Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z gryfem

puma007
16-03-10, 23:35
Witam,doczekalem sie wkoncu niezlych wynikow na silowni xD i mam problem...potrzebuje jakis dobry gryf ale taki ktory nie wypowigina sie przy 250kg,bo moj stary,ktory kupilem 2 lata temu za 100zl dzis skapitulowal przy 193kg i sie troszke wygiol...klate,bary itd da sie nim cwiczyc bo tu male obciazenie jest jeszcze no ale na martwy ciezkociezko...no i moja prosba jest taka,zebyscie doradzili mi jakis dobry gryf,najlepiej na obciazenie z srednica otworow 29 bo takie mam(orginalne)dzieki z gory

D3
16-03-10, 23:45
250kg? W jakim ćwiczeniu jeśli mogę zapytać?

puma007
16-03-10, 23:54
W MC,cos w tym dziwnego?????????

puma007
17-03-10, 00:12
Dodam jeszcze ze zalezy mi na tym i chcialbym zeby ktos kto zna sie na tego typu sprawach,nie tak jak kolega Narq,zdziwil sie na co 250kg mozna machnac,poda mi jakis link z allegro albo namiar na jakis sklep...dzieki z gory i mysle ze jutro bedzie jakas konkretna odpowiedz

D3
17-03-10, 00:50
Patrzę na Twój profil i jakoś ciężko mi uwierzyć, że bierzesz 250kg w martwym ciągu. Nie wiem ile osób na tym forum znajdę, co wezmą 250kg w martwym, a Twoje zdjęcie dodatkowo za tym nie przemawia...

fallenursus
17-03-10, 03:44
Patrzę na Twój profil i jakoś ciężko mi uwierzyć, że bierzesz 250kg w martwym ciągu. Nie wiem ile osób na tym forum znajdę, co wezmą 250kg w martwym, a Twoje zdjęcie dodatkowo za tym nie przemawia...
n k s m 100% r:twisted:
+ciekawe puytaania zadaje w pojedynczych w treningu. tyleby te chuhro targalo to by sie tak ni pytalo:) ludzie maja tupet ...;>

fallenursus
17-03-10, 04:00
sie dowiedzialem ze 3 miesiace temu pizgal 83 kg.
moze to jego o rozpiske cza bylo sie pytac a nie tych leszczy w dopingu :evil:

D3
17-03-10, 11:12
Z takimi plecami w jego profilu fallenursus to ja watpie czy w ogole swoja wage wezmie w martwym :-D

Hermann
17-03-10, 11:20
Może sie chłopakowi kilogramy z funtami pomyliły?

puma007
17-03-10, 12:56
Jesli macie problemy zczytaniem to juz nie moja wina,narg jesli patrzyles w profil to wiesz ze ja akurat rekord i to wczoraj sprawdzony przed treningiem to 165kg,kumpel ktury cwiczy nie cale pol roku bral na rekord 193kg<dodam ze proba sie udala wygiol gryf,myslalem ze ten gryf wytrzymie 200kg jednak sie mylilem i chyba ma 150kg wytrzymalosci...gadanie typu kto to podniesie 250kg,czy tez nie dawno podnosil 83kg czy tak jak herman powiedzial ze moze pomylilem kg z funtami nie powinny miec miejsca u osob ktore niby sie znaja....poprosilem o rade w wyborze dobrego gryfu i taka powinienem otrzymac odpowiedz...fallen pytalem sie w w pojedynczych pytaniach,i jakos tez madrej odpowiedzi nie dostalem a niby taki jest madry...co wy se jaja robicie?????niby nikt sie nie wysmiewa,niby sa kompetentni ludzie na tym forum...tak sa ale jest ich garstka...

na co mi gryf ktory ma 250kg wytrzymalosci????????a no dla tego ze ja moze tego nigdy nie drgne,moze a napewno ale ze mna cwiczy 3 kumpli i tak jak napisalem kumpel juz ma rekord 193 i to bez koksow i bez niczegoprzy slabej diecie i Narq po twoim profilu widze ze nie jestes za mocny choc moze na to wygladasz...rekord twoj na nogi to 130 w 5 seri niby 6rochow a to jest gowno za przeproszeniem bo ja to robie na przed ostatnia serie i w dodatku w 10ruchach...obecnie chce podejsc jutro pod nowy rekord 150kg bo ten tydzien akurat robi z chlopakami tydzien rekordow...nie zebym sie chwalil ale mnie denerwuje takie cos jak ktos potrzebuje pomocy a inni go wysmiewaja i nabijaja sie z niego...tyle odemnie i mysle ze wkoncu ktos kto naprawde podchodzi do forum powaznie nie tylko po to zeby poszpanowac i ponabijac sie z innych,ktos kto naprawde chce pomoc poda mi jakis dobry link albo cos co mi pomoze w kupnie tego gryfu

marbo-sport_pl
17-03-10, 13:03
Polecam to:
http://www.allegro.pl/item954746965_marbo_mega_mocny_gryf_184cm_fi28_chw yt_30mm_new.html

W 100% wystarczy :)

puma007
17-03-10, 13:08
Dzieki,chociaz ktos ma glowe na karku taki wystarczy w zupelnosci...dobry sprzet za nie wielka cene...dzieki sog polecial

D3
17-03-10, 13:16
Ustosunkuje się do twoich wypocin pierwszy i ostatni raz.

Masz fotkę w profilu i powiem ci, że się tylko ośmieszasz takimi wypowiedzami. Jest tutaj wiele osób co podnosi martwy 200kg a ich plecy są dwa razy szersze niż ty na wysokość. Wystarczy poczytać relację Jacy czy fallen'a i nie wiem czy któryś z nich targa 250kg w martwym... Wyglądasz jak mój siostrzeniec, który ma 14lat i jedynie co podnosi to łyżkę do zupy na obiedzie. 165kg i nagle 250kg w martwym? Nie kompromituj się nawet dzieciaku wypisując takie bzdury! Może jeszcze nie miałeś nawet jednego cyklu kreatynowego przed sobą? W dodatku widać, że jesteś dzieciak, bo nie umiesz nawet czytać ze zrozumieniem czyichś profilów. 132,5kg x6 to jest w piątej serii chłopcze, a nie mój max. Już pomijam fakt, że robiłem ten przysiad z ziomkiem, który za ch*ja nie wiedział jak mnie asekurować i mi ciągnął za sztangę, więc zrobiłem 6reps samemu i dałem sobie spokój, bo jeszcze by mi się krzywda stała z takim partnerem. Ja przynajmniej nie ściemniam co do danych i mogę nagrać filmik jak robię przysiad ze sztangą 130kg, a ty mistrzu? Nagrasz filmik jak to targasz rzekomo 250kg w martwym?

Już było tutaj wiele dzieciaków co chciało sobie podreperować ego, udawało twardzieli i się chwalili jakie to ciężary nie podnoszą. A poźniej mieli bana albo sami wypie****li z tego forum, bo ludzie się połapali, że to szczeniaki i dzieci neo.

puma007
17-03-10, 13:26
Czytasz wgl moje posty??????????Czy Ci koks mozg wyzar do konca....napisalem ze moj rekord sprawdzony wczoraj to 165kg...a nie 250kg tak jak ty to sobie wymysliles....poprostu potrzebuje gryf takiej wytrzymalosci i mnie nie obchodzi czy ty wierzysz w to czy nie czy nie wiadomo co ty myslisz...napisalem ze 193kg KUMPEL ,podkreslam KUMPEL z silki targal na rekord a chce gryf ktory wytrzymuje 250kg bo po co mam kupowac jakies noobskie gryfy ktore co rekord bedzie sie wyginac

a wedlug mnie to g**** powinno cie to interesowac do czego mi taki gryf,chcce kupic i wszystko

co do dzieci neo ,to mam lat 18 rocznikowo i tez moge ci nagrac filmik ale po co,nie mam ci nic do udowodnienia bo to moja sprawa

no i jeszcze jedno nic nie mam do ludzi ktorzy sie wspomagaja ale twoje wyniki na koksach sa smieszne pozdro

D3
17-03-10, 13:27
Może sie chłopakowi kilogramy z funtami pomyliły?

Nawet nie może, ale na pewno hehehe :)

D3
17-03-10, 13:28
Kolejny, który wierzy, że po koksach siła skacze o 100% :). Chłopie z taką wiedzą to ty byś sobie strzykawkę w oko wbił :).

Jak bierzesz 165kg to już inna rozmowa, a jakbyś miał trochę oleju w głowie to byś wiedział, że to jest mój pierwszy cykl, ale od dzieci nie można zbyt wiele wymagać, czyż nie?

puma007
17-03-10, 13:35
Widze ze pomalu lapiesz xD dokladnie 165kg rekord,nie mowie ze 100% skacze ale ja robie to samo jak ty na serie a nawet wiecej i to bez koksow

KONIEC TEMATU PROSZE O ZAMKNIECIE BO NIE POTRZEBNE SPIECIA SA,MARBO-SPORT_PL MI POMOGL BEZ NIE POTRZEBNYCH DYSKUSJI I TAK POWINNO BYC

slim shady
17-03-10, 14:03
gryf olimpijski

puma007
17-03-10, 14:07
gryf olimpijski z tego co wiem slim,to chyba ma wieksza srednice tego miejsca gdzie naklada sie obciazenie,wiec nie pasuje chyba ze sie myle;)

slim shady
17-03-10, 18:54
no ma większą średnice, ale naprawdę dużo wytrzyma ;)

puma007
17-03-10, 19:00
No wlasnie,wiem ze jest dobry ale wlasnie skad tyle obciazenia,bym musial wszystko nowe kupic a to nie wchodzi w rachube...ten co marbo podal jest wytrzymaly niby do 300kg wiec tego kupie

marbo-sport_pl
17-03-10, 20:55
Będziesz zadowolony, to bardzo fajna alternatywa dla olimpijki :)

mtm
17-03-10, 22:47
gryf olimpijski z tego co wiem slim,to chyba ma wieksza srednice tego miejsca gdzie naklada sie obciazenie,wiec nie pasuje chyba ze sie myle;)

Jeśli chcesz coś fajnego upolować to ostatnio widziałem z POLSPORTU z WROCŁAWIA olimpijke 1 klasa , lecz 600 zł :)