Zobacz pełną wersję : witam :)))
Mam wileki problem :(((będę mieć nogę w gipsie !!!! zapalenie ścięgna ahillesa .mam pytanko jakie możecire mi doradszic ćwiczenia aby nie spaść z forma ??? aby spadki byly jak najmniejsze?????mam do dyspozycji hankle do 20 kg obciążenia.aha a diete utrzymywać?????
POMOCY!!!!!
dietę koniecznie trzymaj
może jedynie jakby ci miał bęben rosnąć to ogranicz trochę węgle
a co do treningu to możesz sobie zrobić przerwę tak z tydzień a na drugi tydzień możesz w miarę możliwości robić jakieś ćwiczenia z hantlami ale to tak bardziej na rozruch pamiętaj że organizm ma zaleczyć tego achillesa
gips będziesz miał gdzieś z dwa tygodnie
modelos, dieta żeby organizm się ładnie zregenerował i masa nie spadła!!
Treningi na razie sobie odpuść nawet na dłużej niż gips!! Bo nie wskazany jest wysiłek przy i
po kontuzjach!!
pzdr.
grzesiek k
08-02-07, 22:12
Jonasz7 ćwiczenia może robić to nie przeszkadza na rękę np na sama rękę i dieta :mrgreen: i jest git
Ta no nie wiem jak mój kumpel złmał nos to lekarz całego miecha mu zabronił ćwiczyć!!
Więc pisze co wiem!!
pzdr.
ale on ma zapalenie ścięgna
nie złamanie
grzesiek k
09-02-07, 19:43
No właśnie :wink:
Wiktor1882
09-02-07, 20:15
Dopiero od 27 grudnia zacząłem ćwiczyć w miarę systematycznie dwa tygodnie temu wycieli mi wyrostek 4 dni temu kupiłem pas wyszczuplający i zrobiłem sztangielkami biceps na siedząco na drugi dzień triceps wczoraj na stojąco karki a dziś klatkę i biceps a lekarz mówił dwa miesiące nic nie robić bo przepuklina Sam zadecyduj co masz robić
grzesiek k
09-02-07, 20:17
co z tego ale gips jest
ale gips jest na nodze a nie na rękach.Tak że klatę,ręce,bicepsy,tricepsy może ćwiczyć
no ale usztywnij sobie noge i jak ci sie beedzie pakowało tak sie tylko wydaje ale to utrudnia
grzesiek k
09-02-07, 20:33
Ale na siedząco może spoko pakować to nie przeszkadza co innego jak by miał leżeć z taka nogą na ławeczce i pakować to nie ale tak to można śmiałko
tak czy jebak ja bym se zrobił przerwe nie am co kombinowac
grzesiek k
10-02-07, 09:46
Gostek założył ten Temat po ty by mu doradzić a nie zniechęcać :grin:
zrub jak uwazasz ja jak mialem noge w gipsie to zaczolem cwiczyc jak mi sciagneli gips wtedy wrocilem to formy :D poprostu przylozysz sie bardziej i bedzi spowrotem to samo =)
Ja powiem tyle żeby zrobić przerwe!!
A jak ci coś się rozwali to co w tedy?? Ale rób jak uważasz!!
pzdr.