Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cykl

kieras
04-02-07, 20:28
Witam.
Z racji tego ze ćwicze z kumplem to poprosił zebym tesh sie spytał o jego cykl który sobie łupnie.W temacie siedzimy dość głeboko ale forum to jest dosc ciekawa alternatywa.
Tak więc kumpel chce zmieszac:
Knockouta 500g olimp + biosterol ze 2 paki + mass gaina (megabol) 3 kg + hmb(megabol) z 2 paki po 200 caps
Co o tym sądzicie?

Dyfel997
04-02-07, 21:45
Ja ci mogę odpowiedzieć tak megabol jest do d**p. miałem 1 odżywke i juz wiecej tej firmy nie odwiedze tak samo jak olimpa nieobrażając knoc kouta bo to dobra kreatyna. Ja biorę tylko Amerykańskie odżywki i suple są super a nie to co polskie!! po drugie lepiej mieć diete zamiast pakować w takie pierdoły ja biosterol czy coś tam jeszcze. I ewentualnie do diety jakaś wtedy odżywka.

jonasz7
04-02-07, 22:35
Megabol jest OK i już !!
Ale HMB nie brał bym Megabola!! Wogle te HMB bym sobie odpuścił.
pzdr.

grzehu
05-02-07, 11:31
j/ megabol ma ogólnie wiele niezbyt pochlebnych opinii,z którymi muszę sie zgodzic,wybrałbym inne firmy

jonasz7
05-02-07, 13:11
grzehu, wielu jest takich jak ty którzy nie lubią tej firmy, a ona wcale tak zla nie jest.
pzdr.

Dyfel997
05-02-07, 14:48
Bo na każdego działa inaczej na mnie nie podziałała wogule tylko szkoda było mi tych pieniędzy wydać!! tak samo jak olimp dla mnie to są skończone firmy. Wole Ultimate, Dymatize i itp. Wiec rób jak uważasz! POZDRO

kieras
05-02-07, 16:25
Dzięki za posty.Ja tam jestem zadowolony z Megabola,ale jak ktoś napisał kazdemu inaczej wchodzi.Tych supli jest tyle ze niewiadomo co wybierac.Ogólnie jak bym miał duzo kasy to był kupiwał odzywy Universal'a typu amino.... sa drogie ale podobno jak daja rade !! :D pzdr

Prezydent_1c
05-02-07, 17:06
Kupuj odzywki Trec'a ;) Najlepsza firma z produktami których jakość jest odpowiednia do ceny ;)

kieras
05-02-07, 21:22
wedlug mnie sprzeczanie sie o firmy odzywkowe nie ma najmniejszego sensu bo kazdy ma swoje przekonania schematy i inne..Temat zamknięty :D:D:D

jonasz7
06-02-07, 08:19
Prezydent_1c, ech z tym treckiem róznie bywa, już wolałbym Olimpa Dużo bardziej pewny!! I tańszy!!
pzdr.