PDA

Zobacz pełną wersję : laserowa korekcja wzroku?

marcelXX
26-03-10, 15:20
Czy ktos z was poddal sie moze laserowej korekcji wzroku? Ja wlansie sie nad tym zastanawiam i zanim zdecyduje sie na 100% chciałbym usłyszeć "relacje" i opinie innych. Ile trzeba czekac az bedzie mozna wrocic na silownie? Czy jest to bolesne? Jakie sa skutki uboczne po zabiegu?

Motek
28-03-10, 17:36
Ja miałem taką operacje, jakieś 2 lata temu w Zooptice w Krakowie. Ani troche nie żałuje że mialem ten zabieg. Znacznie podniosło to komfort mojego życia. Nie musze już nosić okularów ani soczewek. Zabieg nie jest bolesny ale nie należy do japrzyjemniejszych. Do treningów wrócisz po jakiś 4tygodniach. Pozdrawiam.

Bull2
28-03-10, 17:49
reklama w chuj jak dla mnie

KowalX
28-03-10, 17:57
Dokładnie ,banować :evil:

marcinpeny
28-03-10, 18:38
A mozecie wyjasnic na co jest dokladnie ta korekta laserowa? Na ktotkowzrocznosc np? Ile trzeba za to zaplacic?

Motek
28-03-10, 19:26
Nie wiedziałem że tak zostanie to odebrane może rzeczywiscie nie powinienem podawać nazwy kliniki, no ale uznałem że dla osób które są tym zainteresowane wiadomość ta może być istotna. Chciałem tylko pomóc...
No ja cierpiałem na krótkowzroczność, moja wada to -3,00 i -2,75 ale z tego co wiem to na dalekowzrocznosc i astygmatyzm też się nadaje. Przed zabiegiem wykonuje się badania które kwalifikują Cię do zabiegu. Operacja ta całkowicie zlikwidowała moją wadę tak że nie musze już nosić okularów. Za oboje oczu zapłaciłem 3700 zł no ale jak już napisałem wcześniej, to było jakieś dwa lata temu. Ceny teraz mogły się zmienić.

slim shady
28-03-10, 19:32
jakoś mało zapłaciłeś za tą operację, w przyszłości będę robił

fallenursus
28-03-10, 20:05
laserowa korekta jest dobra na kazda wade nawet jak ktos ma astygmate. ceny bardzo juz spadly w dol.:) ale trzeba uwazac w jakiej klinice sie ot robi, co oferuja po zabiegu.

marcinpeny
28-03-10, 21:40
Ale fajnie. Do tej pory myslalem ze jestem skazany na okulary i soczewki kontaktowe. Juz zaczynam zbierac hajs i na zabieg. ;D naaajjjs :D