Zobacz pełną wersję : Aspartam to TRUCIZNA!!!
Przemysław
28-03-10, 22:27
Aspartam wystepuje nie tylko w skladzie odzywek ale i coraz wiekszej gamy produktow spozywczych, a to jest trucizna!!! Jezeli chcecie wiedziec wiecej na temat tej trucizny wpiszcie w wyszukiwarce asparta szkodliwośc, zachecam tez do obejrzenia filmiku na yotube :
Aspartam zabił moją żone - polecam,warto obejrzec.Nie kupujcie odżywek- tego swinstwa niedośc ze chemicznie zrobione to jeszcze z trucizna, ale zrobicie z tym co chcecie wasza sprawa, nikogo na sile :p pozdrawiam.
No dobra, co to ma do odżywek i suplementów ?
Do przeniesienia ;/
Przemysław
28-03-10, 22:50
A no to ze wystepuje w tych odzwykach i suplementach
Wiem - ale wypowiedź sformułowałeś w taki sposób, że pasuje bardziej do działu zdrowie.
W małych ilościach (odżywki etc.) nikomu pewnie nie zaszkodził.
Co innego całoroczne picie napojów słodzonych aspartamem itd.
slim shady
28-03-10, 23:21
w złym dziale umieszczasz ten temat, i nie obwiniaj tylko odzywek, zresztą mamy wybór i pisze czy jest aspartan czy nie
ps. Ameryki nie odkryłeś
Chemia jest wszedzie i my nie mamy wyboru.
Chemia jest wszedzie i my nie mamy wyboru.
Tak to mogą pisać ignoranci :]
MolderDist
30-03-10, 01:57
Drażliwy temat.
Osobiście wole w MAŁYCH ilościach już przyjmować aspartam, niż w kilkunasto(kilkuset) większej porcji spożywac zamiast tego np. cukier spożywczy.
przebudzenie lol
sam unikam produktów z aspartamem ale ostatnio chciałem se gumę kupić i wszystkie go zawierają. co z tego skoro sacharyna też jest rakotwórcza
aha autorze, jest różnica między trucizną a a kancerogenem ;]
jeśli jesteś chory na fenyloketonurię to owszem, aspartam nie jest zalecany, ale w małych ilościach...
Do woli, ale z umiarem...
Do woli ,ale z umiarem hehe nieźle napisane clap
Aspartam wystepuje nie tylko w skladzie odzywek ale i coraz wiekszej gamy produktow spozywczych, a to jest trucizna!!! Jezeli chcecie wiedziec wiecej na temat tej trucizny wpiszcie w wyszukiwarce asparta szkodliwośc, zachecam tez do obejrzenia filmiku na yotube :
Aspartam zabił moją żone - polecam,warto obejrzec.Nie kupujcie odżywek- tego swinstwa niedośc ze chemicznie zrobione to jeszcze z trucizna, ale zrobicie z tym co chcecie wasza sprawa, nikogo na sile :p pozdrawiam.
Równie dobrze mogłes napisać, że azbest jest szkodliwy. Nie wysiliłeś się. Aspartam zabił ci żonę... Ciekawe...
Aspartam zabił ci żonę... Ciekawe...
ojprdleeeeeeeeeeeeeeeeee
Aspartam zabił moją żone
Nie ja to napisałem.