Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jak nabrac masy

binek
21-03-10, 21:18
Witam wszystkich
Czy mozecie mi doradzic jaka odzywke stosowac aby przybrac na wadze mam 35 lat 170cm wzrostu i waze 62 kilogramy,do tej pory pilem gainera 737 koncze juz 5 wiaderko [3 kilo] i przytylem 4 kilogramy ,trohe malo.Troche cwicze biore tez creatine mega cabs 1250.Wstyczniu bealem bialko lowickie ale po dwuch tygodniach schudlem 1,5 kilograma i dalem sobie z nim spokuj .Myslalem o tej odrzywce GAINER WHEY MASS GAIN co o niej sadzicie czy lepiej zostac przy starej.

KowalX
21-03-10, 21:42
Witam wszystkich
Czy mozecie mi doradzic jaka odzywke stosowac aby przybrac na wadze mam 35 lat 170cm wzrostu i waze 62 kilogramy,do tej pory pilem gainera 737 koncze juz 5 wiaderko [3 kilo] i przytylem 4 kilogramy ,trohe malo.Troche cwicze biore tez creatine mega cabs 1250.Wstyczniu bealem bialko lowickie ale po dwuch tygodniach schudlem 1,5 kilograma i dalem sobie z nim spokuj .Myslalem o tej odrzywce GAINER WHEY MASS GAIN co o niej sadzicie czy lepiej zostac przy starej.
Białko jedz dalej :) Brak Ci chłopie jedzenia ,dlatego schudłeś.Zamiast bez końca tracić kasę na gainery lepiej odwiedź dział dieta.

binek
21-03-10, 22:15
niestety na stosowanie diety nie mam czasu dlatego uzupelniam sie gainerami

KowalX
21-03-10, 22:28
niestety na stosowanie diety nie mam czasu dlatego uzupelniam sie gainerami
Co znaczy,że nie masz czasu,jakieś długie godziny pracy czy coś innego?Zawsze można wszystko przygotować rano lub wieczorem.

binek
21-03-10, 22:31
duzo pracuje

KowalX
21-03-10, 22:43
duzo pracuje
No to napisałem ,że przygotowuj potrawy rano lub wieczorem.Do pojemników na żywność i wsio.A w chwilach gdzie nie masz czasu hmm zamiast gainera lepiej wyjdziesz na białku+węglowodany(w gainerach masz bardzo mało białek)ewentualnie pokusić się o odzywkę typu "Bulk" np. Hard Mass.

Mastershammer
22-03-10, 07:41
Nie ma srania po krzakach,albo zaczniesz stosować dietę,albo zapomnij o masie bo na żarciu z proszku jeszcze nikt za wiele nie zwojował.Temat powielany szkoda nerwów,i naszego czasu.Jeżeli jednak dalej nie znajdziesz czasu to polecam takieg gainerahttp://www.schaumann-rolpol.pl/trzoda-tuczniki.php