Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Potrzebuje rady PILNie

merol
06-02-07, 20:34
Witam,wczoraj zalogowałem sie na waszym forum potrzebuje rady ludzi którzy cos wiedza o sportach i o odrzywkach .Na wstępie powiem zę nieznam sie na niczym z tej dziedziny.

Sprawa jest nastepujaca mam 19lat koncze technikum po technikum pragne dostac sie na jedną szkołe wojskową lecz musze zdac testy sprawnosciowe co bez wytrwałych treningów jest nierealne,natomiast tak jak wspomniałęm mam prawie 20 lat waże 90kg przy wzroscie 178 mam duża nadwage tak wprost mówiac jestem oblany tłuszczem mam bardzo duży ''bebech''
musze schudnać w 4-5miesiecy max, jakies 2-3 tygodnie temu zaczołem biegac truchtać po 3 , 4 ,6 km co 2 dzien jestem pod opieką trenera lekkoatletyki wykonuje to co on mi zaleca i mówiać szczerze czuje sie nawet tak odrobinke lżej jakos po tym bieganiu,no ale ostatnio dostałem od tego trenera jakies pigułki o nazwie THERMO SPEED EXTREME cos nieco o nich czytałem.wziołem do tej pory 2 tab 30min przed bieganiem przebiegłem 4 km i strasznie sie spociłem byłbym wdzięczny jak byscie mi poradzili co mam robic co cwiczyc bo chodzi mi głównie oto abym zgubił te sadło .poprostu potrzebuje rad aby sie szybko odchudzic chcialbym tak zgubic 8-10kg a waże 90 kg BŁAGAM POMOCYYYYYYYYYYYYYYY

PreemO
06-02-07, 20:55
Po pierwsze to przejdź na diete. Skończ z obżeraniem się, jedz małe częstsze posiłki aby przyspieszyć metabolizm. Potrzebujesz dużo ćwiczeń aerobowych. Twój trener powinien bardzo dobrze wiedzieć co na to zaradzić.(w końcu jest trenerem). Stosuj się do tych podstawowych zasad a na pewno zobaczysz efekty.

Prezydent_1c
06-02-07, 21:19
THERMO SPEED EXTREME dobra odzywka możesz śmiało brać ... Dieta musi byc ujemnokaloryczna (napisz w dziale dieta jak nie wiesz o co chodzi). I areoby areoby i jeszcze raz areoby. Bieganie , pływanie, jazda na rowerze (polecam statyczny + nieco grubsze ubranie się) itp. I rezultaty napewno zauważysz.

[ Dodano: 06-02-2007, 21:20 ]
THERMO SPEED EXTREME dobra odzywka możesz śmiało brać ... Dieta musi byc ujemnokaloryczna (napisz w dziale dieta jak nie wiesz o co chodzi). I areoby areoby i jeszcze raz areoby. Bieganie , pływanie, jazda na rowerze (polecam statyczny + nieco grubsze ubranie się) itp. I rezultaty napewno zauważysz. A co do brzucha to rób brzuszki narazie i za jakiś czas zrób a6w ( napewno nie uda ci sie za 1 razem ale próbuj do oporu !!)

1990Mariusz1990
06-02-07, 21:32
Znajdź na google jakąś odpowiednią dla ciebie dietę! Z ćwiczeń polecam aerobiczną szóstrkę Weidera i do tego ze 100 brzuszków, biegaj tak jak do tej pory. Mój starszy też miał duży bebech i stracił go dzięki diecie i ćwiczenią w podobnym czasie. POWODZENIA!

kieras
06-02-07, 21:59
Odżywa good,do tego dorzuć diete znajdz rozpiske kalori i dobierz do tego akie produkty masz spozywac,Na tej zasadzie działa ta odzywa pocisz sie spalajac tłuszcz,aeroby-roruszac te spasłe mięsnie i ścięgna,pływalnia jesli masz dostęp rowerek i takie sprawy.No i zacznij robić brzuszki - polecam hard core ale z pozytywem! Zycze ci pozbycia sie tłuszczu i nienagannej sylwetki

merol
06-02-07, 22:30
aerobiczna szóstrka Weidera pomoze cos na moj brzuch?? a jak brac te tabletki jak to wszystko połączyc z bieganiem w jakiej kolejnosci to robic czy pierwszo biegac czy jak dobrze by było gdyby ktos napisał mi co i jak tak od a do z bo ja sie naprawde nieznam ;//

Odżywek
06-02-07, 22:35
Aerobiczna szostka weidera Pomoze napewno jest to bardzo dobry trening brzucha ! i odżywke tez masz dobra Thermo speed extreme bardzo dobry produkt,wiele osob go poleca,sprawdzony.pozdro :wink:

1990Mariusz1990
07-02-07, 00:28
Jak dawkować odżywkę masz napisane na opakowaniu;) Zobacz co cię bardziej męczy, bieganie czy trening brzuszka. Jeśli bieganie to rób najpierw brzuszki żebyś miał siły na biegi, albo odwrotnie. Thermo podnosi ciśnienie więc uważaj z dawkami ;)

[ Dodano: 07-02-2007, 00:30 ]
Jeszcze jedno, możesz chodzić na saune to też wyszczupla. Tylko nie zadługo bo nie będziesz miał sił!!

merol
07-02-07, 09:00
niom postaram sie cos z tym zrobic dzieki za rade a co myslicie aby do tego thermo speed extreme dodac cos jeszcze zeby szybciej cos osiągnac
??

jonasz7
07-02-07, 13:18
Nie ma potrzeby, dieta+aeoroby+TSE powinno ładnie ci zrzucić pare kilo w dość krótkim czasie!!
pzdr.

grzesiek k
07-02-07, 21:32
Nie ma potrzeby, dieta+aeoroby+TSE powinno ładnie ci zrzucić pare kilo w dość krótkim czasie!!
pzdr.
I to tego jak będziesz robił brzuszki to ci się czekoladka zrobi :mrgreen: nie dosyć że będziesz w szkole wojskowej to jeszcze lale na Ciebie polecą :lol: tego ci życzę :smile:

merol
07-02-07, 21:47
kurde no ale nie moge znalesc sobie diety bo wogle sie nieznam na tych dietach mozę by ktos ułożył cos dla mnie 90 kg waze 177wzrostu 19 lat mam prosze o pomoc

jonasz7
07-02-07, 22:50
To w dziale dieta psze pana!!
pzdr.