temu robił cykl na decy i testo to pewnie decy było by 600mg a testo 1500mg, ale już z tego wyrosłem, wtedy liczyło się jak najwięcej :)
Jak proponujesz z tym oxandrolonem dać pod koniec czy wcześniej aby siła skoczyła?, pasowało by mi to do ostrych treningów, a może by tak dodać w trakcie pierwszej sesji na igf?
niema co doradzac. poltrwanie hcg 72hrs. dawka symulujaca sygnal z przysadki to 250iu. :neutral:
co za duzo to nie zdrowo:) z lodowce moze postac ten miesiac rozrobione. traci na wartosci od 6stego tygodnia.
i zas co 3 dni hcg ? igły się boje :)
hcg podajesz podskórnie czy domięśniowo?
fallenursus
30-03-10, 19:42
subq,podskornie igla od slina
te ostatnie starcie z igf to ju z podczas odblku mam nadzieje?:)
noto co, pol roku nie podupcy sobie chlop. gdzies tam foty wstawial ze kilo viagry ma w szafce.
gram deki wiecej go poprzerabia niz pooltora grama tescia, a mysle ze juz wbijal w takich proporcjach, nie koniecznie takie dawki, i wie jak to na niego dziala. ostatnio jechal 150trena/50propa wiec chyba wie co robi:)
ja juz kiedys pisalem ze po tej stronie takich komplikacji nie robia.
z trz3ch srodkow by tyle samo miesa nalapal w krotszym czasie,z podkladem slina i deki lub eq na ochrone stawow. oczywiscie dawki grube. 2 miesiace mozna by bylo uciac z tego wsumie.
teraz panuje motto, mniej sokow, wiecej peptydow:)
Zaproś mnie to w te pół roku wyrucham połowe lasek w tej Kanadzie :)
fallenursus
30-03-10, 19:47
Zaproś mnie to w te pół roku wyrucham połowe lasek w tej Kanadzie :)
dil nie ma takich zapasow provironu:twisted:
subq,podskornie igla od slina
te ostatnie starcie z igf to ju z podczas odblku mam nadzieje?:)
tak, odblok normalnie po winie z propem.
vold tak z ciekawości, bo mówisz, że masz tam mały problem z pośladkami :). Tylko w pośladki wbijasz czy o co chodzi? :)
P.S. Cykl mi się podoba, może sam kiedyś spróbuję :P
bedziesz wrzucal jakies fotki z relacji BYKU??
znowu bez przesady nie ma co oglądać.
fallenursus
30-03-10, 19:51
tak dla jaj to potanialo u was juz te igf? tu za grama to uhm..jak pracowalem..to..8hr pracy.
znowu bez przesady nie ma co oglądać.
Ja bym z chęcią zobaczył jak voldosław wygląda :twisted:
tak dla jaj to potanialo u was juz te igf? tu za grama to uhm..jak pracowalem..to..8hr pracy.
mam zajebiście tanio bo za pół roku ucieka data :)
wiem ze nie podajemy cen ale to cena indywidualna/promocyjna ok 550 euro za kuracje miesięczną.
przemyslałem i teraz tak:
1 - 2 oma 1000mg e7d
3 - 8 oma 1500mg e7d
9 - 10 oma 1000/750mg e7d
12 -15 igf1lr3
20 -24 igf1lr3
20 -25 helios
fallenursus
30-03-10, 20:24
mam zajebiście tanio bo za pół roku ucieka data :)
wiem ze nie podajemy cen ale to cena indywidualna/promocyjna ok 550 euro za kuracje miesięczną.
ze jak???? wbijajac po 40mcg po treningowo,5dzni w tygodniu trening, styka na miesiac gram. 140$
jaka dawka igf? ile razy na dzien / tydz bedziesz bil?
ze jak???? wbijajac po 40mcg po treningowo,5dzni w tygodniu trening, styka na miesiac gram. 140$
dawki igf nie pamietam , tak jak ostatnio muszę kuknąć na rozpiske,
injekcja 2 razy dziennie a nie raz, zaraz po przebudzeniu i odrazu po treningu, bezpośrednio w mięśnie które trenuje danego dnia,
trening codziennie a nie od pon do piatku, 60 zabiegów w miesiącu :)
zapewniam Cię że cena kuracji miesięcznej na igf w Polsce to od 1000 euro do 1700euro, zależnie od dojścia i kraju pochodzenia :)
ale nie to jest najważniejsze z igf wszystko mam jasne , skupcie się na saa, coś dodać, ująć, zmienić???
Jak polecacie z tym oxanem dowalić wcześniej czy pod koniec???
jak by nie hormon to bym dał na koniec ale w tym przypadku zastanawiam się nad wcześniejszym podaniu .
ile w tym cyklu 4tyg zejdzie ci butli?
rozumiem ze 1 butla = 100mcg?
na miesiąc 3 butle , tyle miałem w poprzedniej kuracji na igf, nie pamiętam teraz jakie tam było stężenie.
miales te blue-top 100mcg/butla,
a jak twierdzisz ze 3 butle na miesiac leciales tzn ze wogole nie brales igf, bo taka ilosc bys wbil w ciagu 2 dni a nie miesiaca,
ceny jakie podales rowniez sa z chmur,
op igfa 1.000mcg (1amp/100mcg) dobrej firmy w pl dostaje w przedziale 1200-1500zl,
fallenursus
30-03-10, 22:48
sciagnij to jak cos
http://www.canadapeptides.com/
1000 a nie 100,
butla na 10 dni,
pisałem że kuracja miesięczna 550 euro, to 1 butla ok 180 euro i nie wierze że zakupisz taniej.
nie ma blutopow 1,000mcg/amp, i nie spotkalem sie z wyzsza dawka jak 100mcg/amp, w pl igf tylko w takiej formie dostaniesz z chin, innego nie ma, wylacznie blutopy + 2-3 inne chinskie firmy,
"i nie wierze że zakupisz taniej. " - a chcesz sie przekonac..? :smile:
fallenursus
30-03-10, 22:56
http://www.canadapeptides.com/images/lr3-CP.jpg
dla mnie to tam 1000mcg jest..i nawet niebieski korek..:twisted:
dokładnie chinol, przeźroczyste butle z prochem, nie będe negował co do ceny , ja akurat taniej nie mam dojścia,
brałem wcześniej i działało lepiej niż zajebiście, dostałem propozycje że za pół ceny dostane z tej samej seri wieć zakupiłem, muszę wykożystać bo data spierd.... i lipa:)
kolor kapsla sie zgadza, 1000mcg w 1amp niestety nie,
czyli kuracja miesięczna i tak wychodzi ok 4 klocków i taniej nie będzie,
ale temat jest mój i info na temat igf interesuje mnie tyle co nic :)
jak wspominałem interesuje mnie saa od 3 tyg i oxan :)
fallenursus
30-03-10, 23:12
NA KONIEC TE oxe jak sie bedziesz ciol. nie ma rownej wsrod antykatabolikow.
ale mnie interesuje, jak 300mcg igf wykorzystales w miesiac czasu?
dobra bo juz wczesniej sie mialem zapytac co to jest ten igf i co on powoduje i czemu taki drogi jest??
dobra bo juz wczesniej sie mialem zapytac co to jest ten igf i co on powoduje i czemu taki drogi jest??
http://en.wikipedia.org/wiki/Insulin-like_growth_factor
http://en.wikipedia.org/wiki/Insulin-like_growth_factor
tak właśnie myślałem że jak założe temat o cyklu to 20 stron będzie na temat igf a nie to co mnie interesuje, dlatego wstrzymywałem się aż 2 tyg i widze że błąd :)
tak właśnie myślałem że jak założe temat o cyklu to 20 stron będzie na temat igf a nie to co mnie interesuje, dlatego wstrzymywałem się aż 2 tyg i widze że błąd :)
Ja się nie zapytałem, bo mniej więcej wiem! :)
A że nasz mod leci na ładnym cyklu to wszyscy się stali bardziej aktywni niż jakby laska założyła temat w tym dziale :-D
P.S. Jakbyś zapodał vold fotki to też nikt by się nie obraził ;)
fallenursus
30-03-10, 23:38
jak wspominałem interesuje mnie saa od 3 tyg i oxan :)
na koniec oxe jak sie bedziesz ciol, lepszego anykatabolika ciezko znalesc.
i koniec o igf. :)
więc zostaje tak:
1 - 2 oma 1000mg e7d
3 - 8 oma 1500mg e7d
9 - 10 oma 1000/750mg e7d
12 -15 igf1lr3
17 -22 oxan 80/100mg ed
20 -24 igf1lr3
20 -25 helios
dece omo rozbije na 2 razy - poniedz omo 750, deca 600 czwart- omo 750, deca 400
jeszcze jakieś sugestie?
fallenursus
30-03-10, 23:49
aha.
tationil.
no i te t3 przemysl
no i zdrowia i przyrostow
:rockon:
W avatarze to ja już kiedyś fote Fallena przez lupe od znaczków oglądałem. Dawaj foty Vold
nie za bardzo jestem za t3, znajomi negatywnie to wspominają.
prześpie się z tym , ale myśle że już tak zostanie,
chętnie bym posłuchał opini winka razaka na oleju.
W avatarze to ja już kiedyś fote Fallena przez lupe od znaczków oglądałem. Dawaj foty Vold
to moje też ciachnij przez lupe :)
fallenursus
30-03-10, 23:59
daj znac jak wino zacznie krecic. interesuja mnie wysokie dawki tego.
daj znac jak wino zacznie krecic. interesuja mnie wysokie dawki tego.
narazie to jeszcze nie mam ale może się załatwi :)
No i się zaczeło, dzisiaj 15 dzień, + 5kg
ogólnie unikałem masówek i myśle że to ostatni raz :)
1 - 10 oma 1000mg e7d
12 -15 igf1lr3
20 -24 igf1lr3
20 -25 helios
mam jeszcze na 6 tyg oxan w dawce 80/100mg zastanawiam sie gdzie wstawić?
troszke się zastanawiam nad tygodniami 16-21 nie jestem w pełni przekonany z tym propem i winem,
jeśli ktoś ma jakieś propozycje to słycham :)
dopiero mineły 2 tyg to wiele mozna zmienić.
jeeeeeeeeeeeeeezu to sie nazywa cykl! a ja myslalem ze moje dawki sa duze :).
fallenursus
31-03-10, 05:20
co jeszcze bym dodal, to jak juz zleziesz z tych komicznych dawek deki, nie zchodzic z niej calkowicie. zmiejszyc do 150-200 na tydzien.przynajmniej na winie nie bedziesz sie musial bac o stawy i dalej pizgac konkretami,a taka dawka nie popierdoli Ci jakosci miesa przy tym dawkowaniu wina. Po sobie wiem,ze nigy wiecej duzej dawki wina bez oslony na stawy NIE WEZME. Mlody nie jestes,o zdrowie trzeba dbac:)
fallenursus
31-03-10, 05:45
co jeszcze bym dodal, to jak juz zleziesz z tych kosmicznych dawek deki, nie zchodzic z niej calkowicie. zmiejszyc do 150-200 na tydzien.przynajmniej na winie nie bedziesz sie musial bac o stawy i dalej pizgac konkretami,a taka dawka nie popierdoli Ci jakosci miesa przy tym dawkowaniu wina. Po sobie wiem,ze nigy wiecej duzej dawki wina bez oslony na stawy NIE WEZME. Mlody nie jestes,o zdrowie trzeba dbac:)
fixed ;]
co jeszcze bym dodal, to jak juz zleziesz z tych komicznych dawek deki, nie zchodzic z niej calkowicie. zmiejszyc do 150-200 na tydzien.przynajmniej na winie nie bedziesz sie musial bac o stawy i dalej pizgac konkretami,a taka dawka nie popierdoli Ci jakosci miesa przy tym dawkowaniu wina. Po sobie wiem,ze nigy wiecej duzej dawki wina bez oslony na stawy NIE WEZME. Mlody nie jestes,o zdrowie trzeba dbac:)
Czy kosmiczne? kiedyś brałem 800mg , nie chce jechac tak samo , dlatego dodałem 200mg,
nie za bardzo mi pasuje ciągnąć dalej dece, 10 tyg raczej styknie :)
Wogłule nie usmiecha mi się walić tyle wina jak by to miało być na wodzie źle znosze te injekcja, dlatego zdecydowanie był bym za winkiem na oleju, chodz nie powiem był bym bardziej przekonany jak by ktoś wcześniej przetestował,
Co do hcg zaczynam od dzisiaj do końca cyklu podskórnie w dawce 400iu co 4 dni,
miales te blue-top 100mcg/butla,
a jak twierdzisz ze 3 butle na miesiac leciales tzn ze wogole nie brales igf, bo taka ilosc bys wbil w ciagu 2 dni a nie miesiaca,
ceny jakie podales rowniez sa z chmur,
op igfa 1.000mcg (1amp/100mcg) dobrej firmy w pl dostaje w przedziale 1200-1500zl,
Idzie ustrzelić lufe 1000mcg za tysia .
nie ma blutopow 1,000mcg/amp, i nie spotkalem sie z wyzsza dawka jak 100mcg/amp, w pl igf tylko w takiej formie dostaniesz z chin, innego nie ma, wylacznie blutopy + 2-3 inne chinskie firmy,
"i nie wierze że zakupisz taniej. " - a chcesz sie przekonac..? :smile:
Nie rób chłopcze z siebie pośmiewiska, Chińszczyzna właśnie często spotykana po 1000mcg na lufe,
Kompromitacja nie jest wkazana dla kogoś który udaje że jest ekspertem a przynajmniej tak mu pisze.
1000 a nie 100,
butla na 10 dni,
pisałem że kuracja miesięczna 550 euro, to 1 butla ok 180 euro i nie wierze że zakupisz taniej.
I tak cena super.
ale mnie interesuje, jak 300mcg igf wykorzystales w miesiac czasu?
Ja wysiadam - pajac :(
insulinowy hormon wzrosty, najmocniejszy soczek, nr.1 w kulturystyce i nie tylko.
sciagnij to jak cos
http://www.canadapeptides.com/
Tutaj ceny mega zajebiste !
W Polsce nierealne.
Panie voldemort Ja bym to tak widział:
1 - 5 tyg meta 45 mg ed
1 - 10 tyg deca 1000mg / tydz (pon-600, czwa-400)
11- 12 tyg deca 400mg / tydz
1 - 2 tyg omka 1000mg / tydz
3 - 8 tyg omka 1250mg / tydz (pon-750, czwa-500)
9 - 12 tyg omka 750mg / tydz
9 - 14 tyg tren ac 75mg ed
12- 15 tyg igf1lr3 70mcg ed (podane na 2 razy)
16- 21 tyg prop 100mg ed
16- 21 tyg wino inj 75mg ed
19- 24 tyg oxan 80mg ed
20- 24 tyg igf1lr3 130mcg ed (podane na 2 razy)
20- 26 tyg helios (dawek nie podam bo nie brałem)
2 - 26 tyg nolwa 10mg ed (jak masz tend do gino to 4-9 tyg
20mg)
hcg możesz podać 400iu co 4 dni w 15 tyg dał bym 2 x 2500iu i
gdzieś w 22 tyg też.
Z tego co wyczytałem nie zależy Ci na jak największej wadze bo jak
by tak to od począdku do połowy cykl insa.
Przyrostów życze i zdrówka bo moze się przydać, hahaha .
W sumie mi się podoba,
pierwsza kuracja na igf 2 butle, druga 4 butle,
z tamoxem jeszcze pomysle bo tendencja do gineko jest :)
insy nie chce , brałem dwa lub 3 razy, zbyteczne dla mnie.
MolderDist
31-03-10, 15:46
tamox? to chyba lipny pomysł skoro on sam zmniejsza IGF.
Wypadałoby chyba AI, nawet ATD np. 25-50 mg na dzień.
Ale może się myle, ja bym tamoxa nie pociągnął :-D
10mg tamoxa zostawie i nie będe kombinował, głównie rozchodzi się o wysokie dawki omo, właśnie na omie najbardziej wali mi na gino.
MolderDist
31-03-10, 15:55
Ale czemu nie chcesz w takim razie AI?
fallenursus
31-03-10, 16:34
Czy kosmiczne? kiedyś brałem 800mg , nie chce jechac tak samo , dlatego dodałem 200mg,
nie za bardzo mi pasuje ciągnąć dalej dece, 10 tyg raczej styknie :)
tu nie chodzi oto zeby ciagnac mase deki, tylko zeby sciegna nie pyerdolnely. nie wiem jak ty ale mi przy 75ed wina sie odechcialo,najpierw lokiec,potem bark ktory do dzisiaj niancze ale warto bylo nawet dla samej sily:)nie wspomne juz o przyroscie bo wlasnie takie dawki sa jak najbardziej anaboliczne.. bilanz azotowy bedzie podtzymany lepiej nawet py tak malej dawce jak 150mg/week a sciegna i stawy ci podziekuja potem.
tak na marginesie to 100ed wina w oralu wcale tak bebechow nie wyzera jak opisuja;)
ale to nie sa wysokie dawki omo
zgadza się , nie są wygórowane, ale dla mnie stanowczo wystarczą.
tu nie chodzi oto zeby ciagnac mase deki, tylko zeby sciegna nie pyerdolnely. nie wiem jak ty ale mi przy 75ed wina sie odechcialo,najpierw lokiec,potem bark ktory do dzisiaj niancze ale warto bylo nawet dla samej sily:)nie wspomne juz o przyroscie bo wlasnie takie dawki sa jak najbardziej anaboliczne.. bilanz azotowy bedzie podtzymany lepiej nawet py tak malej dawce jak 150mg/week a sciegna i stawy ci podziekuja potem.
tak na marginesie to 100ed wina w oralu wcale tak bebechow nie wyzera jak opisuja;)
wina biłem dawniej po 50mg ed, więc teraz 75mg będzie ok, zobaczymy jak bedzie.
ale to nie sa wysokie dawki omo
jesli chodzi o wpływ omo na gino w moim przypadku to dawka 1250mg na tydz to bardzo dużo, bez nolwy gino mi się pojawi przy dawce 500mg na 100%, z saa bawie się ok 10 lat i znam swój organizm :)
Powiem Ci ze tak zauwazyłem u siebie i znajomych, jak już raz pojawi się gino na cyklu to już za każdym wyskakuje, wydaje mi się że lepiej było by zawsze podawać jakieś minimalne dawki nolwy i na przyszłość był by spokój.
fallenursus
31-03-10, 22:41
uhm..mi wyyebalo na przed ostatnim.
potem na ostatnim nic nie wyszlo przy 100 propa eod.
a na 120 enana e6d, biore 25mg ATD e3d bo mnie wqrwia i ATD spokojnie daje rade.
wiec gdzie tu sens a gdzie logika...
moral taki ze powinienem siedziec na 500mg enana tygodniowo,zeby nie miec gino:twisted:
co do cyklu jest oki grubo.
tylko częśtotliwiść bicia omka e7d nandrolon 1000mg e7d za duże skoki
stężeń moim zdaniem
Ja bym to podzielił na dwie dawki w tygodniu.
Po drugie po takiej dawce deci prolaktyna będzie szaleć tym bardziej ze idzie jesze jak nic załatwiłbym sobie bromergon/norprolac/dostinex.
nawet jak się gino nie pojawi prolaktyny będzie w ch.. dużo i pct to będzie katorga wiem jak jechałem na 500mg deki organona,
przez po pct 6miesięcy ciężko było dojść do siebie.
fallenursus
31-03-10, 23:27
ciekawe jaka ja musialbym miec dawke zeby gino lapac?
zawsze to mozesz sprawdzic .....
Joh, myslisz ze wit b6 nie da rady?
może dać rady przy 400mg nandrolonu no 1000mg bardzo dużo.
300mg b6 moze isc ale czy da radę przy takiej dawce trzeba by było zrobić badania na cyklu na prolaktynę
jak b6da radę to oki jak bęzie bardzo podwyższona wyszarpać od lekarza bromergon a jeszcze lepiej norprolac/dostinex.
pozdro
MolderDist
01-04-10, 01:22
Wątpie czy wit B6 poradzi sobie z takimi dawkami.
Czytałem relacje kilku gosci, ktorzy dawali chyba 400 a moze i wiecej mg, tylko ze oni juz mieli gino
nic nie pomoglo
ciekawe jaka ja musialbym miec dawke zeby gino lapac?
kumpel ładuje w cyklach testo zawsze ponad 1000mg i nie wie co to gino, wszystko zależy od organizmu :)
co do cyklu jest oki grubo.
tylko częśtotliwiść bicia omka e7d nandrolon 1000mg e7d za duże skoki
stężeń moim zdaniem
Ja bym to podzielił na dwie dawki w tygodniu.
Po drugie po takiej dawce deci prolaktyna będzie szaleć tym bardziej ze idzie jesze jak nic załatwiłbym sobie bromergon/norprolac/dostinex.
nawet jak się gino nie pojawi prolaktyny będzie w ch.. dużo i pct to będzie katorga wiem jak jechałem na 500mg deki organona,
przez po pct 6miesięcy ciężko było dojść do siebie.
decy już podawałem 800 i nie było problemów tak że nie wydaje mi sie aby teraz były.
nie czytasz dokładnie, omo i deca rozbita na 2 razy , to obecna wersja:
1 - 5 tyg meta 45 mg ed
1 - 10 tyg deca 1000mg / tydz (pon-600, czwa-400)
11- 12 tyg deca 400mg / tydz
1 - 2 tyg omka 1000mg / tydz
3 - 8 tyg omka 1250mg / tydz (pon-750, czwa-500)
9 - 12 tyg omka 750mg / tydz
9 - 14 tyg tren ac 75mg ed
12- 15 tyg igf1lr3 70mcg ed (podane na 2 razy)
16- 21 tyg prop 100mg ed
16- 21 tyg wino inj 75mg ed
19- 24 tyg oxan 80mg ed
20- 24 tyg igf1lr3 130mcg ed (podane na 2 razy)
20- 26 tyg helios
Wątpie czy wit B6 poradzi sobie z takimi dawkami.
Czytałem relacje kilku gosci, ktorzy dawali chyba 400 a moze i wiecej mg, tylko ze oni juz mieli gino
nic nie pomoglo
Może nie poradzi ale zawsze pomoże,
a co to ja kur.... gąbka jestem, hehe :)
nie widze tam nic przesadnego i będzie ok , damy rade.
fallenursus
06-05-10, 17:30
gada zebys napisal malego updejta http://imgcash3.imageshack.us/img52/2416/41800155.gif
MolderDist
06-05-10, 23:44
Dawaj co tam słychać, czy wogole żyjesz :-D
fallenursus
06-05-10, 23:49
tak go rozYebalo ze nie miesci przez bramke proxy na forum:)
Żyje , ale co to za zycie, hehe.
Nie no ogólnie ok, teraz jestem ok 8 tyg , coś tam lekko zmieniłem, jestem zajebiście zadowolony, waga troszke za bardzo podskoczyła, nie zależało mi na tym aż tak bardzo, zdecydowanie lepiej się czułem jak byłem lżejszy, muszę jeszcze diete skorygować mniej węgli a więcej białka,
przejeb.... z tym że za kilka dni muszę iść na Komunie a wszystko kur.... za małe i ciasne, kolejne wydatki i strata czsu :)
fallenursus
07-05-10, 14:02
dlatego ja nic innego nie robie jak tylko caly czas sie ubijam.narazie noze sie odbijaja, wkrotce kule:)
MolderDist
08-05-10, 02:09
jaka waga teraz vold, ile up?
i jak wygloda sprawa z pasem i innymi wymiarami?
Nie pamietam jaką miałem wage przed ale chyba coś kolo 96/97, obecnie 111
w pasie napewno przybyło ok 2/3 cm , nie sprawdzałem ale widze po spodniach :)
siła podskoczyła ale na tym mi tak strasznie nie zależy, nie sprawdzam jaki max ale na serie na klate idzie ok 135/140 i to nie jest max.
jakoś bardzo się nie zatłuściłem chodz o to sie też nie martwie ponieważ za niedługo igf a wiem jak z poprzedniego razu fat schodzi na maxa.
ogólnie jest git, samopoczucie gorsze to przez wage , nie lubie tyle ważyć, ale jeszcze wytrzymam :)
fallenursus
18-06-10, 13:22
Halo? Apdejta dawaj! Igf juz ruszyl?jaki protokol jedzisz?
Istny byk :))
Ciekawe czy 120kg osiągnięte :)
Narazie wszystko git,
troszke się pozmieniało w cyklu, ale ogólnie trzymam się planu,
max waga była 114/116, czułem się chu....., nie lubie takiej wagi,
miesiąc igf skończony, waga 107, samopoczucie zajebiste :)
za niedługo kończe tren,
teraz prop,wino,oxan idzie cały czas.
z hcg troszke lipa bo podaje lajtowo co 3 dni a mam amp po 5000iu, troche za wiele na takie małe dawki,
tamox jechałem po 10mg dziennie zapobiegawczo ale musze się przyznać że musiałem zwiększyć do 20mg i jest git.
fallenursus
23-07-10, 15:08
halo? apdejt? foty,filmy z treningow, dieta bla bla bla...albo banhttp://imgcash6.imageshack.us/img101/8206/teaset.gif
winsko na oleju dziala? jak z sila po tych dawkach?
Winko działa jak najbardziej, jedynym minusem to ten niemiłosierny zapach, masakra.
Maxymalnych sił nie sprawdzałem ale siła poszła strasznie,
ogólnie prowadze trening lekki, mniejsze ciężary sporo powt.,
teraz wakacje ogólnie mało czasu na konkretne treningi.
agenttomek
24-07-10, 20:13
voldemort jaka oxe atakujesz???