Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cykl do ułożenia

$Bubu$
07-03-10, 21:47
- wiek, 23
- wzrost 183
- waga 110 spora:]
- wymiary przeciętne np. ramie 44.5 bez pompy
- rekordy cyferki nie ważne
- staż trenngowy 2 lata teraz wcześniej 1.5 roku
brałem już winstro doustnie i mete ale czas na coś nowego nie teraz ale niedługo proponuję zrobić cykl na masę mięśniową dobrej jakości.
wiem że będziecie pisać że mam masę ale przy dobrej diecie można gubić fat i nabierać mięśni na czym mi zależy a proponuję.
Jestem w stanie zakupić
testosteron propionate polecany jest mi.
i winstrol tym razem w szotach
planuję też dożucić dece jak to ma sens i proszę o ułożenie ile będzie mi tego potrzeba i dawkowanie. Z góry dzięki

ht
07-03-10, 22:20
mozna robic mase miesniowa przy jednoczesnym redukowaniu. ale akurat tutaj kluczem do sukcesu nie sa srodki a dieta. prop do deki ma sie nijak. niema co kombinowac. deczke minimum 10 tyg bys musial ciagnac a zatem propa 12. daj na cykl propa z winem lub enana z deczka i tyle,

fallenursus
07-03-10, 22:27
bubus kombinujesz. misiac temu w suplach co inneog pisales.

prop/winny-nie musi byc w szotach. deki nie ma sensu do krutkich estrow i na recomp'a dawac bo nie dasz rady.

fallenursus
07-03-10, 22:33
ostatni cykl kiedy i jaki byl? dawki, odblok?

$Bubu$
07-03-10, 22:43
pytać mogłem ale nie musiałem brać.:]
Właśnie rozmawiałem z kolegą i też proponował propa ogólnie on będie wsystko nadzorował siedzi w tym około 8 lat nawet ma jakieś osiągnięcia w kulturystyce ale wiecie wasza opinnia jest dla mnie też cenna nie można nikomu ufać w 100%
ostatni to 2 miesiące temu meta 25mg/ed brak odbloku i odżywki do tego
czyli teraz zaczne

1-6 propinat 75mg eod
1-6 winstol 50mg eod
lub
1-8 propinat 75mg eod
3-9 winstol 50mg eod
co wy na to?? czy może jak na moją wage to za mało??
odblok bym rozpoczął po 4 dniach od ostatniego szotu tescia tylko jak i ile

fallenursus
07-03-10, 23:07
jesli dieta i aeroby beda utrzymane na poziomie to druga opcja i propa 100mg.

$Bubu$
07-03-10, 23:10
no ok i jeszcze sprawa że boje się o gino to nie zaszkodzi 10mg ed nolvadexu brać?? i jak się to ma do końcowego odbloku??

fallenursus
07-03-10, 23:13
dlatego zapytam sie jeszcze raz, jak tlusty jestyes? tylko nie mow ze nie tlusty jak ostatnio :)

vold
07-03-10, 23:31
cykl prop + wino

100mg propa to minimum do twojej wagi,

jak chcesz śmiało możesz dać 10mg nolwy,