Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 2x przedtreningowy- dwa najlepsze.

Dżagi
24-03-10, 17:16
Informacja jaką chcę otrzymać jest taka:
Dwie najlepsze odzywki przed treningowe. Po prostu zależy mi na pobudzeniu i przyjemniejszym treningu.
Nie komentujcie czy to mądre czy nie..czy np że to strata kasy.
Kupiłem dla przetestowania 2 saszetki no xpolde. I nie jestem jakoś zachwycony działaniem (smak rewelacyjny:)) Użyłem jednej na jeden trening...wiem że mało że dawkowanie jest większe..ale myślę że i tak działanie powinno być bardziej odczuwalne. A naczytałem się że na jednego działa a na drugiego nie. I może akurat na mnie xpolde nie będzie zbyt działał. Czyli jakie dwie kupić? i czy zrezygnować z xplode na rzecz innych dwóch czy połączyć z innym. Mając dwa różne myślę że na pewno znajdę optymalną dawkę (stworzoną z jakiejś ich kombinacji w jakiejś tam proporcji)aby być zadowolonym.
Proponujcie możliwe dobre zestawy.

KowalX
24-03-10, 18:18
Swoją drogą to tych saszetek się nie kupuję ,a dostaję za darmo.Jest wyraźnie to napisane na opakowaniu-nie na sprzedaż.

kofeina + woda

seras666
24-03-10, 18:24
mysle ze po takiej szasetce to cie raczej nie pobudzi. zanim mnie zaczelo to minely 3-4dni

slim shady
24-03-10, 18:37
napisz coś więcej o sobie
staż, wiek, zastrzeżenia zdrowotne,cel

burn
24-03-10, 18:49
Jak chcesz, żeby ładnie Cię potargało to zainwestuj w Mesomorpha + kofe w tabsach.
Cena Mesomorpha wysoka ale myślę, że warto.

Dżagi
24-03-10, 18:54
Staż: 5-6lat-dokładnie nie pamiętam:D
zastrzeżenia: brak
cel:wiem że cudów się po tym nie mogę spodziewać. Zależy mi na mniej więcej na tym co w pieknie napisanych opisach boosterów. Wielka ochota do treningów (tej mi nie brakuje),ale czasem brakuje sił. No i aby dobrze spompowało. Co dobre samopoczucie po treningu da:D Ogólnie zależy mi na sile a obecnie na masie..

Dżagi
24-03-10, 18:58
Co do mesomorpha to cena nie tragiczna...na ten cel chcę przeznaczyć tak koło 250zł i zobaczymy co dalej. Jest go mniej niż innych..czy można się spodziewać że starczy ta jedna miarka dla zadowalających efektów.

burn
24-03-10, 19:04
Spróbowałem 1 miarkę, a ważę 101kg, pokopało nieźle.
(jestem na cyklu z Horse Power)

KowalX
24-03-10, 19:16
Może: white flood,dorian nox,mesomorph,crack

Dżagi
24-03-10, 19:47
Sprawdzę mesomorpha. zobaczymy. nie ma się co tyle zastanawiać:D
Jak kupie to Napisze jakie wrażenia .

grzechu-82
25-03-10, 00:28
mesomorph ponoć dobry sam się zastanawiam, albo no-xplode, chyba że dostaniesz gdzieś starego shotguna.

fallenursus
25-03-10, 01:19
chyba że dostaniesz gdzieś starego shotguna.
to niebioerz bo prez gardlo nie przechodzi. nowy sieka tak samo jak nie lepiej i przynajmniej da sie pic.:)

Dżagi
25-03-10, 16:46
Chyba jednak pozostanę przy no xplode...o mesomorphie poczytałem na innych forach i niektórzy mieli po nim problemy z penisem. Działał im gorzej niz przed stosowaniem. Nie mam zamiaru ryzykować. A po xpolde 1 miarce miałem bardziej intensywny trening i większą ochotę, pompy wielkiej nie było,ale dwie miarki już na pewno będzie fajnie.

Dżagi
25-03-10, 17:00
Albo kupię no xpolde albo jeszcze jakiś.
Zaproponujcie jakiś inny w miarę sprawdzony...w sumie to wszystkie mają i zwolenników i przeciwników i zwykle więcej tych pierwszych. Więc interesuje mnie które są dobre w smaku? Bo no xpolde mnie bardzo smakował. A nie mam ochoty męczyć się przed każdym treningiem.