Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakis zastaw suplementów na redukcje !!- POMOCY.

MaSlO93
09-03-10, 20:37
Witam,
Cwicze od 8 miesiecy, nie mam ułozonej diety, nie będe wam sciemniac. Staram sie jesc duzo białka i węglowodanów, jem 6 posiłków dziennie, bogatych w białko, ale nie stety jestem odrobine zalany. Na siłowni cwicze 3 razy w tygodniu, do tego 2 razy po 1,5h karate tygodniowo. Przy wzroscie 177cm warze 78 kg. Mam 16 lat. Chciałbym zeby ktos podpowiedział mi jaki zestaw suplementów mam zastosowac :) z góry dziękuje, chetnie rozdaje SOGi

MaSlO93
09-03-10, 21:05
odswierzam :)

ciachowicz
09-03-10, 21:15
dieta, obetnij weglowodany. dorzuc jakies inne aeroby niz karate. co do supli to spalacze: tight, scorch i jakies amninokwasy, np bcaa.

MaSlO93
09-03-10, 22:12
ehh, jest pewien problem w moim sklepie w moim miescie są tylko takie spalacze. Jakie BCAA dorzucic ? cos jeszcze dorzucic z supli ?

Trec Clenburexin
OLIMP THERMO SPEED
Olimp Thermo Stim

MaSlO93
09-03-10, 22:37
odswierzam :)

ciachowicz
10-03-10, 10:24
skorzystaj z wysylki internetowej. co do bcaa polecil bym dymatize bcaa complex. podzdrawiam.

nie odswierzaj postow co pol godziny. predzej czy pozniej ktos zajrzy, :)

MaSlO93
10-03-10, 20:40
Byłem dzis w sklepie i gosciu namawiał mnie na Dymatize Dyma Burn, powiedział ze to najmocniejszy srodek, co o tym sądzicie ?
Czy w wieku 16 lat moge to brac ?

goreek
10-03-10, 21:05
w wieku 16 lat mozesz zrobic diete i cwiczyc poprawnie i systematycznie na odzywki przyjdzie pora. a i jeszcze mam pytanie ile c zasu cwiczysz?

MaSlO93
10-03-10, 21:06
Masz napisane wyżej ;) pozdrawiam .

dresik20
10-03-10, 21:12
Trec Clenburexin
OLIMP THERMO SPEED
Olimp Thermo Stim
według mnie kup któryś z nich jesli wcześniej nie brałes spalaczy najwyżej dopasuj dawke pod siebie wieksza niż na opakowaniu ale to dopasuj względem samopoczucia po wzięciu nie brał bym na poczatek hardkorów w twoim wieku

goreek
10-03-10, 21:17
wedlug mnie olej te wspomagacze i sobie normalna diete uloz TO PODSTAWA !! dieta to 70% sukcesu to po 1 po 2 suplementy bierze sie zeby dopełnić swoją diete...

MaSlO93
10-03-10, 21:41
hmm, widze ze znawcy mi sie trafili :) dresik20 masz racje nie ma co hartkorów brac na poczatek .
Dziękuje za pomoc, temat do zamkniecia .

KowalX
10-03-10, 21:44
według mnie kup któryś z nich jesli wcześniej nie brałes spalaczy najwyżej dopasuj dawke pod siebie wieksza niż na opakowaniu ale to dopasuj względem samopoczucia po wzięciu nie brał bym na poczatek hardkorów w twoim wieku
Co ty gadasz.Chłopak ma 16lat ,a Ty mu takie rzeczy podsuwasz :evil:

MolderDist
11-03-10, 00:31
Wziąłbym tego termo stima - bedzie odpowiedni dla Ciebie, skuteczny a zarazem nie ma nic podejrzanego, dawki musisz ustalić dla siebie, zacznij od najmniejszych

ale to i tak bym wziąl dopiero po pewnym czasie, gdy już troche podziałać bez różnych substancji pomagających, będzie Ci łatwiej przejśc stagnacje i dalej topić tłuszcz.

Co do bcaa, wybrałbym Bcaa Xtra, do tego witaminy i minerały oraz omega-3

dresik20
11-03-10, 10:52
Co ty gadasz.Chłopak ma 16lat ,a Ty mu takie rzeczy podsuwasz :evil:
hm spodziewam się że i tak coś bedzie brał bo wtym wieku idą na szybkość a nie na jakość bo to już nie nasze pokolenie to pokolenie gimnazjum lepiej to niż np.venom na początek jak biora inni w jego wieku na początek bo na allegro napisali że szybko działa moje zdanie

może masz racje że z tymi dawkami przesadziłem

KowalX
11-03-10, 11:52
No właśnie :).Młodzież jest bardziej podatna na kofeinę dlatego nie zaleca się osobą młodym.Zresztą jak z każdym składnikiem.
Powinien dać sobie na razie z tym spokój.Jak zrobi to jego wybór,ale nie mam zamiaru osobiście komuś zalecać czegoś co może okazać się niekorzystne.Co niektórzy myślą ,że jak nie ma tam ukrytych substancji nielegalnych to jest już odpowiednie dla każdego w każdym wieku.
Niektórym się przyda:

ZASTOSOWANIE

Suplement diety przeznaczony dla osób dorosłych, aktywnych fizycznie oraz sportowców, jako środek ułatwiający redukcję tłuszczu zapasowego.
Preparatu nie należy stosować w przypadku ciąży, karmienia, chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji lub nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Przed rozpoczęciem terapii odchudzającej zaleca się konsultację z lekarzem lub dietetykiem. Uwaga: Produkt przeznaczony dla osób dorosłych. Zawiera wysoką dawkę kofeiny! Przed stosowaniem preparatu zapoznaj się z ulotką!