Zobacz pełną wersję : Metanabol porada
Witam,
Z góry piszę że nie o mnie chodzi, piszę w imieniu kumpla bo mnie poprosił, zaczął zażywać Metanabol polski, stosuje osłonki Verdnin chyba i jakieś białeczko do tego, nie wiem czy dietę ma ale chyba ma,z tego co mi wiadomo. I tu jego pytanko czy po 100 tabsach metki jakieś odbloki, i jeżeli tak to jakie. Proszę o konkrety jeżeli jakieś pytania to piszcie to wszystko uzupełnie... Z góry dzięki
osobiscie odblok bym odpuscil. jesli sie kolega uprze to listek cloma moze wziac.
Po 100tab mety chyba listek aż nie trzeba. Wydaje mi się że przez 7 dni po jednej tabletce wystarczy? Jaką ma tą mete?
tomaszewiak
10-03-10, 16:19
ja bym sie odblokowal
On mi mówił że 100 raczej nie bedzie brał może 70/80- tabs. ale to już jego sprawa.
Co to za cykl ? Przy 15mg dziennie nie starczy mu nawet na 4 tygodnie :>
No to jak z tym odblokiem? bo mnie katuje cały czas żebym sie dowiedział?? Napiszcie coś ;)
tydzień po 1 tab , dla pewności.
spoko dzięki dał bym sogi jak się da ale niewiem jak ale zaraz zobacze ;)
już dałem tym co pomogli ;)
kolega się pyta czy jak skończył brać po 80 tabsach czy na pewno musi się odblokować bo sam już nie wie. Czy jest to konieczne
clap clap what the f**k is wrong with u ? ;p
mogę prosić o konkret? doświadczonego Pana ;d;d
Nie musi sie odblokowywać.
Czy stra poczciwa metka ruska s przed 3 lat. jeszcze jest? Koleżka mi mówił że teraz ciezko trafic na taką . Jakie sa teraz najlepsze ?
oi chyba masz bana na google.
celuj w jellfę apteczną potem razak , eap, scantel, genesis,atomic w drugiej koleknosci lyka .alchemia pharma.
nie jestem przekonany do jelfy dawno tem wcinałem i lipa byla chyba żę sie teraz zmienila?
To napewno nie była wina metki.
Moze i nie ,ale jezeli zaczynam cykl i treningi zawsze staram sie utrzymywac diete i do tego dochodza weglowodany i bialeczko w zaleznosci jaki jest cel
Żeby nie zakładać nowego tematu. Czy 20mg metki przez 7 tygodni to nie za dużo na drugi cykl? Jaki odblok ewentualnie po takim cyklu?
Żeby nie zakładać nowego tematu. Czy 20mg metki przez 7 tygodni to nie za dużo na drugi cykl? Jaki odblok ewentualnie po takim cyklu?
Czy za dużo czy nie to zależy od twoich parametrów więc pierwsze wypełnij ankiete.
Czy za dużo czy nie to zależy od twoich parametrów więc pierwsze wypełnij ankiete.
Klatka piersiowa[cm] 104
Biceps[cm] 39,5
Wzrost[cm] 188
Waga[kg] 93
Staż[miesięcy] 8
voldemort (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?458-voldemort) to odpowiesz mi czy brać coś na odblok po 200 metki?
Dawidhardcore
30-03-10, 12:08
On mi mówił że 100 raczej nie bedzie brał może 70/80- tabs. ale to już jego sprawa.
to mowi,ze bierze mete z czego 70/80 wezmie,a reszte co z nia zrobi wyrzuci??a co do oslonek niepotrzebny odblok po tak malej ilosci chyba,ze z czyms mieszasz...