Zobacz pełną wersję : deka + winstrol
1-10 co 7 dni 200mg deki
6-12 co 2 dni 50mg wistrolu wersji injekcyjnej
2 dni po ostatnim wistrolu przez 24 dni 50mg (tabs Clomidu) dziennie.
Co myslicie o tym zestawie na mase i siłe (czysty mięsień bez wody itd)
fajny cykl tylko ze obowiązkowo teśc do tego,może byc prop ,wtedy winko dasz 8-12
j/w . Testosteron obowiązkowo proponował bym enen bo to długi cykl, o wielkości dawek się nie wypowiadam bo nie wiem wszystkiego np jakie były twoje poprzednie cykle jeśli wogłule były..
jeszcze jedno pytanko, czy wystarczy jak dodam raz na tydzień do deki 100mg testy?? Nie chce brać testy za bardzo
a) Stażu - 2 lata
b) Celu Cyklu -masa/siła/rzeźba czyli bardzo jakościowy miesień
c) stosowałem już deke, ome, teste i mete ale w bardzo małych ilościach i to bardzo dawmo temu
d) mój organizm bardzo dobrze reaguje na saa osiągam to co inni muszą wziaść 3 razy tyle
e) 25 lat, 80kg.
Stażu - 2 lata
25 lat, 80kg. Jak na swój wiek i staż ćwiczeń to kiepsko :twisted: Jestem pewien że to będzie Twój pierwszy cykl :twisted: Gdybyś wcześniej brał koks i ćwiczył te 2 lata jestem pewien że miałbyś o wiele większą wagę i wogule. Jeżeli to Twój pierwszy cykl to dawki są do bani. Jeżeli chcesz brać winstrol dece testosteron to musisz mieć już jakiś cykl za sobą najlepiej z metą :twisted: Jeżeli nie brałeś wcześniej koksu i zastosujesz swój cykl to może się dla Ciebie to dobrze nie skończyć :twisted: Jeżeli nie znasz się dobrze na sterydach to bierz się najpierw za odżywki a potem jak już Twoja wiedza na temat dopingu będzie większa to łap się za koks :twisted: Pozdro :twisted:
Nierozumien troche.Chcesz te koksy brac odzzielnie ? Lepiej zebys je połączył.Te koksy to jest jedno z lepszych połaczen.Deka czysta masa mięsnień i te sprawy a winstrol siła rzeźba! Według mnie nie dokładaj teścia do tego bo moze cie zalac wodą i stracisz deka'owksie definicje.Zreszta nie spotkałem sie zeby ktoś do tego dokładał jakieś estry testosteronu.Rośnij wielki pzdr
Nierozumien troche.Chcesz te koksy brac odzzielnie ? Lepiej zebys je połączył.Te koksy to jest jedno z lepszych połaczen.Deka czysta masa mięsnień i te sprawy a winstrol siła rzeźba! Według mnie nie dokładaj teścia do tego bo moze cie zalac wodą i stracisz deka'owksie definicje.Zreszta nie spotkałem sie zeby ktoś do tego dokładał jakieś estry testosteronu.Rośnij wielki pzdr
tak chce je brać nie wiem czy dobrze rozpisane
1 tydz. do 8 tyg raz na 7 dni 200mg deki
od 5 tygodnia do 10 tyg. co dwa dni 50 mg wistrolu...
i dwa dni po ostatnim winie przez 28 dni 50mg clomidu na odblok.
Z fachowej literatury wiem że to bardzo dobry cykl dający czysty miesień bez woduy itd. z najmniejszymi skutkami ubocznymi i nie trzeba dodawac testosteronu....
[ Dodano: 05-02-2007, 18:51 ]
Stażu - 2 lata
25 lat, 80kg. Jak na swój wiek i staż ćwiczeń to kiepsko :twisted: Jestem pewien że to będzie Twój pierwszy cykl :twisted: Gdybyś wcześniej brał koks i ćwiczył te 2 lata jestem pewien że miałbyś o wiele większą wagę i w ogóle. Jeżeli to Twój pierwszy cykl to dawki są do bani. Jeżeli chcesz brać winstrol dece testosteron to musisz mieć już jakiś cykl za sobą najlepiej z metą :twisted: Jeżeli nie brałeś wcześniej koksu i zastosujesz swój cykl to może się dla Ciebie to dobrze nie skończyć :twisted: Jeżeli nie znasz się dobrze na sterydach to bierz się najpierw za odżywki a potem jak już Twoja wiedza na temat dopingu będzie większa to łap się za koks :twisted: Pozdro :twisted:
Dlaczego to ma się dla mnie źle skączyć dawki są dobre na koks reaguję bardzo mocno czyli inni muszą wziąść 3 razy tyle co ja żeby uzyskać taki efekt
Według mnie nie dokładaj teścia teść zwiększy efekty a jak nie chcesz brać dużych dawek to chociaż niewielkie dla zdrowia, pierwsza zasada nigdy nie stosuj samej deki bez testosteronu bo zablokuje Cię na amen.
1 tydz. do 8 tyg raz na 7 dni 200mg deki na długich estrach jak np decadurabolin conajmniej 10 tygodni.
voldemort
czyli wystarczy jak do deki dorzuce po 100mg testy na tydzień i będe musiał pozostać przy pierwszym planie czyli 10 tygodni raz na tydzień deka 200mg
NIKOLIS 168
06-02-07, 12:00
raczej ten cykl jest na rzeźbe a nie mase...!
no i również na siłe!
25 lat, 80kg
koks reaguję bardzo mocno czyli inni muszą wziąść 3 razy tyle co ja żeby uzyskać taki efekt no rzeczywiście efekt 80kg jak na 2 lata ćwiczeń buhahahaha [cenzura] :twisted: O czym Ty piszesz człowieku jak to koks na Ciebie dobrze wpływa jakie 3 razy tyle buhahahahaha :twisted: Ludzie naturalnie uzyskują ponad 80kg wagi bez dopingu z dopingiem i przy takim stażu to powinieneś warzyć conajmnie 100kg ja biorę od 3 mies z kawałkiem i mam większą masę od Ciebie więc jak na Ciebie dobrze może wpływać i jakie 3razy tyle :lol: rozśmieszasz mnie :twisted: Pozdro :twisted:
25 lat, 80kg
koks reaguję bardzo mocno czyli inni muszą wziąść 3 razy tyle co ja żeby uzyskać taki efekt no rzeczywiście efekt 80kg jak na 2 lata ćwiczeń buhahahaha [cenzura] :twisted: O czym Ty piszesz człowieku jak to koks na Ciebie dobrze wpływa jakie 3 razy tyle buhahahahaha :twisted: Ludzie naturalnie uzyskują ponad 80kg wagi bez dopingu z dopingiem i przy takim stażu to powinieneś warzyć conajmnie 100kg ja biorę od 3 mies z kawałkiem i mam większą masę od Ciebie więc jak na Ciebie dobrze może wpływać i jakie 3razy tyle :lol: rozśmieszasz mnie :twisted: Pozdro :twisted:
ostatnio miałem długom przerwe spowodowanom wojskiem wiec
ADI1616, to że waży tylko 80 kg po takim czasie i że stosował sterydy to wcale nie świadczy o tym że to śmieszne wszystko zależy od genetyki i jakości mięśni przy tej wadze , myśląc o twoim rozumieniu to tak jak ja np waże 95 kg a trenuje ok 11 lat i cykli sterydowych miałem napewno z 10 to co powinnem ważyć 150 kg?, bo mi się wydaje że to wszystko zależy od potrzeb danego człowieka.
Kovacs, niewiem czy 200mg nandrolonu Ci wystarczy nie wiem jakie dawki przyjmowałeś wcześniej ale twój cykl jaki rozpisałeś na począdku jest wmiare, dołożył bym metke na początek i testo przez cały cykl ale uważam że 100mg. testy na tydzień to zamało.
Voldemort co ty gadasz wogole z tym blokiem ????? <lol2>
Jak moze sie sama deka zablokować?
Po co dokładac do deki tescia?
Połączenie deki i tescia da wieskzy skutki uboczne ==> badz pewien
Z taka zasada sie nigdy nie spotkałem a cyklów sie dla znajomków naukładałem i oglądałem jak inni to robieą+ literatura fachowa.
Sam teść albo jakiś estr jest dobry na sam poczatek przygody z dopingiem.wchodzić wchodzi a o skutkach ubocznych nie wspomne,zreszta jesli chcesz dobrze dopakowac to nie na tesciu bo te dawki musiały by być kolosalne.
nie interesuje mnie testa oma czy meta... Wolę wydać dużo siana a mieć czysty trwały mięsień z małymi skutkami ubocznymi... Wkońcu juz nie wiem czy dokładać teste czy nie?
kieras, narozpisywałeś się cykli ?, to żal mi tych twoich wychowanków.
Nandrolon podawany sam strasznie mocno blokuje organizm , ciężko po takiej kuracji się odblokować i po jakimś czasie ludzie dziwią się dlaczego mają problemy z seksem itd., każdy doświadczony kulturysta który ma za sobą wieloletnią przygode z koksami wie że nandrolon bez testosteronu to tragiczne rozwiązanie, a ty rób jak chcesz.
Wolę wydać dużo siana a mieć czysty trwały mięsień z małymi skutkami ubocznymi... jak zastosujesz sam nandrolon to dowiesz się jakie będą skutki uboczne, ale może kiedyś zaczerpniesz informacji że test musi być do nandrolonu.
Ja ci radze nie dokładaj !
A ja po wieloletniej praktyce mówie dokładaj testa.
Jeśli tak chcesz i masz tego tescia to juhs niewazne.wbijaj tak jak ktos tam napisał na poczatku.Na upartego tescia mozna dołożyć ale to syf niestety.Ja bym nie nakładał,kumpel brał 10 deki + 10 winka i jechał ostro po cyklu walnał sobie 10 tescia + 10 omki i koks sie zrobił,no i oczywiscie odblok na koniec
[ Dodano: 12-02-2007, 16:40 ]
Voldemort weź sobie odpal jakas tronke z koksami i sobie poczytaj moze o dece!!!
Trwały miesień,brak retencji wody,itd itp a wejdz sobie w tescia i poczytaj jest różnica co???Jak to połączysz to miesnie robione na dece beda zalane woda bez definicji i do tego fajny brzuch.Tescia sie daje po cyklu jako odblok a nie łaczyc bo to bezsens,Zreszta deka nie blokuje mocno hpta i takie dawki to jush wogole
mysle że zdrowotnie 100mg teścia na tydzień dla zdrowotności ( nie zablokowania całkowitego) wystarczy...
Dokładnie , małe ilości testa nie zaleje wodą a przynajmiej po cyklu zrobi się odblok i człowiek jest zdrowy a przy samej decy to może to tragicznie się zakończyć.
Tescia sie daje po cyklu jako odblok a nie łaczyc bo to bezsens nie wypisuj głupot bo jeszcze ktoś Cię posłucha . Co za idiota po cyklu daje teścia .
Chce dorzucić parę groszy od siebie do Pana kovacsa:p Powiem ci jedno twoja lista sterydów jest nawet imponująca ale jak patrzę na twój profil to mnie śmiech normalnie rozsadza! masz 38 w ramieniu?? i brałeś tyle tego syfu z najgorszych śćierw jakie tylko człowiek może sobie zapodać? Ja czuje się wspaniale bo mam 19 lat mam szczerze 43 w bicku i 120 w klacie i niejdnego koksa takiego jak ty bym zjadł na śniadanie:P albo na drugie danie:P Nie dość że twój organizm zaczyna się robić śmietnikiem to twoja świadomość o ile ją masz pogarsza się i za parę lat będziesz głupszy od mojego psa:P Po kiego c h u j a bierzecie ten syf, wasze wyniki są nędzne!! Zacznijcie ćwiczyć i mieć prawidłową dietę!! żal mi was pseudo koksy:P jesteście niewyobrażalnymi leszczami!! Górą są ci co wywalczyli swoje wyniki i rozmiary! Reszta to ........... nie powiem bo pan modzik może mieć znowu powód aby mi w p i e r ostrzeżenie albo bana. Żryj dalej ten syf!! :evil:
fanator, no kolejne ostrzeżenie Ci się należy ale narazie się wstrzymam nie chodzi tutaj o twoją wypowiedz bo troszke w niej prawdy jest ale nie wolno obrażać użytkowników forum to podstawa, sądząc po twoim poście to nie jesteś zwolennikiem sterydów tak jak ja ale niestety ja potrafie wyrazi swoje zdanie w miare kulturalnie w przeciwieństwie do Ciebie, tak że pierwsza i ostatnia taka twoja wypowiedz :twisted:
Prezydent_1c
13-02-07, 22:22
Ja przychylam się do fanator, i podzielam jego zdanie ... 38 obw ramienia to nie za duzo ... obecnie sam mam 38,5 bez koksów odzywki i dieta i nawet bym nigdy nie pomyślał o sterydach (wiek ale i róznież doświadczenie treningowe). Moim zdaniem nie jest to człowiek do tego rodzaju cyklu ... A jeśli juz o niego chodzi ... To skonsultowałem się z ludzmi znającymi się troche na tym i mówią jak voldemort, także sie zastanów ...
Witam
odgrzewam trochę wątek :)
a co myślicie o primobolanie połączonym z winkiem?? Primobolan daje suchą masę mięśniową czy trzeba do tego dokładać teścia jak w wypadku deca+winko?