PDA

Zobacz pełną wersję : Thermo speed wybrane co dalej???

M@rio
29-03-10, 12:37
Witam!!!
Mam jeden mały problem mianowicie wybrałem jakieś 2 tyg temu opakowanie thermo speed extreme 90 kap, widzę po sobie drobne efekty taki jak mniejszy obwód brzucha w centymetrach. Teraz mam plan zacząć biegać i poprawić kondycje fizyczna co oczywiście wiąże się z dalsza redukcja tkanki tłuszczowej i zbędnych paru kg których także chciałbym sie pozbyć.Teraz sie zastanawiam czy kontynuować kuracje z thermo speed czy przerzucić sie na jakiś inny reduktor np. l-karnityna.Co o tym myślicie jaki będzie najlepsze rozwiązanie???

D3
29-03-10, 13:23
Nie ten dział mistrzu

mifal
29-03-10, 15:21
dokladnie zostan przy TSE.. ułóż pożadna diete..a do biegania doloz jeszcze aeroby..to podstawa redukcji..

MolderDist
30-03-10, 01:59
Witam!!!
Mam jeden mały problem mianowicie wybrałem jakieś 2 tyg temu opakowanie thermo speed extreme 90 kap, widzę po sobie drobne efekty taki jak mniejszy obwód brzucha w centymetrach. Teraz mam plan zacząć biegać i poprawić kondycje fizyczna co oczywiście wiąże się z dalsza redukcja tkanki tłuszczowej i zbędnych paru kg których także chciałbym sie pozbyć.Teraz sie zastanawiam czy kontynuować kuracje z thermo speed czy przerzucić sie na jakiś inny reduktor np. l-karnityna.Co o tym myślicie jaki będzie najlepsze rozwiązanie???

Co to wogole za kolejność?

Najpierw się układa diete, trening a dopiero potem pod to suplementacje!

Przeniosłem.
L-karnityna bez sensu, trzeba brać w naprawde dużych dawkach, zeby cokolwek dała, wiec wychodzi nieekonomicznie. Zostań przy TS jak juz musisz miec spalacz. Dodatkowo pij miks zielona+czerwona herbata kilka razy dziennie. Do potraw dodawaj pieprzu kajeńskiego, octu jabłkowego (zaopatrz sie). Zadbaj o diete redukcyjną, zapraszam do działu Dieta.
Pozdro

Jakie dawki nazywasz dużymi i nieekonomicznymi?