Bill
15-03-10, 18:49
Więc tak. Mam 17 lat, ćwiczę od grudnia 2008 ( prawie 17 miechów). Przez 9 miesięcy ćwiczyłem na sucho i w łapce poszło z 34,5 do 37. Potem była pierwsza suplementacja kreatyną (1,5 cm w łapie, przytyłem 4 kg). Dalej 4 miesiące ćwiczyłem na sucho i miałem dietę na masę. W drugim tygodniu diety kupiłem sobie Megalię i troche słabo podziałało, bo 3 cm w pasie i mały gorzej pracował, ale już jest ok.
W lutym kupiłem 100 metanabolu, który skończy się 21. marca. Podział bardzo fajnie bo w łapie poszło 1,5 cm w klatce 4 cm. Wyciskanie na barki zza pleców kończyłem 42,5 kg a teraz 55 kg. Na klatkę wyciskałem 78 kg a teraz 88 kg. Przed cyklem ważyłem 88 kg przy 186 cm wzrostu a teraz ważę 94 kg. Po cyklu kupuję kreatynę i hepatil.
Chcę przed czerwcem jakiś cykl na masę i chciałem Deca durabolin + 100 metanabolu, ale nie kupuję tego jeśli wcześniej nie będzie czegoś na odblok. Mam zamiar rzeźbić od czerwca do października. Wypełnię jeszcze takie coś żebyście mogli przejrzyście zobaczyć co i jak.
Na ciele nie mam dużo włosów i kumple czasem się śmieją, że golę, ale to nie wynik sterydów :)
Co jakiś czas robię sobie badania krwi, bo warto znać stan swojego zdrowia.
1.WIEK: 17
2.WAGA: 94 kg
3.WZROST: 186 cm
4.WYMIARY:
BICEPS: 41,5 cm
KLATA: 113 cm
UDO: 57 cm
TALIA: 94 cm
5.STAZ NA SILOWNI: 17 miesięcy
6.DIETA
Na razie nie mam
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Megalia, 100 metanabolu firmy Alpha Pharmacy
8.TRENING: 6 dni w tygodniu, niedziela wolne.
9.CEL CYKLU: Masa i siła, żeby to 100 kg chociaż podnieść
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 2,5 miesiąca
11.POZIOM BF%: ostatnio to było 21 % z tego co pamiętam
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): mam budowę raczej atletyczną
13.STAN ZDROWIA: zdrowy, troche podwyższone żelazo we krwi (20 jednostek)
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: Nie mam włosów na nogach, rękach, klacie i mam tylko wąsik. Mój ojciec miał podobnie i zapewniam, że nie jest to w wyniku cyklu.
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 88kg
martwy ciag : nie wiem
przysiad : nie wiem
W lutym kupiłem 100 metanabolu, który skończy się 21. marca. Podział bardzo fajnie bo w łapie poszło 1,5 cm w klatce 4 cm. Wyciskanie na barki zza pleców kończyłem 42,5 kg a teraz 55 kg. Na klatkę wyciskałem 78 kg a teraz 88 kg. Przed cyklem ważyłem 88 kg przy 186 cm wzrostu a teraz ważę 94 kg. Po cyklu kupuję kreatynę i hepatil.
Chcę przed czerwcem jakiś cykl na masę i chciałem Deca durabolin + 100 metanabolu, ale nie kupuję tego jeśli wcześniej nie będzie czegoś na odblok. Mam zamiar rzeźbić od czerwca do października. Wypełnię jeszcze takie coś żebyście mogli przejrzyście zobaczyć co i jak.
Na ciele nie mam dużo włosów i kumple czasem się śmieją, że golę, ale to nie wynik sterydów :)
Co jakiś czas robię sobie badania krwi, bo warto znać stan swojego zdrowia.
1.WIEK: 17
2.WAGA: 94 kg
3.WZROST: 186 cm
4.WYMIARY:
BICEPS: 41,5 cm
KLATA: 113 cm
UDO: 57 cm
TALIA: 94 cm
5.STAZ NA SILOWNI: 17 miesięcy
6.DIETA
Na razie nie mam
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Megalia, 100 metanabolu firmy Alpha Pharmacy
8.TRENING: 6 dni w tygodniu, niedziela wolne.
9.CEL CYKLU: Masa i siła, żeby to 100 kg chociaż podnieść
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 2,5 miesiąca
11.POZIOM BF%: ostatnio to było 21 % z tego co pamiętam
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): mam budowę raczej atletyczną
13.STAN ZDROWIA: zdrowy, troche podwyższone żelazo we krwi (20 jednostek)
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: Nie mam włosów na nogach, rękach, klacie i mam tylko wąsik. Mój ojciec miał podobnie i zapewniam, że nie jest to w wyniku cyklu.
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 88kg
martwy ciag : nie wiem
przysiad : nie wiem