joh1964
29-03-10, 23:43
dawajcie swoje typy ja pisze tylko z tych co brałem lub z opini znajomych.
1Testosteron enan prolo w drugiej kolejności iran/norma/gala
2 prop tesovist, testolic w drugiej kolejnośći atomic, alchemia pharma, flor medico,
3 mix testosteronu omka potem długo nic susta , potem undery.
4 deka nie mam pewniaka obecnie deka norma tak na 50% flor medico jedna opinia ziomka pozytywna.
5 metanabol jelfa w drugiej kolejnośći eap, scantel, razak, flor medico, atomic.
6]npp nie mam pewniaka przetestowanego nikt ze znajomych nie testował.
7boldek dawny ec oraz dawny ganabol/ bardzo subtelnie czułem atomica alchemię pharmę.
8]winstrol desma choć faków nie mało oral w pierwszej kolejnośći azolol, cetabon
w drugiej kolejności flor medico, scantel, genesis,
9 tren acetat atomic , alchemia pharma reszty nie znam opini. genesis wyjebkę trafił kumpel.
10 oxanandrolon ---brak pewniaków
11 anapolon ----brak pewniakow-
12 primka-----brak pewniaków.
1Testosteron enan prolo w drugiej kolejności iran/norma/gala
2 prop tesovist, testolic w drugiej kolejnośći atomic, alchemia pharma, flor medico,
3 mix testosteronu omka potem długo nic susta , potem undery.
4 deka nie mam pewniaka obecnie deka norma tak na 50% flor medico jedna opinia ziomka pozytywna.
5 metanabol jelfa w drugiej kolejnośći eap, scantel, razak, flor medico, atomic.
6]npp nie mam pewniaka przetestowanego nikt ze znajomych nie testował.
7boldek dawny ec oraz dawny ganabol/ bardzo subtelnie czułem atomica alchemię pharmę.
8]winstrol desma choć faków nie mało oral w pierwszej kolejnośći azolol, cetabon
w drugiej kolejności flor medico, scantel, genesis,
9 tren acetat atomic , alchemia pharma reszty nie znam opini. genesis wyjebkę trafił kumpel.
10 oxanandrolon ---brak pewniaków
11 anapolon ----brak pewniakow-
12 primka-----brak pewniaków.