Zobacz pełną wersję : Szykuje sie następna bombka!!!
Witam Was Stare Dranie!
Jak w tytule szykuje sie do nastepnej kuracji...
przypomne pokrótce moje wymiary aktualne...bo w profilu chyba z lekka stare troche inaczej teraz to wyglada bardziej sucho :)
waga -97kg
wzrost- 187cm
biceps-45.5 z żyłą :twisted:
pas-88
klata-124/125
udo cos kolo 70cm
troche cykli juz mam za soba kolo 4,ostatni byl: prolo 300mgE4D+npp100mgE2Dpozniej dodalem na koncowke winko oral 40mgEOD
odblok byl tamox+hcg i na odbloku wysuszylo mnie dosc mocno i szybko ,mysle ze wina moze byc po stronie tamoxu wyyebay mi estrogeny w tepie szybkim i oczywiscie woda z miecha poszla szybciutko...chyba ze sie myle.
ogolnie sylwetka poprawila sie zajefajnie a sila w dosc sporym stopniu jednak zostala...cykl mozna uznac za udany(mimo ze po bylem z deka podlamany). Zakonczylem go w grudniu trwal cos kolo 12tyg.
dieta caly czas jest,suple itd.wiec idzie...
teraz robie przymiarke do bolda400-500mg/week+jakis tesc(zastanawiam sie jaki)+winko lub trenik w malych dawkach na koniec+moze na zmniejszenie spadow clen...
cel to miecho dobrej jakosci oczywiscie z mala wycinka...
wasze zdanie,sugestie,moze inne cykle????
Pozdro i dzieki...
fallenursus
15-03-10, 01:46
kazdy tlugo estrowy tesc mzoe isc do EQ.ok 200mg wiecej tygodniowo jak eq wystarczy. dawki ukladasz dobre.boldo optymalnie 14 tygodni. sprubuj cos ulozyc obadamy:)
poszukaj dobrego bolda i daj dawek 600-800mg week,
dodaj testo mix badz powtorz enanth,
dalej przejdz na prop + win i ciagnj max 8tyg,
konkret sylwetke otrzymasz,
predzej juz myslalem na takim czyms....
1 - 8 omo
1 - 10 bold
9 - 13 prop
8 - 13 tren/wins
lub
1 - 10 bold
1 - 10 omo
8 - 13 tren/wins
chociaz lg twoja opcja moze byc dobra w morde...
tylko ze bolda moge miec tylko z razaka badz apx.....
dalbym mixa. ostatnio byl enan.mete na start. potem przejscie na prop +tren
1-12 bold
1-10 omo
11-16 tren
11-17 prop
12-18 wins
mete mozna tez dac na pierwsze 4tyg,
taki cykl na ten przyklad,
to 4 lub 5 cykl dopiero a nie już hehe,
bez kombinacji a efekt zdumiewającyz;
1 - 10 omo/sus
1 - 10 bold
8 - 13 tren
jak chcesz zaszaleć i pokombinować to:
1 - 14 bold
1 - 10 omo/sus
11 - 17 prop
13 - 17/18 wino
7 - 12 tren
ale zdecydowanie polecam pierwszą opcje na drugą przyjdzie jeszcze czas:
a jak na kasie Ci nie zależy to:
1 - 10 bold
1 - 11 enant
1 - 4 oxy
8 - 13 wino
13 - 16 igf1lr3
15 - 20 prop
15 - 20 tren
21 - 24 igf1lr3
6 - 22 hcg 500iu e5d
koleżka taki jedzie jest gdzies w 14 tyg, dość ładnie :)
zostane cyba przy
1 - 10 omo/sus
1 - 10 bold
8 - 13 tren
no bo w sumie to moj dopiero 5 cykl a reszta byla lajt wiec nie bede kombinowal bo przekombinuje ...heehe
co do dawek to:
bold 600-800 week -nie bedzie to aby za wiele...
omo 250 E5D by stykalo nie chce zeby mnie podlalo...
tren 50E2D styknie ruszy czy slabizna bo wiadomo jak to z underami,bo trena chcialem z razaka wybrac
co do bolda jakie firmy polecacie razak,apx moze inna jakas..??
fallenursus
15-03-10, 23:30
boldo rusza dobrze przy 600/week, przy 800 mozesz miec problemy z cisnieniem, najwyzej zmniejszysz dawke jesli sie zdecydujesz na 800 i cie potelepie, nie ma sensu zbujac cisnienia chemia moim zdaniem,i ladowac w siebie wecej niz to wszystko warte.testa bym dal tyle samo co bolda napewno. no i te 10 weeks tylko na boldzie..:(
ps. planuje podobne cos...ale boldek 14 weeks.
zostane cyba przy
1 - 10 omo/sus
1 - 10 bold
8 - 13 tren
no bo w sumie to moj dopiero 5 cykl a reszta byla lajt wiec nie bede kombinowal bo przekombinuje ...heehe
co do dawek to:
bold 600-800 week -nie bedzie to aby za wiele...
omo 250 E5D by stykalo nie chce zeby mnie podlalo...
tren 50E2D styknie ruszy czy slabizna bo wiadomo jak to z underami,bo trena chcialem z razaka wybrac
co do bolda jakie firmy polecacie razak,apx moze inna jakas..??
w twoim przypadku idealny wybór :)
jak celujesz w tren z razak to na pierwsza przygode z tym środkiem styknie Ci 1 butla , 50mg eod, z trenów których stosowałem i działały to jeszcze db, dwie inne firmy które brałem to nawet nie pisze bo szkoda kasy, ostatnio leciał Razak - polecam.
Wiec bedzie tak
1-10-omo 500mg-week
1-10-bold 600mg week
8-13-tren 50mg E2D
13-... E3D 2000j.m HCG,po tyg. clom.(moze byc taki odblok bo z tym zawsze mam problem,dac wiecej HCH?)
a i co do dawki testo-bold mysle ze 500omki da rade z 600bolda,bo jak mi wiadomo powinno wciskac sie tyle samo testo przynajmniej co bolda czy deki.
Zdam relacje oczywiscie i mysle ze kwiecien , najpozniej maj lece....
stary w twoim przypadku 250mg omo week to nieporozumienie... :smile:
poza tym nie proponuje konczyc cyklu trenem i to w czasie kiedy przestaja rowniez krecic 2 pozostale srodki, zejscie na czyms takim to bedzie przejscie dla ciebie, nie zapomnisz dlugo czegos takiego ;-)
ten cykl to bieda w gruncie rzeczy jak dla ciebie,
lg dobrze prawi. dodalbym propa w 10 tyg i pociagnal 5 nawet 6 tyg.
ja bym nie dawał propa,
ja nawet przeciągam tren jak na celu mam w fazie końcowej suche mięso i minimum fatu,
Wiec bedzie tak
1-10-omo 500mg-week
1-10-bold 600mg week
8-13-tren 50mg E2D
13-... E3D 2000j.m HCG,po tyg. clom.(moze byc taki odblok bo z tym zawsze mam problem,dac wiecej HCH?)
a i co do dawki testo-bold mysle ze 500omki da rade z 600bolda,bo jak mi wiadomo powinno wciskac sie tyle samo testo przynajmniej co bolda czy deki.
Zdam relacje oczywiscie i mysle ze kwiecien , najpozniej maj lece....
jest ok, chodz dawki mógł byś jeszcze zwiększyć,
a dlaczego clomid dopiero po tygodniu?
fallenursus
18-03-10, 14:09
zejcie jak zejscie trenem,wiecej tegonie zrobi:) ale hcg malo to napewno. i te boldo przerwie jak bedzie w srodku rozkrecania:(
dlatego pisze cykl lipa,
jak mozna go polecac...
to teraz juz wogóle mam nayebanye w glowie... omo bedzi przeciez 500mg week,moze podkrece wtedy do 750mg/week a bold zostaje na 600mg.... co do konca...hmmm w sumie moge poleciec tez jeszcze na koniec propa(10-13tydz) do trena ,i to bedzie max bo sumka za cyklik bedzie i tak spora a fundusze niestety ograniczone... jesli macie jeszcze jakies propozycje mile widziane,kompromis tu musi byc hehe
mozesz pojechac propa, zależy jaką chcesz uzyskac faze końcową , jak tren bedzie leciał a testo juz bedzie słabo działać , mega redukcja się bedzie nasilać, jak dasz propa juz tak nie będzie ,
mozesz jeszcze tren dać troszke wczesniej , propa pojechać o wiele dalej a wino jeszcze na koniec ale to juz musisz to przemysleć.