Zobacz pełną wersję : pierwsza kuracja
Witam Chce wziasc kuracje bedzie ona pierwsza zalezy mi na tym zeby zobic mase i jaka diete zrobic zeby to wrzystko polonczyc z gory dzieki za odpowiedz
fallenursus
24-03-10, 16:03
ide zrobic kawe,jak wroce to ma byc wypelnione
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
a) Stażu 2 lata 4 razy w tygodniu
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa
c) Dotychczasowego kontaktu z saa
d) Przeciwwskaza. nie ma
e) wiek, waga.23 lata 90 kg. 190cm
fallenursus
24-03-10, 16:36
prop
1-8 100mg co dwa dni
3 dni po ostatnim zastrzyku odblok
lub prolongatum(mniejsza czestotliwosc zastrzykow)
1-10 400mg na tydzien (pon,czw po 200mg)
odblok 14 dni po ostatnim zastrzyku
o przykaldowych odblokach mozna poczytac tu
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?197-Odblokowanie.
jak i rowniez tu
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?26414-Poprawny-i-skuteczny-odblok-w-21szym-wieku!
myslałem o omie i dece jakies i metke do tego cykl na 10 tyg bo ponoc zalwa po niej wiem ze to głupie na chwile ale chce zrobic ta mase a mam problem z tyciem stoje w miejscu a jem jak kon i nic treningi ostre w miare mozliwosci nie pale nie baluje
myslałem o omie i dece jakies i metke do tego cykl na 10 tyg bo ponoc zalwa po niej wiem ze to głupie na chwile ale chce zrobic ta mase a mam problem z tyciem stoje w miejscu a jem jak kon i nic treningi ostre w miare mozliwosci nie pale nie baluje
Po co Ci aż 3 środki? To nie są wyścigi, zrób na razie na jednym, zobacz jak na Ciebie to zadziała, bo jak zaczniesz bić omkę, dekę i metkę to widzę Cię pod koniec cyklu na świniobiciu.
to ja juz sie pogubilem sorki chlopaki ze tak wam truje ale jestem wstanie wrzystko zrobic zeby przytyc meczy mnie ciagle stanie na wadze w miejscu naprzyklad jak bym kupil z 30 pro 20 deki jakies (ktora jest najlepsza deka?> i meta do tego bylo by oki Prosze o jakas podpowiedz co bylo by najlepsze i najpewniejsze bo wyzucic sianko i nie miec skotkow to tez szkoda .
fallenursus
24-03-10, 17:38
wystarczy na pierwszy raz jeden srodek. swierzy jestes wybuchniiesz na tym i tak.a bedzie zdrowiej,bo jak cie cos kuku to bedziesz wiedzial od czego i czym to w razie czego zwalczac. a jak ci sie zrobi kuku po 3ech naraz to sie zesrasz na miejscu i chuj babki szczeli i choinki nie bedzie.
proponuje najpierw zrobic diete a za 2-3 lata dopiero cykl,
dieta swoja droga probowalem juz malo dalo rezultatu trenuje 2 lata przeszlo z mala przerwa na sucho wiec chce zaczac i tez wkoncu cos wiekszego osiagnac zeby chodziasz z tych 90 kg do 105 zrobic wage tak ze sama mase chce po prostu sie zalac a pozniej zezbe zrobic pytam sie was bo wieada ze macie pojecie a ja dopiero wdrazam sie w te tematy
dieta swoja droga probowalem juz malo dalo rezultatu trenuje 2 lata przeszlo z mala przerwa na sucho wiec chce zaczac i tez wkoncu cos wiekszego osiagnac zeby chodziasz z tych 90 kg do 105 zrobic wage tak ze sama mase chce po prostu sie zalac a pozniej zezbe zrobic pytam sie was bo wieada ze macie pojecie a ja dopiero wdrazam sie w te tematy
Zapodaj swoją obecną dietę w dziale dieta i niech chłopaki rzucą okiem. Może miałeś ch****ą dietę i przez to nie rośniesz.
bez dobrej miski najlepsze saa ci nie pomogą .
dieta trening to podstawa a saa to tylko dodatek.
wporzadku zamowilem sobie 9 paczek prol 20 mil libolu i do tego metki 200 co o tym myslicie. wiec zaryzykuje i zobacze jaki bedzie efekt czy dobrze zrobilem sie okarze dzieki za pomoc i mam prozbe jak to rozpisac najlepiej
libol nie jest najlepszym wyborem, nie brałbym.
jaka metka?
prol jak najbardziej jedyny pewniak numer 1 wsród enanów jedynie stężenie nie tegez.
tak naprawde to wrzysttko podrabiaja a koles to bierze ten libol i mowi ze jest oki wiec zaryzykuje a metka ruska tylko jak to rozpisac najlepiej prolo libol i metke
a) Stażu 2 lata 4 razy w tygodniu
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) masa
c) Dotychczasowego kontaktu z saa
d) Przeciwwskaza. nie ma
e) wiek, waga.23 lata 90 kg. 190cm
nie trzeba było tak odrazu :)
prop
1-8 100mg co dwa dni
3 dni po ostatnim zastrzyku odblok
lub prolongatum(mniejsza czestotliwosc zastrzykow)
1-10 400mg na tydzien (pon,czw po 200mg)
odblok 14 dni po ostatnim zastrzyku
o przykaldowych odblokach mozna poczytac tu
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?197-Odblokowanie.
jak i rowniez tu
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?26414-Poprawny-i-skuteczny-odblok-w-21szym-wieku!
wszystko ok ale na pierwszy raz styka, prop 6 tyg a enant 8 tyg, jeszcze jedna opcja to sama meta lub jako dodatek do tych cykli bo waga dość spora.
proponuje najpierw zrobic diete a za 2-3 lata dopiero cykl,
nie przesadzajmy, 90kg wagi , 23 lata - spokojnie może zapodać saa :)
wporzadku zamowilem sobie 9 paczek prol 20 mil libolu i do tego metki 200 co o tym myslicie. wiec zaryzykuje i zobacze jaki bedzie efekt czy dobrze zrobilem sie okarze dzieki za pomoc i mam prozbe jak to rozpisac najlepiej
libol to deca , w twoim przypadku odpada przynajmniej teraz ale ogólnie to jedna z najgorszych decy na rynku , kasa wywalona w błoto za to testo najlepsze,
na przyszłość pierwsze pytaj a potem kupuj!
Jesli zrobisz z twoim zaawansowaniem w saa taki cykl na decy testo to połowa idzie w kibel.
hehe chlopak sie pyta inni mu radza dobrze a na koniec wychodzi ze i tak robi swoje. lubie to forum;)
fallenursus
24-03-10, 20:48
juz ciho tam diete ma w dziale dieta, bedzie masa:P sie nie znacie no.:knockout:
a twoim zdaniem jaka deka bla by najlepsza deke ogolnie podrabiaja bardzo a ten libol kolega bieze i jest zadowolony
patryk1336
24-03-10, 21:45
kolega mowi tak bo Ci to goni :)) wiadomo ze kazdy chwali swój towar :)
kupilem deke atomika 2 butle po 10 mili i 9 paczek prolo i 200 mety ruskiej jak to rozpisac i czy dobrze zrobilem kupujac cel masa
fallenursus
25-03-10, 21:58
kupilem deke atomika 2 butle po 10 mili i 9 paczek prolo i 200 mety ruskiej jak to rozpisac i czy dobrze zrobilem kupujac cel masa
4gr testu i 4g deki? meta poo ile 5mg? moge sie mylic...napisz ile tam w tym siedzi wszystkim. bo jesli tak to jakas ch..impreza bedzie,bo malo tescia;>
siedzi ale o co dokladnie ci chodzi deka ma niby stenrzenie 200 prolongatum 100 a mam 45 strzałĄow i do tego 200 mety tak meta ma 05
fallenursus
26-03-10, 16:49
wiec albo Ci zostanie deki, albo dokupujesz testa. jak juz sie zdecydowales na tyle koksow na raz to proponuje pozadnie to wszystko wbic a nie jak jakas cipa:)
Co piaty dzien tescia po 100,200,200,200,300,300,300,300,400,400,300,300,30 0,300,200,200,200
deka
na pierszy raz 1,5 centa
za tydz 2 centy
za dwa tyg 2,5 centa
za 3 tyg 3 centy
za 4 tyg 3 centy
za 5 tyg 2,5
za 6 tyg 2
za 7 tyg 1,5
i koniec
oj nie laDNE TAK sciemniac chlopakow. mety nie masz. ... znaczy masz jakies tam tab. ale dobrze wiemy ze to nie jest meta.
waga jest dawki tez musza byc:
1-12 enan 200mg pon sroda piatek
1-10 deczka 200mg pon ipiatek
1-6 meta 40 mg
skad do glowy ci przyszly jakies piramidki???
1-6 meta 40 mg
ht powariowałeś? :)
Chłopak napisał
Witam Chce wziasc kuracje bedzie ona pierwsza zalezy mi na tym zeby zobic mase i jaka diete zrobic zeby to wrzystko polonczyc z gory dzieki za odpowiedz
A ty mu dajesz dawki nie z tej ziemii :)
On nawet połowy tego towaru nie wykorzysta
uwierz mi ze wykorzysta. chlopak rozmawial ze mna na gg. wczesniej byla przygoda z saa tyle ze bez glowy itp. dlatego napisal ze to pierwszy cykl, a szedl juz u niego nawet tren;)
stad moja wiedza o tej metce ktora nie klepie itp...;)
To, że szedł u niego tren nic nie znaczy. Wielu chłopaczków zarzucało tren bez głowy, więc polecałbym mu na początek cykl z 1-2 środków, a już na pewno nie w takich dawkach. No, ale jak uważasz, że wykorzysta to doradzaj mu jak tam uważasz :)
oj nie laDNE TAK sciemniac chlopakow. mety nie masz. ... znaczy masz jakies tam tab. ale dobrze wiemy ze to nie jest meta.
1-6 meta 40 mg
skad do glowy ci przyszly jakies piramidki???
no to ciekawy będzie miał nastepny cykl ;]
fallenursus
27-03-10, 16:21
Tak. Jak ht napisal I sienie slincie juz:)
wporzadku zaryzykuje i zrobie tak bedzie BOMMM DZIeki
1-6 meta 40 mg
nie no te dawki sa swiadome. chlopak ma swoja wage. niejest z pierwszej lapanki. juz pare razy igle mial w tylku. tak ze dawki tez musza byc.
kupilem jeszcze takie mleczko syrop MGC i chce to wrzystko razem polonczyc nadaje sie ten syrop bo ponoc slyszalem ze daje rade