PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki dopalacz przetreningowy ????????

dziurek1410
18-03-10, 14:31
Witam przymierzam się do kupna jakiegos dopalacza przed treningowego myslałem nad :
NO Xplode
No shotgun
Napalm
nox pump

Najbardziej jestem za napalmem ale chcę zobaczyc wasze opinie ???
Kiedys miałem próbkę noxa i masakrycznie działał na + oczywiesie lecz nie wiem czy teraz jest tak samo mocny .
Proszę o opinie!!!! i z góry dziekuje

jaca666
18-03-10, 14:37
Ja z tych ww brałem a właściwie biorę obecnie Napalm i powiem że pobudzenie średnie ale pompa nie z tej ziemi...
Wszystkie żyły wychodzą na wierzch ale nie na każdego tak działa więc w sumie kupno jakiegoś dopalacza to w pewnym sensie loteria bo mam kolegę który po Napalmie nic nie czuje a czuł świetnie NO-Xploda.

burn
18-03-10, 14:48
Co byś nie wybrał powinno być super :)
Wszystkie produkty - górna półka.

dziurek1410
18-03-10, 14:51
A mam jeszcze jedno pytanie załóżmy ze wybiorę napalm bo kumpel mi mowił zeby przed treningiem wziąsc jedną miarkę + red bul lub Burn ;d co o tym myślicie ????

jaca666
18-03-10, 14:53
Ja na początku brałem jedna miarkę 20g i po kilku razach już mnie nie trzepało więc zwiększyłem na dwie potem dodałem szklankę red bulla itp a ostatnio wziąłem pól litra hustlera i 3 miarki to czułem się jak na fecie....

burn
18-03-10, 15:01
A mam jeszcze jedno pytanie załóżmy ze wybiorę napalm bo kumpel mi mowił zeby przed treningiem wziąsc jedną miarkę + red bul lub Burn ;d co o tym myślicie ????
Mnie w to nie mieszaj ;/

Spróbuj najpierw samą odżywkę, bo może się okazać zbyt mocne połączenie. Dopiero jak będzie Cie słabo klepać (w co wątpię) to możesz zarzucić jakiś dodatkowy energetyk.
Burn albo kawusia z 3 łyżeczek klepią jak trzeba :)

dziurek1410
18-03-10, 15:11
hehe jaca fety nie brałem nigdy ale widziałem kumpla na siłce po fecie to ostro wymiatał ;d

burn
18-03-10, 15:22
Jak lubisz hardkor, to zainhaluj się amoniakiem przed ciężką seryjką ;d

fallenursus
18-03-10, 16:46
kofeina w tabletkach Ci wystarczy. 200mg przed treningiem.

MolderDist
18-03-10, 23:16
jak nic nie jadłeś z tego typu prodotkow, to wystarczy "słabszy"

jak już troszke poprobojesz to polecam no-shotgun