PDA

Zobacz pełną wersję : Tania kreatyna na pierwszy cykl

Radek1989
10-03-10, 16:11
Cześc , chciałbym spróbowac zrobić sobie cykl na kreatynce. Ćwiczę już 4 miechy , Dietka jest , zastanawiałem się czy teraz kupić sobie znowu troszkę białka , ale chyba jednak zdecyduje się na kretkę , a białko odpuszczę ( po prostu udoskonale dietę ) . Chciałbym żabyście polecili jakąś tanią kreatynę która mnie coś kopnie :D Znalałem na allegro vitalmaxa 500g za 38 zł , ale nie wiem czy to sie nadaje i czy mi wystarczy na pierwszy cykl ...

Macie jakieś propozycje ??

Essen
10-03-10, 16:22
Na pierwszy cykl wystarczy i to jest dobra kreatyna, ale ja z kreatyna bym jeszcze poczekal ale twoj wybor.

Radek1989
10-03-10, 16:52
To jakie są minusy tego , jakbym nie poczekał ?? I gdybym sie zdecydował , to warto dokupić dekstrozę do kreatyny , czy to nic nie daje ??

Dominick
10-03-10, 17:07
dextroza odpada nic ci nie da.. kreatyna jak kazda inna a cena dobra nie ma sensu przeplacac... kup sobie do tego bcaa

goreek
10-03-10, 19:48
z tym poczekaniem chodzi o to ze kreatyne dobrze brac po 6 miesiacu bo do 6 miesiaca masa sama bedzie rosla czytaj( z dobra dieta i przy dobrze wykonywanych ćwiczeniach) kreatyna narazie nie jest Ci potrzebna poczekaj bo organizm nie jest przystosowany do duzego wysiłku i pierwsze miesiace to jak z gorki pozniej dopiero sie zaczyna udręka

KowalX
10-03-10, 21:51
Kreatyna mono Vitalmax jest good :)