Zobacz pełną wersję : Cell Pump + PERFECT WHEY PROTEIN OLIMP + MASS XXL
1990Mariusz1990
04-02-07, 17:20
Cell Pump + PERFECT WHEY PROTEIN OLIMP + MASS XXL czy takie połączenie jest dobre?
może coś zastąpić inną odżywką? Z góry dziękuję i odwdzięcze się za odpowiedzi;)
Ja bym wyrzucił massa i dał może jakieś carbo, może tauryne.
pzdr.
nic o tobie nie wiemy
ani ile ważysz ani jaką masz budowę
a profilu wypisałeś jakiś cuda
1990Mariusz1990
04-02-07, 17:56
177cm 65kg ćwiczę 8 miesięcy
czyli raczej jesteś szczupły
nie wiem czy to twój pierwszy cykl ale jeśli tak to proponowałbym na początku mono zamiast cp
mass będzie dla ciebie dobry
a białko też się przyda
pytanie czy jest dieta
choć wątpię
NIKOLIS 168
06-02-07, 12:37
Jeżeli nic nie brałeś to może weź lepiej
jakąś krete np. XXS lub KTP z HI TECA
i połącz ją z białkiem może być Perfect whey Protein.
a później proponowałbym Xpanda i BCAA.
nie wiem czy dobrze mówie ale wydaje mi sie że to bedzie dobre rozwiązanie!
pozdro :cool: :lol: :twisted:
NIKOLIS 168, jak to byłby to jego pierwszy cykl to mono z Vitala i dextro by mu już pomogło!!Do tego jakiś gainerek i może rosnać.
A i dieta!!
j.w :wink:
tylko powiedz który to cykl??
no bo jak pierwszy to kretaynka z vitalmaxa+jakas dextroza moze byc dextro juice
do tego jakis gajner na uzupełnienie diety i rośniesz
no bo jak pierwszy to kretaynka z vitalmaxa+jakas dextroza moze byc dextro juice
do tego jakis gajner na uzupełnienie diety i rośniesz
Brzmi znajomo cheh :mrgreen: :mrgreen:
pzdr.
zle to zacytowałem :lol: :lol: :lol:
zreszta kazdy by to samo (pewnie) napisał :lol:
zachęcił mnie podpis w temacie :twisted:
zachęcił mnie podpis w temacie
No to masz!!
pzdr.
grzesiek k
07-02-07, 21:22
177cm 65kg ćwiczę 8 miesięcy
Cały ten czas jechałeś na sucho ?? jak tak to Magnuma 8000 i potem kreatynę np Mega Capsa
Potem Nitro lub na odwrót.Na pewno coś da.Nie na pewno tylko dużo.Pozdrawiam :o
1990Mariusz1990
07-02-07, 22:24
Wcinałem już Olimp Creatine Monohydrate Powder i Mass XXL
a jakie masz po tym przyrosty??
cos ci napewno dało :wink:
to teraz mozesz własnie podane wyzej zestawiki
a dietka jest??
grzesiek k
08-02-07, 22:03
cos ci na pewno dało :wink:
a dietka jest??
Z suplami się zgodzę
Właśnie Dietę masz ?? jak nie to masz Dział Dieta cos tam dla siebie poszukaj i git :grin: zakup dobre suple i Rośnij Wielki :lol:
1990Mariusz1990
08-02-07, 22:20
a dietka jest?? Ale ty mnie wku***** człowieku jaka różnica, przecież i tak człowiek taki jak ty (14 lat) ch*** mi możesz pomódz!!! Weź przestań człowieku pisać takie kretyńskie pytania, w twoim wieku nawet nie można brać kreatyny bo organizm ma jej wystarczająco!! więc co ty możesz wiedzieć!!! Bez diety to tylko kretyni ćwiczą, a białko chce brać by uzupełnić braki w diecie. Odpowiem ci na to pytanie, tak dało! 2 kg masy i z 10 kg na klatkę (ale to oczywiste bo przecież ciężko ćwiczę). Prosze nie udzielaj się bo tylko mnie wkurzasz.
grzesiek k
09-02-07, 11:11
a dietka jest?? Ale ty mnie wku***** człowieku jaka różnica, przecież i tak człowiek taki jak ty (14 lat) ch*** mi możesz pomódz!!! Weź przestań człowieku pisać takie kretyńskie pytania, w twoim wieku nawet nie można brać kreatyny bo organizm ma jej wystarczająco!! więc co ty możesz wiedzieć!!! Bez diety to tylko kretyni ćwiczą, a białko chce brać by uzupełnić braki w diecie. Odpowiem ci na to pytanie, tak dało! 2 kg masy i z 10 kg na klatkę (ale to oczywiste bo przecież ciężko ćwiczę). Prosze nie udzielaj się bo tylko mnie wkurzasz.
1990Mariusz1990 spoko bez nerwów nie pacz na to co ci inni piszą wal to :mrgreen: :wink:
dobra jezu nie unos sie tak to ze mam 14 lat to nie znaczy ze ty wszystkie rozumy pozjadałes -ja tego tematu nie zakładałem
a zreszta nie kazdy ma diete wiec pytam bo znam goscia co bez zadnych obwodówek diet itd wzioł kreatyne i jakos mu to cos dało i jego organizm nie był za młody :lol:
Jak się nie ma diety to wogle na suple nie ma co patrzeć, nić nie da a jeśli nawet to słabo!!
pzdr.
1990Mariusz1990
10-02-07, 01:03
Wkurza mnie tylko to że ten pseudoexpert może komuś kiedyś zaszkodzić. Moim zdaniem wiedza powinna być oparta na doświadzczeniech a nie na domniemaniach.
jakby wszystkie wypowiedzi miały byc oparte na własnych doswiadczeniach to połowe tych postów by nie było
słuchaj ja mowie to co wiem wiek w profilu se moge zmienic ale po co?? co bede oszukiwał nie wszyscy maja diete zdzrzaja sie debile co nie maja pojecia o diecei i treningu a zaraz sie za suple biera tak wiec jezeli ci uraziłem tym pytaniem to PRZEPRASZAM a tym samym wiem ze u ciebie juz z dieta jest wporzo :wink:
Wkurza mnie tylko to że ten pseudoexpert może komuś kiedyś zaszkodzić.
To się tyczy mnie :mad: :mad:
pzdr.