Zobacz pełn± wersję : B±ki
Co zrobic , zeby ich nie bylo, albo ograniczyc ? To jest koszmar... Co chwile leci pociski o smrodzie nie powiem czego...
fallenursus
25-03-10, 18:45
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Buttplug.png
uzywasz ?? dziala ?
bez jaj tu...
fallenursus
25-03-10, 18:58
przestan pic te gejnery.:)
tez tak mam :P ja się staram dużo przeżuwać, nie pic podczas jedzenia, i pic zielona herbatę.
Nic się nie da zrobić, musisz to prze...b±czeć
Co zrobic , zeby ich nie bylo, albo ograniczyc ? To jest koszmar... Co chwile leci pociski o smrodzie nie powiem czego...
Pewnie za dużo białka w diecie ,ewentualnie potraw wzdymaj±cych :]
Jest na to jeszcze jeden sposób:
http://www.youtube.com/watch?v=eT8mdv2zlEQ
ogl±dać od 40sek. :rockon:
fallenursus
25-03-10, 23:43
lub skierowanie do proktologa
Mnie czasem baba bije ale dużo rado¶ci z tych małych b±czków w sumie jest :)
W domu to nie ma lipy ale jak sie jest gdzies wsrod ludzi wtedy to dopiero cisnie :)
Biernaczek
30-03-10, 10:50
Jak żadko oddajesz stolec to będzie to normalne zjawisko, lekarze polecaj± pić siemie lniane, polecam do tego ciemne pieczywo i wszystkie produkty, które maj± dużo błonniku.
Noo ewentualnie lewatywka :]
Zaczyna sie od bakow hehe a potem kto wie moze kleksy ;p;p;p
Wsumie lewatywa moze by byla dobra dla ciebie ..p.s przyjemne z pozytecznym;p;pno co wkoncu macie tam puknt gygy;p
E tam, Na dworze dupa może :)
jedz kapuste i groch :)napewno pomoze ....uwolnic orke
Pozwole sobie odpowiedziec .. Tak jak ktos napisal za duzo bialka - np (mleko) jak pijesz mleko to masz baczki po mleku (choc ma b. malo bialka) . Jaka pijesz herbate (pij z cytryna , choc w herbacie jest rakotworcza). Jesz duzo masla - ogranicz je . Tyle ile moge powiedziec na ten temat masz slabe trawienie wiec dlatego , mam tak samo :(
Biernaczek
03-04-10, 16:56
Pozwole sobie odpowiedziec .. Tak jak ktos napisal za duzo bialka - np (mleko) jak pijesz mleko to masz baczki po mleku (choc ma b. malo bialka) . Jaka pijesz herbate (pij z cytryna , choc w herbacie jest rakotworcza). Jesz duzo masla - ogranicz je . Tyle ile moge powiedziec na ten temat masz slabe trawienie wiec dlatego , mam tak samo :(
Nie wiem człowieku czy ty pierdolisz by pierdolić czy co??
Porażka...
Napinacz01
03-04-10, 18:25
tylko nie b±kaj na siłe, bo wyjdzie niespodzianka :)
Tańczy Hrabia z Hrabin± na balu. Hrabina pu¶ciła b±ka. Zawstydzona mówi szeptem do Hrabiego:
- Hrabio wolałabym żeby to zostało między nami
Hrabia zniesmaczony odpowiada
- Wolałbym żeby się rozeszło... ;P
(http://kawaly.tja.pl/?k=vwwssn)
Za mało ruchu, za dużo jedzenia :)
w marcowym KIFie był o tym cały artykuł.
Ogólnie przyczyna to może być nadmiar białka z którym nie poradził sobie żoł±dek, i które zalega w jelitach, daj±c tak±...woń a nie inn±. Najlepszy sposób to błonnik, jak kupny to np. coloc c za 15 zeta. Oprócz tego w najbliższej przerwie między makrocyklami możesz wzi±ć jak±¶ diete oczyszczaj±c±, jednodniow± nawet.
Jest też kwestia pieni±cych sie odżywek-to znak że odżywka jest dobra i że...będzie pierdzenie jeżeli pochłoniesz j± z pian±. Na to można podobno zaradzić jedn± dwoma kroplami olejku mct, ale ja sam tego jeszcze nie sprawdzałem
Jecie gówno ,a póĽniej narzekacie na smród
Jecie gówno ,a póĽniej narzekacie na smród
lol
z drugiej strony, kiedy¶ wmówiłem sobie, że im bardziej ¶mierdz±, tym zdrowsze ciało [;
http://www.youtube.com/watch?v=oGl_TEj1IIc
nie wiem jak wy, ale ja po chlebie razowym mam wzdety brzuch i puszczam whooi b±ków.
alder jak obejrzałem ten filmik od Ciebie to mi w pokoju zajebało :| ziomek spoko wyluzowany ;D
fallenursus
27-04-10, 22:38
lol, trenowalem z nim, ale az tak nie pierdzial :)
Fuu ,ale wielkolud,temu to nawet dresy pękaj± w szwach ;p
fallenursus
27-04-10, 23:27
nawet sobie nie wyobrazasz jaki on jest niski:) doslownie szerszy niz wyzszy. kiedys wstawialem fote jak trenowal u mnie, bardzo mily gosc, zdziwil sie jak po niemiecku spytalem czy moge zrobic fote:)
No nie wygl±da na chama...
CIASTECZKOWY POTWOR
28-04-10, 21:14
moze za duzo warzyw jesz?
od tego tez leca fest baki poniewaz niektore warzywka mocno fermentuja
bledy w diecie musisz pomyslec po czym gazujesz
najlepiej kup COLON C i pijj powinno ci sie trawienie poprawic
Jesli nie to zawsze mozesz sluzyc jako alternatywne zrodlo energii
fallenursus
28-04-10, 22:47
prawde mowiac surowe brokuly i surowa marchew podziala tak samo:)
btw jak zmniejszylem wzeranie sie w bialko w prochu to pierdy tez sie zmniejszyly.
CIASTECZKOWY POTWOR
29-04-10, 10:25
ja po brokułach wale jak szalony a po dobrym bialku w prochu (olimp system protein-120g dziennie) nawet pierdek nie poleci
wujek.maciek
29-04-10, 12:52
o wy pierdziuchy wy... a feee...
panowie. silownia, to nie francuzka perfumeria czy pedalska potancowka. na silowni ma smierdziec potem, rdza, a jak ktos pusci baka, to nie co sie przejmowac. otwiera sie okno i wsio.
lyzka octu winnego pomaga, podobno
pozdro
taaa Irlandczycy winegar dodaj± do wszystkiego i sraj± jak ¶winie więc ciężko w to uwierzyć :D
wujek.maciek
29-04-10, 20:46
no wlasnie alder. dlatego tez zaznaczylem, ze lyzka, a nie pol litra dziennie :)
pozdro