PDA

Zobacz pełn± wersję : Jaka dieta dla mnie ??

bebok
20-03-10, 12:41
Siema, jestem nowy na tym forum . Chciał bym zapytać jaka dieta była by dla mnie najlepsza bo nie znam się na dietach w ogóle . Mam 173 cm wzrostu, ważę 68 kg ( może kto¶ powie ze nie ma co rzeĽbić ale jestem do¶ć masywny ) w bicu mam 37 , ćwiczę już 7 miesięcy , chciał bym się teraz trochę wyrzeĽbić ale tam żeby trwało to jak najkrócej . Chciał bym żeby kto¶ napisał mi dietę, ( uwzględnił tez to ze chodzę do szkoły a raczej nie bd nosił do szkoły ryżu + pier¶ z kurczaka :P ) ale także napisał czego nie powinno się je¶ć w ogóle ( wiem ze piwa nie można pic :P ) W sumie to wszystko , czekam na odpowiedz , PIONA :)

slim shady
20-03-10, 13:37
uwzględnił tez to ze chodzę do szkoły a raczej nie bd nosił do szkoły ryżu + pier¶ z kurczaka :P
a czemu nie ?

ale także napisał czego nie powinno się je¶ć w ogóle ( wiem ze piwa nie można pic :P )
słodycze,fast foody, powiniene¶ ograniczyć węglowodany proste, mniej węglowodanów i tłuszczów nasyconych, więcej białka i zdrowych tłuszczy (oliwa z oliwek)

co do diety to poczytaj http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?24353-Rze%BCba-Odchudzanie-Jeste%B6-gruby-Mi%EAsnie-zakryte-s%B1-pod-t%B3uszczem-Trzeba-dzia%B3a%E6!!

dieta z ujemnym bilansem kalorycznym, + aeroby

bibski
20-03-10, 20:20
ja tam pije piwo ale nie za dużo dwa na tydzień wszystko dla ludzi tylko z głow±