Zobacz pełną wersję : Odzywki na mase
Czesc czy moglisbyscie ulozyc mi optymalny zestaw odzywek na przyrost masy miesniowej?
krzychuool
06-02-07, 22:13
kup sobie kreatyne, do tego jakiś transporter i jakieś gainery, monster mass bądź mass xxl
Chwila,Chwila.
kup sobie kreatyne, do tego jakiś transporter i jakieś gainery, monster mass bądź mass xxl
Najpierw powiedz jaki masz staz treningowy bo jak miesiac To nie kupuj zadnych kreatyn,bo niema to zadnego sensu.Jezeli masz staz wiekszy niz 5-6 miesiecy to mozesz brac smialo kretke a jak nie to narazie pordzil bym Ci jakiegos gainerka i cwicz,jak minie okolo 6 miesiecy treningu,wtedy wez Kretke + gainer albo dextrosa.Pozdro :wink:
krzychuool
06-02-07, 23:02
Odżywek, :shock:
mnie zatrzymywać nie musisz! Wiem co pisze! :mrgreen:
Najpierw powiedz jaki masz staz treningowya od czego jest profil ?? :razz:
Jeśli to Twój pierwszy cykl to oczywiście monohydrat, a do tego transporter najlepiej tauryna no i wiadomo...dieta bo bez tego ani rusz. Kiedy czujesz, że masz braki w diecie to możesz uzupełnić je gainerem (poleca się ektomorfikom), odżywką typu "bulk" (poleca się endomorfikom) albo też odżywką białkową.
kreatyna - MONOHYDRAT KREATYNY 100 % Classis - Vitalmax ; Monohydrate Creatine - Olimp
tauryna - Dextro Juice lub Taurine Mega Caps - Olimp
gainer - Mass XXL - Trec ; Gain Bolic 6000 - Olimp ; Gainer 2 - Vitalmax
bulk - Hard Mass - Trec ; Profi Whey Mass - Olimp
jw.
Ale dietka to pdst.
pzdr.
Krzychuool To sorry myslalem ze nie spojzales a ze nie napisal jaki ma staz to napisalem co napsialem.pozdro :wink:
Chcesz przytyc za 7-8 kg.?
Kup sobie Mass gain 3 kg (ok.90 zł) Megabola styka na ponad miesiąc
i do tego dołacz Kretyne 300 g classic vitalmaxa ( 30-40 zł) i mieszaj do tego.Ewentualnie kup jakis "wspomagacz kretyny" typu dextroza,tauryna,glutamina.
Gwarantuje ze bedziesz z tego zadowolony.Ja robiłem 3 razy takie cykle po spadkach (szpitale,połamania) i zawsze byłem bardzo zadowolony.Pewnie zaraz beda ci mówic ze megabol to syf ale nie słuchaj a spróbój tej masówy a bedziessz napewno zadowolony.! pzdr
kieras, a jak wygląda smak tejidżywki bo Megabol na smakach się nie zna ale może ta jest smaczna?!
pzdr.