Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pocenie sie

xxmłodyxx
27-03-10, 18:26
Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?

Bull2
27-03-10, 18:32
tez to mam... stres :)

burn
27-03-10, 18:52
MOŻE minie z wiekiem :)

Marurka
27-03-10, 19:40
Kup sobie jak jest w Polsce albo na necie zamow Mitchum najlepsze co moze byc na pocenie się. Nawet Exatil czy jak to sie pisze przy tym wymieka. Uzywasz po kapieli i masz spokoj na caly dzien az do nestepnej kapieli. Pozdrawiam

mumin1992
27-03-10, 20:58
albo antidral

Sosna91
27-03-10, 21:56
i masz spokoj az do nestepnej kapieli. Pozdrawiam

na cały tydzien?

mcudny
28-03-10, 09:40
Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?
Kup w aptece Antidral (15 pln chyba kostuje) i ra na 2 dni po myciu, pred snem smaruj delikatnie, rano umyj pachy i jesteś innym cłowiekiem :) sam miałem ten problem wiec wiem co mowie.

Bull2
28-03-10, 09:53
na 2 dni po myciu ? to te dwa dni bz smarowania maja byc z plamami ? pozatym jakto umyc z rana...zeby wyplukac to co sie wchlonelo ?

mcudny
30-03-10, 13:37
sorry ale nie diala mi jedna literka w klawiature

Wiecorem myjes sie, pred snem smarujes antidralem cekas do wyschniecia i idies spac, rano wstaje myjesz mydłem i wodą pachy i jest git. Możesz co wieczór smarować antidralem ale powinno wystarczy co 2 dni.

xxmłodyxx
30-03-10, 15:38
mama mi kupiła jakis men qlusiv uzywał ktos?

Bull2
30-03-10, 21:49
kupielm sobie perspi block . 12 zl

D3
31-03-10, 12:50
Masz 15 lat dojrzewasz, więc jest to naturalne. Powinieneś już zacząć śmierdzieć jak prawdziwy chłop, czas najwyższy! :twisted: Posłuchaj rady Marurki.

Dawidhardcore
31-03-10, 14:04
[QUOTE=xxmłodyxx;332473]Poce sie jak swinia...szczególnie jak jestem w szkole..niby nic nie robie a sie poce pod pachami...biorę codziennie prysznic używam antyprespirantu i wraz sie poce...w niedziel np chodze cały dzien w jednej bluzce i sie nie spoce a w szkole po 2 godzinach już mam mokre pachy...chooyowo to wygląda co mi poradzicie?[/QUModdy mam ten sam problem tylko,ze ja za to na silowni poce sie jak swinia,ale to od kreatyny,bo jak jej nie bralem to tak nie bylo,a teraz cieknie az zemnie;D

xxmłodyxx
31-03-10, 15:01
a kreatyna powoduje pocenie?? bo ja jak jadłem mono to zaczełem sie pocic w szkole

Dawidhardcore
31-03-10, 15:27
Po kreatynie ja bynajmiej mam takie cos,ze sie poce nawet jak gdzies ide w bluzie to bluzka spocona;/ale juz mi sie cykl konczy:D

Pioter1994
31-03-10, 19:15
Hmm Tak sobie myślę że skoro już mamy temat z poceniem się to nie będę zakładał nowego podobnego tematu i zadam pewne pytanie tutaj.

Czy ma ktoś problem z poceniem rąk? Ja niestety mam. Ogólnie się nie pocę ( w sensie pod pachami itp.), tylko ręcę ( dłonie). Słyszę różne głosy. Niektórzy mówią ze jak byli w moim wieku to też tak mięli i im to przeszło, inni mówią ze mi to nie przejdzie. Najbardziej wkurząjące jest dawanie cześć koleżankom.... Co sądzicie na ten temat?

rafalmaz1
31-03-10, 19:31
tez mnie to spotkala na cyklu z omka:D w

Pioter1994
31-03-10, 20:28
Tylko że ja nic nie biorę. Przez jakieś 2 lata chce ćwiczyć 100 procent naturalnie potem może jakaś kreatynka coś.

Dawidhardcore
31-03-10, 22:14
tez mi sie rece poca,ale tylko jak robie aeroby

martin22
31-03-10, 22:47
Są kliniki co mogą w 100% wyeliminować pot(chyba w poznaniu)tylko że to kosztuje od 3-do 6 tyś(od jednego miejsca),też mam ten problem tylko że pocę się jak świnia, bez żadnych odżywek itp.. po prostu tak będzie,mozliwe że to nerwy...,dużo jest czynników,stosowałem już antridale i inne i to nie pomaga a może niektórym bardziej zaszkodzić

Rokr91
01-04-10, 11:12
Pomyśl sobie, że niektórzy mają gorzej. Mnie kilka razy ze szkoły wywalali, bo pociłem się tak intensywnie, że moczyłem ławkę. Pocę się bez wysiłku fizycznego będąc na zewnątrz w krótkich gaciach i rękawku przy temperaturze -10 stopni albo i więcej. Takie życie, nic nie poradzisz. Są gorsze rzeczy.

D3
01-04-10, 13:11
Jak to mawia mój kolega "ważne, że jesteśmy wszyscy zdrowi" :>

KowalX
01-04-10, 22:28
Kurde na tym forum to chyba wszyscy cali przepoceni chodzą.Ciekawe co będzie w lato :knockout:

siwusek1
02-04-10, 16:53
Jest to normalne - jestes bardziej umiesniony masz wiecej cegielek pocacych sie :( Tak jest jak bedziesz gruby i wazyl 200 kg to nie znaczy ze bedziesz sie pocil .. Moze tez dlatego ze duzo pijesz . Wiesz jak sie wydala wode z oraganizmu ? Przez mocz i przez pot i przez inne (akcje) . Normalka

KowalX
03-04-10, 02:06
Jest to normalne - jestes bardziej umiesniony masz wiecej cegielek pocacych sie :(

http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/wi4080_ddd.gif

Wiesz jak sie wydala wode z oraganizmu ? Przez mocz i przez pot i przez inne (akcje) . Normalka

http://emoty.blox.pl/resource/szczerbaty.gif