Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co polecacie na stawy ?

bibski
21-03-10, 06:37
ostatnio brałem glukozaminę z olimpa ( promocja była) i nawet ok po 2 tygodniach czułem efekty jednak teraz to łokcie i nadgarstki zaczynają porządnie napierd... poradźcie co stosowaliście ( czy jest jakieś jedzonko które by wspomogło regeneracje stawów ? )

dzbanekzwd
21-03-10, 08:16
animal flex, joint therapy

igrek
21-03-10, 08:44
Ja jadłem flexa dwa razy i powiem ze on tylko łagodzi objawy na czas brania. Teraz wcinam cisusa i jak narazie jest lepiej, ale zobaczymy co będzie jak odstawię.

ht
21-03-10, 09:37
flex u mnie na silowni chlopaki biora i sa zadowoleni. lub deczka ale to juz inny dzial;)

KowalX
21-03-10, 11:39
ostatnio brałem glukozaminę z olimpa ( promocja była) i nawet ok po 2 tygodniach czułem efekty jednak teraz to łokcie i nadgarstki zaczynają porządnie napierd... poradźcie co stosowaliście ( czy jest jakieś jedzonko które by wspomogło regeneracje stawów ? )
Masz tu link:
http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpage=produkt.php&grp=1
Polecam też zmienić dietę.

bibski
21-03-10, 20:43
sPolecam też zmienić dietę. spoko ale co polecasz a jak długo to stosować , wystarczy jedno opakowanie?

slim shady
21-03-10, 20:50
glukozamina - raczej profilaktycznie, bo badania pokazują, że zbytnio nie działa tak jakby zapewniali producenci

ARTHROBLOCK FORTE olimpa - jest godne uwagi
flex też dobry

jedz od czasu do czasu żelatynę, więcej wapnia,cynku,

KowalX
21-03-10, 21:27
glukozamina - raczej profilaktycznie, bo badania pokazują, że zbytnio nie działa tak jakby zapewniali producenci
,
Działa przeciw zapalnie i przy okazji opóźnienia zmiany zwyrodnieniowe.Choć na pewno nic nie odbudowuję jak producenci piszą.

Cielu7
21-03-10, 22:33
na pewno flexit z nutrendu ale to wszystko trzeba pchać pare miechów ja bym jeszcze strzelił Diclac ale to już na recke sam będę próbował teraz albo Minesulin bo juz jest tragedia

bullet
22-03-10, 22:10
ten diclac nie jest wcale rewelacyjny, atakowalem go z 4 tygle i nic.

MolderDist
24-03-10, 16:45
teraz wycofali z Polski msm także preparaty są jeszcze "słabsze"

warto włączyć do diety kurkume i imbir - pomaga na stawy, dobry mix. Kurkuma jednak moze wpływać źle na Wasz cykl masowy (ale to raczej minimalne działanie)

ja czasem sie kuruje Arthreo-Free, kupuje ze 4 puszki i jem, narazie żadnej poważnej kontuzji nie miałem
ale najważniejsza dobra rozgrzekwa i potreningowe rozciąganie