Zobacz pełną wersję : Posiłek potreningowy
Witam
Mam pewien problem. Otóż od niedawna przesunął mi się trening na godz. 19. Koniec przypada gdzieś ok. 21 i tu pojawią sie właśnie ten problem. Jaki posiłek po treningu o tak późnej porze ?
najlepiej cos białkowego moim zdaniem ja,po treningu czasem jem cos takiego ktos mi to poelcil.; serek (twarozek taki) nisko % i pół kostki mieszasz z 2-3 jajkami i normalnie smazysz sobie jajecznice i to ma duzo bialka i mysle ze cos takiego mozna po treningu zjesc. :wink:
Odżywek, ciekawy przepis!!
Po treningowy posiłek bogaty w białko i mało węgli.
A po samym treningu do 5min. rofdzynki!! i czekolada gorzka (6kostek) i banan.
pzdr.
serek (twarozek taki) nisko % i pół kostki mieszasz z 2-3 jajkami i normalnie smazysz sobie jajecznice
czegos tu nie rozumie- mozna twarog smazyc na patelni?
bocion, można!! ja np. smaże z makaronem i dobre jest!!
pzdr.
mozna,kroisz pol kostki w takie male paseczki,zreszta kroisz jak tam sobie chcesz i wzucasz do jajka i normalnie smazysz jak zwykłą jajecznice i moim zdaniem jak komus zabraknie bialka to moza cos takiego oszamac sobie,ma duzo bialka,malo wegli i w smaku tez nie jest najgorsze.pozdro :wink:
grzesiek k
08-02-07, 22:14
Sory że tu o tym pisze ale cóż
Co najlepiej jeść przed treningiem ??
weglowodany, najlepiej carbo. i jak chcesz to mozesz chyba tez troszke bialka. ale to 30 min przed treningiem xd
pozdro
grzesiek k
09-02-07, 11:26
A taki jeden kumpel z forum POMOCNIK mi mówił że najlepiej zjeść Batona lub czekoladę to prawda ??
NIE!! Czekolade i rodzynki to można ale po!!
pzdr.
grzesiek k
09-02-07, 19:41
Rodzynki to wiem dobra dzięki :grin:
ja mysle z po godzinie 21 mozesz zjesc jakis serek lub jogort z chlebem pelno ziarnistym =)
Najlepiej o 21 to wszamać 30gr. białka :mrgreen:
pzdr.