Zobacz pełną wersję : jak nabrac masy
Witam wszystkich
Czy mozecie mi doradzic jaka odzywke stosowac aby przybrac na wadze mam 35 lat 170cm wzrostu i waze 62 kilogramy,do tej pory pilem gainera 737 koncze juz 5 wiaderko [3 kilo] i przytylem 4 kilogramy ,trohe malo.Troche cwicze biore tez creatine mega cabs 1250.Wstyczniu bealem bialko lowickie ale po dwuch tygodniach schudlem 1,5 kilograma i dalem sobie z nim spokuj .Myslalem o tej odrzywce GAINER WHEY MASS GAIN co o niej sadzicie czy lepiej zostac przy starej.
Witam wszystkich
Czy mozecie mi doradzic jaka odzywke stosowac aby przybrac na wadze mam 35 lat 170cm wzrostu i waze 62 kilogramy,do tej pory pilem gainera 737 koncze juz 5 wiaderko [3 kilo] i przytylem 4 kilogramy ,trohe malo.Troche cwicze biore tez creatine mega cabs 1250.Wstyczniu bealem bialko lowickie ale po dwuch tygodniach schudlem 1,5 kilograma i dalem sobie z nim spokuj .Myslalem o tej odrzywce GAINER WHEY MASS GAIN co o niej sadzicie czy lepiej zostac przy starej.
Białko jedz dalej :) Brak Ci chłopie jedzenia ,dlatego schudłeś.Zamiast bez końca tracić kasę na gainery lepiej odwiedź dział dieta.
niestety na stosowanie diety nie mam czasu dlatego uzupelniam sie gainerami
niestety na stosowanie diety nie mam czasu dlatego uzupelniam sie gainerami
Co znaczy,że nie masz czasu,jakieś długie godziny pracy czy coś innego?Zawsze można wszystko przygotować rano lub wieczorem.
duzo pracuje
No to napisałem ,że przygotowuj potrawy rano lub wieczorem.Do pojemników na żywność i wsio.A w chwilach gdzie nie masz czasu hmm zamiast gainera lepiej wyjdziesz na białku+węglowodany(w gainerach masz bardzo mało białek)ewentualnie pokusić się o odzywkę typu "Bulk" np. Hard Mass.
Mastershammer
22-03-10, 07:41
Nie ma srania po krzakach,albo zaczniesz stosować dietę,albo zapomnij o masie bo na żarciu z proszku jeszcze nikt za wiele nie zwojował.Temat powielany szkoda nerwów,i naszego czasu.Jeżeli jednak dalej nie znajdziesz czasu to polecam takieg gainerahttp://www.schaumann-rolpol.pl/trzoda-tuczniki.php