pietro
19-03-10, 23:13
Witam wszystkich i proszę o pomoc.
Jestem po tygodniu 6 tygodniowego cuklu na masę i pojawił się problem,bo łącznie z masą rośnie brzych :( nie dawno miałem redukcję,pozbyłem sie brzucha a teraz powtórka z rozrywki.....Redukcja trwała 3 miesiące spadło 10 kg tłuszczyku potem przez około 3 tygodni powrót do zerowego bilansu i wszystko było ok,bez efektu jojo aż tu nagle z momętem robienia masy brzuch wyrtażnie rośnie i nie wiem w czym tkwi problem,może w diecie ?
moja waga to 76
wiek 26
wzrost 174
staż:troszke ponad rok
zapotrzebowanie w diecie to k2800 b165 t75 w375
dieta wygląda tak :
7:00
creatamax 33g
7:30
płatki owsiane
jajo x3
rodzynki
miód
jogórt
sok pomarańczowy
10:30
hard mass 75g
banan
oliwa z oliwek
13:30
chleb razowy x3
jajo x2
szynka
pomidor
papryka
sałata
cebula
16:30
ryba
ryz brązowy
sos warzywny
17:30
anadrox 4caps
18:00
trening siłowy+10 min bieg
19:00
creatamax 33g
19:30
hard mass 75g
banan
4 ciastka ryżowe (lub baban
22:30
twaróg 150g
w posiłkach
k2911 b180 t76 w386
jest trochę więcej ze względu na bieg po treningowy na poprawienie układu krwinośnego
jeśli chodzi o trening to nie będę pisał szczegółowo jest dobry a przynajmniej nie chce już nic zmieniać,był już przedyskutowany z fachowcami :)
poniedziałek:
klatka+triceps+brzuch
wtorek:
plecy+biceps+przedta
Sroda:
brzuch
czwartek:
klatka+barki
piątek:
nogi
sobota:
brzuch
Czy powodem nabierania brzucha może być ta dieta ?
Czy mogę w środę i sobotę (jeśli to pomoże) kiedy ćwicze tylko brzuch pobiegać na bieżni powiedzmy 5min rozgrzewka 20min tętno docelowe i 5 min wolnego tępa,tylko czy to nie zaszkodzi w robieniu masy ? czy można robić taki trening aerobowy przy kreatynie ?(chodzi mi o to że po kretce ładnie skoczyła obiętość mieśni i czy od aerobów nie s[padnie...) może jakieś bcaa przed tym treningiem ?
Jestem po tygodniu 6 tygodniowego cuklu na masę i pojawił się problem,bo łącznie z masą rośnie brzych :( nie dawno miałem redukcję,pozbyłem sie brzucha a teraz powtórka z rozrywki.....Redukcja trwała 3 miesiące spadło 10 kg tłuszczyku potem przez około 3 tygodni powrót do zerowego bilansu i wszystko było ok,bez efektu jojo aż tu nagle z momętem robienia masy brzuch wyrtażnie rośnie i nie wiem w czym tkwi problem,może w diecie ?
moja waga to 76
wiek 26
wzrost 174
staż:troszke ponad rok
zapotrzebowanie w diecie to k2800 b165 t75 w375
dieta wygląda tak :
7:00
creatamax 33g
7:30
płatki owsiane
jajo x3
rodzynki
miód
jogórt
sok pomarańczowy
10:30
hard mass 75g
banan
oliwa z oliwek
13:30
chleb razowy x3
jajo x2
szynka
pomidor
papryka
sałata
cebula
16:30
ryba
ryz brązowy
sos warzywny
17:30
anadrox 4caps
18:00
trening siłowy+10 min bieg
19:00
creatamax 33g
19:30
hard mass 75g
banan
4 ciastka ryżowe (lub baban
22:30
twaróg 150g
w posiłkach
k2911 b180 t76 w386
jest trochę więcej ze względu na bieg po treningowy na poprawienie układu krwinośnego
jeśli chodzi o trening to nie będę pisał szczegółowo jest dobry a przynajmniej nie chce już nic zmieniać,był już przedyskutowany z fachowcami :)
poniedziałek:
klatka+triceps+brzuch
wtorek:
plecy+biceps+przedta
Sroda:
brzuch
czwartek:
klatka+barki
piątek:
nogi
sobota:
brzuch
Czy powodem nabierania brzucha może być ta dieta ?
Czy mogę w środę i sobotę (jeśli to pomoże) kiedy ćwicze tylko brzuch pobiegać na bieżni powiedzmy 5min rozgrzewka 20min tętno docelowe i 5 min wolnego tępa,tylko czy to nie zaszkodzi w robieniu masy ? czy można robić taki trening aerobowy przy kreatynie ?(chodzi mi o to że po kretce ładnie skoczyła obiętość mieśni i czy od aerobów nie s[padnie...) może jakieś bcaa przed tym treningiem ?