Zobacz pełną wersję : pocenie sie
Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?
Kup sobie jak jest w Polsce albo na necie zamow Mitchum najlepsze co moze byc na pocenie się. Nawet Exatil czy jak to sie pisze przy tym wymieka. Uzywasz po kapieli i masz spokoj na caly dzien az do nestepnej kapieli. Pozdrawiam
i masz spokoj az do nestepnej kapieli. Pozdrawiam
na cały tydzien?
Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?
Kup w aptece Antidral (15 pln chyba kostuje) i ra na 2 dni po myciu, pred snem smaruj delikatnie, rano umyj pachy i jesteś innym cłowiekiem :) sam miałem ten problem wiec wiem co mowie.
na 2 dni po myciu ? to te dwa dni bz smarowania maja byc z plamami ? pozatym jakto umyc z rana...zeby wyplukac to co sie wchlonelo ?
sorry ale nie diala mi jedna literka w klawiature
Wiecorem myjes sie, pred snem smarujes antidralem cekas do wyschniecia i idies spac, rano wstaje myjesz mydłem i wodą pachy i jest git. Możesz co wieczór smarować antidralem ale powinno wystarczy co 2 dni.
mama mi kupiła jakis men qlusiv uzywał ktos?
kupielm sobie perspi block . 12 zl
Masz 15 lat dojrzewasz, więc jest to naturalne. Powinieneś już zacząć śmierdzieć jak prawdziwy chłop, czas najwyższy! :twisted: Posłuchaj rady Marurki.
Dawidhardcore
31-03-10, 14:04
[QUOTE=xxmłodyxx;332473]Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?[/QUModdy mam ten sam problem tylko,ze ja za to na silowni poce sie jak swinia,ale to od kreatyny,bo jak jej nie bralem to tak nie bylo,a teraz cieknie az zemnie;D
a kreatyna powoduje pocenie?? bo ja jak jadłem mono to zaczełem sie pocic w szkole
Dawidhardcore
31-03-10, 15:27
Po kreatynie ja bynajmiej mam takie cos,ze sie poce nawet jak gdzies ide w bluzie to bluzka spocona;/ale juz mi sie cykl konczy:D
Pioter1994
31-03-10, 19:15
Hmm Tak sobie myślę że skoro już mamy temat z poceniem się to nie będę zakładał nowego podobnego tematu i zadam pewne pytanie tutaj.
Czy ma ktoś problem z poceniem rąk? Ja niestety mam. Ogólnie się nie pocę ( w sensie pod pachami itp.), tylko ręcę ( dłonie). Słyszę różne głosy. Niektórzy mówią ze jak byli w moim wieku to też tak mięli i im to przeszło, inni mówią ze mi to nie przejdzie. Najbardziej wkurząjące jest dawanie cześć koleżankom.... Co sądzicie na ten temat?
tez mnie to spotkala na cyklu z omka:D w
Pioter1994
31-03-10, 20:28
Tylko że ja nic nie biorę. Przez jakieś 2 lata chce ćwiczyć 100 procent naturalnie potem może jakaś kreatynka coś.
Dawidhardcore
31-03-10, 22:14
tez mi sie rece poca,ale tylko jak robie aeroby
Są kliniki co mogą w 100% wyeliminować pot(chyba w poznaniu)tylko że to kosztuje od 3-do 6 tyś(od jednego miejsca),też mam ten problem tylko że pocę się jak świnia, bez żadnych odżywek itp.. po prostu tak będzie,mozliwe że to nerwy...,dużo jest czynników,stosowałem już antridale i inne i to nie pomaga a może niektórym bardziej zaszkodzić
Pomyśl sobie, że niektórzy mają gorzej. Mnie kilka razy ze szkoły wywalali, bo pociłem się tak intensywnie, że moczyłem ławkę. Pocę się bez wysiłku fizycznego będąc na zewnątrz w krótkich gaciach i rękawku przy temperaturze -10 stopni albo i więcej. Takie życie, nic nie poradzisz. Są gorsze rzeczy.
Jak to mawia mój kolega "ważne, że jesteśmy wszyscy zdrowi" :>
Kurde na tym forum to chyba wszyscy cali przepoceni chodzą.Ciekawe co będzie w lato :knockout:
Jest to normalne - jestes bardziej umiesniony masz wiecej cegielek pocacych sie :( Tak jest jak bedziesz gruby i wazyl 200 kg to nie znaczy ze bedziesz sie pocil .. Moze tez dlatego ze duzo pijesz . Wiesz jak sie wydala wode z oraganizmu ? Przez mocz i przez pot i przez inne (akcje) . Normalka
Jest to normalne - jestes bardziej umiesniony masz wiecej cegielek pocacych sie :(
http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/wi4080_ddd.gif
Wiesz jak sie wydala wode z oraganizmu ? Przez mocz i przez pot i przez inne (akcje) . Normalka
http://emoty.blox.pl/resource/szczerbaty.gif