Zobacz pełną wersję : Problem z bicepsem
Witam!
Ostatnio pisałem teamt o roztępach na lewym bicepsie....roztepy rosno ale nie to mnie martwi,tylko to że mam je tylko na lewym bicepsie na prawym nic...i wydaje mi sie ze prawy jest mniejszy;/ Dlaczego tak jest skoro wykonuje te same cwiczenia i na lewa i na prawa?
marcinpeny
17-03-10, 22:03
Ja mam tak samo, tylko ze mam prawy bic wiekszy, w obwodzie o 1,5cm :[ ja sobie wytlumaczylem ze slabiej sie przykladam do lewej reki- mniej sie skupiam ze tak powiem, ale moze byc to kwestia przyczepu- genetyki, ale nie sądze... Robisz prawego bica niedokladnie poprostu. Pozdro
Witam!
Ostatnio pisałem teamt o roztępach na lewym bicepsie....roztepy rosno ale nie to mnie martwi,tylko to że mam je tylko na lewym bicepsie na prawym nic...i wydaje mi sie ze prawy jest mniejszy;/ Dlaczego tak jest skoro wykonuje te same cwiczenia i na lewa i na prawa?
Odłóż sztangę , ćwicz na hantlach może sie coś tam wyrówna .
Jesteś leworęczny ?
ps. na te rozstępy to cynk + smaruj oliwką ,masaże i jeszcze raz smaruj :0
Jestem prawo ręczny a dodam jeszcze ze biceps mam po tyle samo i lew i prawa 39 cm.... chyba że lewa była całe życie mniejsza i nagle dostała strzała i dlatego roztepy?:)
heh... ;d j mam prawy biceps w obwodzie wiekszy o 1cm a na lewym (mniejszym) mam rozstepy ;]