PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc przy redukcji!!

tommy76
22-03-10, 18:30
Panowie, male pytanie mam 193 cm i waze 100 kg... staram sie zredukowac, zjechalem jakies 4 kg, wszystko niby fajnie, ale nie moge wpelni wyrzezbic brzucha... wszystkie miesnie elegancko widoczne, a dolna partia brzucha lipa... od 2 tyg. nie spada waga!! Dieta standart przy redukcji ale dalej nic...ktos ma jakies ciekawe pomysly... jak zaczalem rzezbic to zreygnowalem z areobow i generalnie walcze z interwalowymi, okolo 5 razy tygodniowo po 20-25 minut, no i silka!! Oczywiscie brzuch mecze codziennie, moze to tez blad... doszedlem juz do okolo 500 brzuszkow roznego typu! Panowie, moze jakis pomysl, cwicze juz pare lat, ale nigdy nie zaparlem sie tak na brzuch, teraz mi zalezy! :-)

jardon
22-03-10, 18:57
tez trenuje na redukcje i miałem podobny problem, oczywiscie biore odzywke thermo stim i jestem zadowolony a do tego pije dziennie 4-6 litrów zielonej lub czerwonej herbaty oby dwie sa bardzo skuteczne przy redukcji a oprócz brzuszków na ławeczce wykonuje cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc powiem tyle ze jestem zadowolony ;)

tommy76
22-03-10, 19:20
Dzieki bardzo... nie moge teraz na youtube wejsc, ale spojrze jak tylko bede mial dostep doszybszego neta... zielona herbate tez mecze, moze nie tak duzo ale 1-15...chyba zwieksze jak radzisz...ale ciekawe jest to, ze wyszlo mi z kalkulatora ze mam 12,3 procenta tluszczu, przeciez to w zasadzie dolna granica normy... chyba?? ja zjechalem do 86 cm w pasie, wiec chyba niewiele, a dol brzucha jak lipa tak lipa...dzieki jeszcze raz, moze jakies jeszcze ma ktos pomysly!

bibski
22-03-10, 21:51
do herbaty dodaj imbir i cynamon