Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : storm + glaycer

nbmatt
08-03-10, 19:00
Witam co sadzicie o takim zestawie . Cel masa , obecna waga 80 kg . bral ktos glycera ?

storm + glycer grow , bialko whey gold , glutamina

storm rano i wieczorem , glycer przed treningiem

burn
08-03-10, 23:36
Gltuamine wymień na bcaa.
Glycera wymień na glicerynę apteczną, będzie miała podobne działanie :D
Serio, chyba lepiej będzie jak zainwestujesz w jakiś booster przed treningowy, czy cuś.

nbmatt
09-03-10, 14:02
to ten glacer to taka kicha ? :/

burn
09-03-10, 14:14
Pewnie nie kicha ale bardziej ufał bym jakiemuś stackowi przed treningowemu. Co do działania, to nie wiem, bo nie jadłem. Opinie słyszałem różne.

simonides
09-03-10, 18:08
Ja brałem i biorę Glycer grow. Bardzo dobry suplement przedtreningowy, i mam wrażenie że mało chemiczny. Chociaż u osób z wrażliwym żołądkiem nie będzie on dobrym pomysłem. Ten Glycer to głównie tłuszcz dlatego w wodzie wogle się nie rozpuszcza, trzeba brać łychę do mordy i zapić.

A i btw
Dla tych co twierdzą że Glycer grow to kicha to spójrzcie na najlepsze przedtreningowe staki. Składają się również z polimerów glicerolu, czyli stearynianów i glicerofosforanów. Nawet NO Xplode go ma, a to kozak supel.

nbmatt
09-03-10, 18:39
właśnie czytałem opinie o glycer sa pozytywne podobno jeden z lepszych produktowy moze ktos sie jeszcze wypowie czy bral :)?

simonides
09-03-10, 19:54
Nie no bez przesady :D
Nie spodziewaj się Bóg wie czego po nim. Ale waskularyzacja u mnie była naprawdę mocna po tym produkcie. Poza tym przyjemnie mi się po nim ćwiczy. Jest to tylko jeden składnik, więc raczej nie dostrzegniesz niesamowitego skupienia i ogromnej chęci do przewalania żelastwa bądź walenia w worek. No i jest ekonomiczny chociaż ja zawsze rzucam do mordy max dawkę czyli 4 łychy. I jeszcze jedno - ma posmak słonawy więc raczej samemu trzeba go szamać.

nbmatt
09-03-10, 22:53
ok dzieki za odpowiedz :) kupie tego glycera storma bcaa :) chyba ze jest cos godniejszego uwagi niz storm? fundusz mam raczej nie ograniczony

fallenursus
10-03-10, 02:44
glycergrow strata kasy.
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?22030-Glicerol!!-Test-%29-Watek-zbiorowy-%29

simonides
10-03-10, 12:58
Czy strata to myślę że warto samemu ocenić. Glutamina też została okrzyknięta stratą kasy (jest duzo artykułów nt temat), a jednak nadal ludzie ją stosują. Dla mnie jest pewne że środek ten działa. I mówimy tutaj o monostearynianie glicerolu a nie o jego czystej postaci. Jeżeli jest to fiasko, to dlaczego jest on w tylu świetnych suplach ?

I po drugie, w temacie który dałeś są wypowiedzi osób na które działał on dobrze np slim shady.... Nie ma co porównywać suplementu od controlled labs i gliceryny aptecznej

MolderDist
10-03-10, 23:30
dlaczego nie ma co porównywać?

i tutaj i tutaj związkiem jest glicerol

tylko, że za gliceryne płacisz grosze (a jest to poprostu roztwór glicerolu) a za GLycerGro i monostearynian glicerolu kilkadziesiąt zł.

wujek.maciek
11-03-10, 01:04
storm to swietny stack. wziolbym go z np. jednowodzianem z universala. ewentualnie bialko do uzupelniania diety i wsio. zadnych glutamin, bcaa, glycerocudow na kiju (jesli juz to jak wyzej-gliceryna z apteki za pare zl), chyba ze robisz hardkorowa redukcje, ale to calkiem inna bajka. jak juz chcesz na cos wydac pieniadze, to witaminki/mineraly i cos na ochrone stawow (jesli planujesz wejsc na wieksze ciezary).

pozdro

simonides
21-03-10, 14:40
Sory że tak odkopałem ale mnie dawno na forum nie było.

dlaczego nie ma co porównywać?

i tutaj i tutaj związkiem jest glicerol

tylko, że za gliceryne płacisz grosze (a jest to poprostu roztwór glicerolu) a za GLycerGro i monostearynian glicerolu kilkadziesiąt zł.

A w takim razie ciekawi mnie co powiesz o kreatynie. Przecież czy jabłczan, czy monohydrat, czy ortofosforan, dekan związkiem jest tu kreatyna, a działanie jest zgoła inne i skuteczność preparatu też.

glycergrow strata kasy.
http://www.e-kulturystyka.info/showt...k-zbiorowy-%29 (http://www.e-kulturystyka.info/../showthread.php?22030-Glicerol%21%21-Test-%29-Watek-zbiorowy-%29)

Akurat jak ten temat przeczytałem to ludzie co się w nim wypowiadają mówią że widzą postępy, a może bóle głowy są spowodowane nieodpowiednią formą związku glicerolu ?

Zawsze znajdą się ludzie na których suplement będzie działał, a teoretycznie jest to niemożliwe. Dobrym przykładem jest choćby glutamina. Pozdrawiam

pan.wiesiu
21-03-10, 18:54
formy kreatyny sie roznia, glycerol nie. moi przedmowcy w zasadzie wyczerpali temat. zrobisz jak zechcesz, ale na zdrowy rozum, to strata pieniedzy i tyle.

pozdrawiam;
wiesiek