Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Metanabol - pierwszy cykl + kilka pytań

bl00keRs
11-03-10, 21:55
Witam.

Chciałem się dowiedzieć kilku rzeczy zanim zacznę w siebie pakować metkę.

1. Posiadam 52-53 tabletki metki 5mg, więc z tego co wyczytałem na pierwszy cykl powinno starczyć.
2. Jako, że będzie to mój pierwszy cykl to 1-2-2-2-1 będzie OK? (zabraknie 3 tabletek=3 dni na 5 tydzień)
3. Zostało mi się trochę kreatyny + pre workout (Universal Storm + Universal Shock therapy), mogę brać jednocześnie z metką? Dodatkowo mam gainera, aby było więcej białka i powinienem niedługo dostać aminokwasy, mogę wszystko naraz brać?
Kreatyny i pre workouta starczy na około 1 tydzień jeszcze...
Dodatkowo wyczytałem, że 5 dni po skończeniu metki trzeba zażyć "Clomid" na odblokowanie. Niestety nie posiadam tego i z racji tej, że mieszkam za granicą i nie mam raczej dostępu do tego (metka z Polski, dostałem ją w "prezencie" od ziomka) mógłbym zastąpić ją czymś innym? Nie wiem, może bzykać kilka razy dziennie na odblokowanie testosteronu? :D :D :D
4. Jak skończę cykl metki, to zamiast kreatyny mogę jakąś beczkę gainera wlać w siebie + aminokwasy?
5. Rozumiem, że jak będzie cykl 1-2-2-2-1, to brać w pierwszym i ostatnim tygodniu 1/4 tabletki skruszonej na raz (4x1/4=1 tab.) a w drugim i kolejnych 1/2 tabletki skruszonej na raz? (4x1/2=2tab.)

No i wyczytałem, że trzeba brać w równych odstępach czasowych, więc jak np. mam obiad o 12, to mogę brać w ten sposób, że 1/4 przy starcie obiadu, po zjedzeniu (po kwadransie) następna część, po 30 minutach (15 minutach od poprzedniego) 3 część i po 45 minutach od startu (15 minutach od poprzedniego) ostatnią część? Po całości mam trening, dobrze będzie?

karolak89
11-03-10, 22:01
Nie wystarczy.

bl00keRs
11-03-10, 22:09
Cytat z innego forum:

Jednak moim zdaniem kilka zmian by sie przdalo do twojego przepisu na cykl metka http://www.***.pl/buziaki/3.gif A wiec:
- jesli to ma byc pierwszy cykl to 91 metki jest za duza iloscia, o wiele lepiej by bylo zjesc 56 tabsow systemem 12221 co jest sprawdzonym systemem dla poczatkujacych (choc moim zdaniem jeszcze lepiej bylo by skrocic cykl do 4 tygodni - wkoncu meta rozwala watrobe)

Prosiłbym o odnoszenie się według w/w punktów przez co łatwiej będzie mi zweryfikować na co dokładnie odpowiadacie.

Dodatkowo wiem, że nie można/nie powinno się zażywać alkoholu, którego zresztą piję bardzo rzadko, lecz nie o to mi dokładnie chodzi, codziennie konsumuje tetrahydrocannabinol wieczorkiem przed snem, żeby się lepiej spało, czy to też jest niewskazane, bo w końcu przybiera się na mięśniach/masie gdy się odpoczywa, a nie trenuję, to jest mój sposób na relaks, wyciszenie i odpoczynek, więc?

fallenursus
11-03-10, 22:39
GHB se kvrwa laduj to Cie najlepiej zregeneruje
http://i64.photobucket.com/albums/h181/ImpSS/lrg11favor.jpg

D3
11-03-10, 22:41
Jak już korzystać z porad ludzi mądrych na "pewnym" forum to po co zadajesz tutaj pytanie? Wypadkową odpowiedzi weźmiesz sobie i na tej podstawie wyrobisz opinię i skonstruujesz dawki na cykl? Ile jeszcze innych for masz zamiar odwiedzić?

bl00keRs
11-03-10, 22:50
Nie podałem linku do forum z którego wyciągnąłem ten cytat specjalnie, bo nie wiem czy nie jest to karane ostrzeżeniem jak to bywa na niektórych innych forach, gdzie podaje się linki do forum o podobnej tematyce, które skutkuje ostrzeżeniem, lecz jak już Cię interesuje to po wpisaniu w wyszukiwarce google frazy "Metanabol" ujżysz jedną podstronę strony ***. Mniejsza o to, mógłby jedynie ktoś odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytania w poście #1 i #3?

Bez zbędnej polemiki, (jak post #5) bo to mnie nie interesuje.

D3
11-03-10, 23:11
Piramidek już się nie stosuje, stosuje się stałą dawkę np. 15-20mg przez 4-6tygodni. Wypełnij ankietę.

fallenursus
11-03-10, 23:19
w jakim kraju mieszkasz ze takie bzdury wyczytales czlowieku? doczytaj gdzies ze THC ujemnie wplywa na koksowanie bo masz niedowiedze:)

bl00keRs
12-03-10, 07:06
Piramidek już się nie stosuje, stosuje się stałą dawkę np. 15-20mg przez 4-6tygodni. Wypełnij ankietę.

Dziękuje, o taką odpowiedź mi chodziło, lecz to jest jedynie część z moich pytań :)
Po prostu nie wiedziałem, wszędzie piszą różne rzeczy, lecz jak teraz spojrzę na datę rozpoczęcia topiku o którym wcześniej wspomniałem, to był to 2003r...

ht
12-03-10, 10:26
malo mety. po takich dawkakch odblok zbedny. suple mozesz dolozyc. napewno nie zaszkodza.

vold
12-03-10, 15:46
GHB se kvrwa laduj to Cie najlepiej zregeneruje
http://i64.photobucket.com/albums/h181/ImpSS/lrg11favor.jpg

macie sprzęta w tej Kanadzie :)