PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki na przytycie z takim metabolizmem?

paszczak
18-03-10, 21:43
Witajcie :smile: Pierwszy raz tu piszę, profil postarałem się uzupełnić w to co mniej więcej wiem :razz:
Mam pewien problem, otóż z moją masą. Nie potrafie przytyć. Po prostu sie nie da, im więcej jem tym mniej waże. W wakacje miałem dietę na mase, jak ćwiczyłem, to po 3 tygodniach waga spadła o kilogram. Myślę że mój metabolizm jest już dość dobrze opisany :lol: jak coś to pytajcie o szczegóły. No i przejdźmy do sedna, moim celem jest przytyć, co najmniej do tych 70kg. Aaaa więc, pytanie, jakich odżywek potrzebuje? Ogólnie wypisujcie wszystko co dobre xd Dzięki :)

fallenursus
18-03-10, 21:52
rozpisz diete

paszczak
18-03-10, 22:36
teraz nie mam diety, stosowac bede razem z odzywkami mysle ;) a w wakacje to miałem ok 6 posiłków dziennie wiesz typu torebka ryżu/makaronu/kaszy no i oczywiście białko wtedy kiedy trzeba.

Mieczu93
18-03-10, 22:46
a "kiedy trzeba" to białko? ;)

Sosna91
19-03-10, 13:36
jak miałeś diete i nie szło to nie ma dla Ciebie ratunku.

gadanie o metabolizmie jest u sucharow normą, że jedza duzo a nie tyją, jak nie idzie to jedz 3x tyle co jadles.

Dominick
19-03-10, 14:02
dokladnie... nie przytyles to jedz jeszcze wiecej... ogranicz ruch do minimum
nie ma mozliwosci zeby ktos nie przytyl tylko jedni musze jesc 2k kcal a inni 6k kcal

Mastershammer
19-03-10, 15:10
http://www.schaumann-rolpol.pl/trzoda-tuczniki.php

daniels51
19-03-10, 15:22
dobra dieta, do tego możesz zarzucić jakiegoś gainera o wysokiej zawartości białka

paszczak
19-03-10, 15:37
o wpizde. to kiepsko :( nie ma dla mnie ratunku mowicie? xd Ja i tak teraz jem dużo, jak miałbym jeść jeszcze więcej niż na diecie, to bym to po prostu zwymiotował ;/ czyli wpieprzać wpieprzać wpieprzać i jeszcze raz gainery? Dzięki :smile: