Zobacz pełną wersję : co polecacie na stawy ?
ostatnio brałem glukozaminę z olimpa ( promocja była) i nawet ok po 2 tygodniach czułem efekty jednak teraz to łokcie i nadgarstki zaczynają porządnie napierd... poradźcie co stosowaliście ( czy jest jakieś jedzonko które by wspomogło regeneracje stawów ? )
dzbanekzwd
21-03-10, 08:16
animal flex, joint therapy
Ja jadłem flexa dwa razy i powiem ze on tylko łagodzi objawy na czas brania. Teraz wcinam cisusa i jak narazie jest lepiej, ale zobaczymy co będzie jak odstawię.
flex u mnie na silowni chlopaki biora i sa zadowoleni. lub deczka ale to juz inny dzial;)
ostatnio brałem glukozaminę z olimpa ( promocja była) i nawet ok po 2 tygodniach czułem efekty jednak teraz to łokcie i nadgarstki zaczynają porządnie napierd... poradźcie co stosowaliście ( czy jest jakieś jedzonko które by wspomogło regeneracje stawów ? )
Masz tu link:
http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpage=produkt.php&grp=1
Polecam też zmienić dietę.
sPolecam też zmienić dietę. spoko ale co polecasz a jak długo to stosować , wystarczy jedno opakowanie?
slim shady
21-03-10, 20:50
glukozamina - raczej profilaktycznie, bo badania pokazują, że zbytnio nie działa tak jakby zapewniali producenci
ARTHROBLOCK FORTE olimpa - jest godne uwagi
flex też dobry
jedz od czasu do czasu żelatynę, więcej wapnia,cynku,
glukozamina - raczej profilaktycznie, bo badania pokazują, że zbytnio nie działa tak jakby zapewniali producenci
,
Działa przeciw zapalnie i przy okazji opóźnienia zmiany zwyrodnieniowe.Choć na pewno nic nie odbudowuję jak producenci piszą.
na pewno flexit z nutrendu ale to wszystko trzeba pchać pare miechów ja bym jeszcze strzelił Diclac ale to już na recke sam będę próbował teraz albo Minesulin bo juz jest tragedia
ten diclac nie jest wcale rewelacyjny, atakowalem go z 4 tygle i nic.
MolderDist
24-03-10, 16:45
teraz wycofali z Polski msm także preparaty są jeszcze "słabsze"
warto włączyć do diety kurkume i imbir - pomaga na stawy, dobry mix. Kurkuma jednak moze wpływać źle na Wasz cykl masowy (ale to raczej minimalne działanie)
ja czasem sie kuruje Arthreo-Free, kupuje ze 4 puszki i jem, narazie żadnej poważnej kontuzji nie miałem
ale najważniejsza dobra rozgrzekwa i potreningowe rozciąganie