Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Omka Dla Mlodego

matssik
24-03-10, 13:16
Witam! Mam 16 lat i mam zamiar brac omke... jestes chudy waze 50 kg bylem u dietetyka i jego dieta bralem jem wszystko ogolnie dieta jego nic nie dala uzywalem tez suplementow bez kreatyny jedne tez z..kreta...na silowani cwicze juz okolo 8 miesiecy i waga poszlo z 47 kg do 50 jak juz pisalem.Uprzedzam odrazu ludzi ze jak macie pisac teksty typu "za mlody pojebalo ci sie krzydwe se zrobisz" Albo "daj mi numer do matki to zadzownie i cie podkabluje" to lepiej nie wypowiadajcie sie wogole poprostu napiszcie mi czy to by bylo dobrze dla mnie a nie teksty typu jakiego napisalem napiszcie mi tez skutki uboczne w moim wieku tego....i jesli nie omka to co ? metki nie chce brac bo moj kolega bral i mowil ze po niej sie w glowie..pierdzieli....i ze mniej daje jak omka...wypowiedzcie sie sami...tylko mowie bez glupisz komentarzy prosze...A jesli to bedzie dobre dla mnie to napiszcie jak to brac co ile itp czy musze to tego jesc jakies suplementy co co :P Z gory dzieki

lg team
24-03-10, 13:21
wpadnij za jakies 3-4 lata do nas to ci pomozemy,
ten czas sporzytkuj na trening a nie siedzenie prze kompem i tv,

najt
24-03-10, 13:33
bo jak nie to cie podkablujemy matce

KowalX
24-03-10, 13:50
Nauka też wskazana przez ten czas.

fallenursus
24-03-10, 14:20
za malo masz towaru na pozadny cykl

Mastershammer
24-03-10, 14:26
Na ten czas to weż kij i gówno bij :):)

bullet
24-03-10, 14:26
wow, poprzeczka juz opadla bardzo nisko 16 lat.
a powiedz po co ty chcesz byc wiekszy w tym wieku???
przeciez Ty ine sprawy powinienes miec na glowie.
jesli Cie to pocieszy to ja w twoim wieku mialem podobna wage do twojej ale za omke chwytalem dopiero kilka lat pozniej.
poczekaj jeszcze troche na serio to nic dobrego nie bedzie jak teraz wezmiesz ome.

vold
24-03-10, 14:32
Max aktywność w dziale dieta !

u nas tylko zbieraj info które będziesz mógł wykorzystać za kilka lat,

matssik
25-03-10, 19:22
@Bullet moze dla tego ze jestem popychadlem w szkole i mnie to juz troche denerwuje

fallenursus
25-03-10, 19:31
to wbij cos, tylko daj mi adres i numer tel. jak pierdolniesz w kalendarz ja biore reszte.
zapisz sie na mma lub do zuchow najlepiej.

D3
25-03-10, 19:37
@Bullet moze dla tego ze jestem popychadlem w szkole i mnie to juz troche denerwuje

Omka nie zrobi z ciebie dupnego ziomka.

Sosna91
25-03-10, 19:56

i myślisz ze nabierzesz od razu wagi i to sie zmieni? nie ma lekko w życiu musisz sobie radzić, bo lżej raczej nie będziesz miał w przyszłości.

nie chce w sumie Cię tu pouczać tylko uświadomić że sam koks tego nie zmieni, czasy szkolne to fajne czasy a że bijatyki, ustawki no to cóż poradzić, buraki były są i będą i jeśli nie masz charakteru fightera ale masz tego dość to zmieniaj siebie ale w inny sposób, przy takiej wadze to jak zaczniesz dużo jeść to szybko nabierzesz wagi i miałbym gdzieś czy to będą tylko mieśnie czy i tłuszcz, sztuki walki jak masz w pobliżu to sie zapisz, wieści w szkole sie szybko rozchodzą i wiesz paru buraków juz bedziesz miał z głowy jak usłyszą że chodzisz na sztuki walki. nikt nie mówił że będzie lekko.

metki nie chce brac bo moj kolega bral i mowil ze po niej sie w glowie..pierdzieli...jeszcze tylko to sprostuje bo jak ludzie tak mówią\piszą to mnie smieszy.

pierdzieli sie tym co maja juz popierdzielone bez koksu, wtedy im sie pogarsza bo mysla ze są niezniszczalni, a ludzi ułożeni\normalni nie maja z tym problemu.

NeverLetGo
25-03-10, 20:09

jw. zapisz sie na jakiesz sztuki walki i przyjemne z pożytecznym połączysz.. nauczysz sie czegos na cale zycie!

w Twoim wieku chłopaki mają różnie w głowach, ale taka kolej rzeczy! musisz nauczyć sie sobie radzić teraz, bo pozniej baaardzo Ci sie to przyda!

i dobra rada: szacunku nie musisz zyskiwać siłą! tak naprawde czesto to nie szacunek, a zwykly strach!
prawdziwy szacunek zyskasz dzieki swojej osobowości i charyzmie, a do tego nie musisz być wielki i każdego bić!

powodzenia! głowa w górze.. i nie dawaj sie chłopaku!

bullet
25-03-10, 22:52
to ja ci powie tak, ja tez bylem chudzielcem, nie potrafilem sie bic a jednak nie bylem popychadlem,
i powiem ci wiecej to ze nabierzesz 8-10kg wiecej to nic nie zmieni bo nadal nie bedziesz potrafil przypyerdolic w ryj. dlatego szkoda zdrowia dla tak marnego powodu.
na serio uwierz mi , ze nic to nie zmieni a konsekwencji mozesz zalowac cale zycie. zreszta za pare latek (co zawsze powtarzam) bedziesz pisal na forum "chlopaki co na redukcje bo musze zrzucic pare KG."
wiem to po sobie, bylem chudzielcem a teraz walcze ze zbednymi kilogramami, a kiedy sie to stalo---- nie wiem tego, nawet nie zdązylem zauwazyc jak z chudzielca przerobilem sie w grubasa nie robiac przy tym totalnie nic.

KowalX
25-03-10, 23:03
Jak skoksisz będziesz większych rozmiarów popychadłem.Wyglądem będziesz wzbudzał respekt co najwyżej leszczy.Polecam olać i trenować ,a pora przyjdzie na każdego ;).Jak nie nauczysz się stawiać na swoim to w życiu też będziesz popychadłem,taka miła rada.

karolak89
25-03-10, 23:11
Kowal.. nie rozumiesz.. koleś ma racje.. sterydy i cwiczenia są wyjściem ale nie jedynym i jednym z gorszych.

Jak urośnie bedzie sie czuł pewniej, a wiadomo co za tym idzie.

Ja bym osobiście radził isc na sztuki walki.. i trenować w domu.. jak nauczysz sie troche walczyć to i pewność załapiesz.. wiem po sobie, ze jak dojebiesz na brode jakiegos kozaka to potem masz spokój na jakiś czas.

ELO

KowalX
25-03-10, 23:39
Rozumiem ,mój kumpel miał dokładnie taką samą sytuacje i skoksowanie nic mu nie dało.Dostawał tak samo.Zmieniło go co innego ;).Najważniejsze by chłopak zaczął stawiać na swoim ,a nie chował się po kątach(i nie oznacza to od razu bójki ;).Zresztą to ,że ma problem nie znaczy ,że ma być idiotą ,koks w jego przypadku to żadne wyjście.
pzdr

bullet
26-03-10, 10:50
i kowal i karolak maja racje.

Indiana
26-03-10, 13:33
W gimnazjum tak jest , nic na to nie poradzisz. Pójdziesz do liceum to poznasz normalnych ludzi , nie pytaj skąd wiem. :knockout:

Dawidhardcore
26-03-10, 18:43
a czy tak ciezko jest sie zapisac na silke i nie brac czegos??jeszcze nie dorosles,rosniesz do 21 wieku,a ty chcesz zaczac brac omke?? e tym wieku twoj uklad hormonalny tego nie wytrzymie,zastanow sie

slim shady
26-03-10, 19:55
człowiek rozwija się nawet do 25 roku życia

jak nie potrafisz sobie załatwić rispectu to Twój problem

myślę, że temat do zamknięcia