Zobacz pełną wersję : Carbo Plus hi-teca 3 kg
Przemysław
20-03-10, 07:22
Kupilem wczoraj Carbo Plus hi-teca 3 kg, czy to dobry wybor?, gdzyż cwicze na mase
jest to głupi wybór
pozdrawiam
Przemysław
20-03-10, 19:23
Odpowie mi ktos sensownie na moje pytanie bo widze ze jakis koles glupio sie zglasza
A moze napiszesz cos konkretniejszego. Jak masz zamiar to brac, jakie ilosci, w jakich porach, czy jest dieta.... podstawowe rzeczy
Odpowie mi ktos sensownie na moje pytanie bo widze ze jakis koles glupio sie zglasza
:D poprostu Ci mówi ze to głupstwo
wegle sie dostarcza z żarcia, chcesz miec mase to jedz. a Carbo to przewaznie maltodekstryna.
nie lepiej Ci operowac weglami o róznym Ig pochodzącymi np. z Biedronki? (owoce, ryż, makaron, pieczywo ciemne, płatki)
kup i łykaj po treningi tylko pozdro...
Już lepiej było jakiś tani gainer kupić ;/
Carbo moim zdaniem, to kasa w błoto.
tani gainer to sie nadaje o kant dupy...
carbo jest dobre po treningu ladujesz 60 gr i jest dobrze
Ziomus po co ten syf kupiłes nie rozumiem ..
Przemysław
20-03-10, 22:34
Carbo bede bral tylko po treningu w ilosci 60-70g, dodam ze mam diete i efekty widac z czego jestem zadowolony.Jak myslicie dobre carbo kupilem?
carbo to carbo raczej wszystkie maja to samo
pan.wiesiu
20-03-10, 23:16
to tak jakbys 2 torebki cukru przed kims postawil (np. jedna z tesco, druga z biedronki) i pytal, ktora lepsza. carbo to po prostu cukier. lepiej po treningu zjesc 2-3 banany i miareczke koncentratu/izolatu wypic i pedzic do domu na obiad :)
hi-tec to ogolnie slaba firma. jesli juz na prawde musisz brac "jedzenie z puszki" lepiej dolozyc i kupic cos pewnego (chodzi mi o inne suplementy)
pozdrawiam
Carbo jak Carbo.Nigdy nie jest złe ale równie dobrze możesz po treningu jeść rozgotowany biały ryz lub miód czy banany.
Ja akurat jestem zwolennikiem Carbo bo szybko po siłowni jade do domu i nie wyobrażam sobie jakbym miał jeszcze po treningu siąśc i jeśc ryz :)
to tak jakbys 2 torebki cukru przed kims postawil (np. jedna z tesco, druga z biedronki) i pytal, ktora lepsza. carbo to po prostu cukier
Dokładnie bo w okresie budowania masy mięśniowej możesz sobie na carbo pozwolić ale jak już rzeźbisz mięso to nie polecam, lepiej biały ryz...