Zobacz pełną wersję : Pomoc w rozpisce
1.Trenuje od 10 lat 2.cel masa dobrej jakości i siła utwardzenie i lekkie wyrzeźbienie dodanie parę kilo dobrej masy 3.głownie testosterony i metki i suplementacja i zrównoważona dieta 4.przeciwwskazań BRAK ! 5.wiek 31 lat waga 135 kg -wzrost 195 cm nie jestem zbyt zatłuszczony lekka samara na brzuchu talia -100cm To tyle na wstępie chciałem coś bardzo dobrego zrobić na Propie Trenie i Metce chyba że są inne propozycje nie pierwszy cykl więc chciałem poczuć co warty jest TREN i jakie firmy są dobre mogą być undery może będą tańsze Pozdrawiam i Dzięki Maćkowiak
tomaszewiak
07-03-10, 15:01
1-6 tren acet. 75 mg eod
1-8 test. prop 100mg eod
6-14 wino 30-40 mg ed
z trena malay,razak,alchemia
daj propa z trenem.
1-8 prop 150mg e2d
1-6 tren 75-100mg e2d.
na upartego to wino tez mozna dodac. ale ja bym odpuscil.
fallenursus
07-03-10, 17:59
po przeanalizowaniu twoich wczesniejszych postow, moze jednak tren nie?
jelsi sie juz zdecydujesz to tak jak HT .
powodzenia.
bez obrrazy
A co z metk a czy da radę jeszcze do tego metke i co sadzicie o firmie PHOENIX LAB czy daje rade ta firma
prop + tren , osobiscie to mój ulubiony cykl i polecam i tobie,
z firm które stosowałem, ostatnio razak , poprzednie cykle db pharma - działają na bank idealnie :)
zero kombinacji, prosty cykl:
1 - 6 tyg prop 100mg eod
1 - 6 tyg tren 75mg eod
do twojej wagi nawet możesz propa dać 200mg eod,
trenu jak nie brałeś to nawet 50mg eod styka ale przy twojej wadze dał bym 75mg,
wszystko da rade. ale tren z propem porobi cie odpowiednio. tak ze tam meta tu nie jest potrzebna.
Może i wystarczy TREN+PROP ale jak by to wyglądało jeszcze z metką chyba metka nie zaszkodzi co ?
jak dla mnie to zaszkodzi, tren to typowa definicja, siła, widoczna żyła itp., po tam mete pchać.
ok to jest coś może jeszcze co by z tym dobrze zagrało na maxa z TRENEM + PROPEM chodzi mi oto żeby był zajebisty cyklon ale nie gryzło się z tymi środkami
jak chcesz bardziej jechać pod redukcje to dodaj efedryne przed treningami i clen po cyklu.
Może teraz się powtarzam ale tylko z czystej ciekawości pytam czym i jak może metka zaszkodzić czy dla tego że pociagnie trochę wody czy może coś innego Dzięki
fallenursus
09-03-10, 00:23
ehh no dobra.
tren sam z siebie nie daje gino.
im wiecej srodkow aromatyzujacych do trena tym wieksze prawdopodobienstwo kuku po nandro.
To proszę jeszcze o nazwy pewnych firm mogą być undery PROPA i TRENU jakie są obecnie najpewniejsze sprawdzone proszę o parę firm żeby było z czego wybrać Dziękuje Pozdrawiam
atomic razak dzialaja napewno.
A mam dostęp do PHOENIX LAB czy to dobre jest czy sobie to odpuścić co sadzicie o tej firmie
Razak
APX Labs
DB Pharma
działają elegancko i co ważne nie bolesne injekcje.
dobra to zrobię tak jak pisał voldemort tren + prop z Razaka a jaki porządny odblok po takim cyklu Dzięki Pozdro
jak 6 tyg , samego cloma bym dał.
MolderDist
13-03-10, 01:33
Ciągle mnie ciekawi
Voldemort - polecasz zawsze clena po cyklu, jezeli ktoś przeprowadza redukcje
ja myśle, że po cyklu danie clenu doprowadzi do drastycznego spadku wypracowanej masy, dlatego mysle, ze jakiś test jest nadal konieczny
ale moge sie mylic, bo leszcze jestem w tym :-P
fallenursus
13-03-10, 01:52
uhm..clen jest dosc sporym uhm, anabolikiem:)
tak samo jak efa
MolderDist
13-03-10, 01:57
Co czytam i słysze ralcej ludzi stosujących niedlugo/zaraz po cyklu clena to wiekszość pisze, że więcej tego nie zrobi ;-)
wydaje mi się, że własnie clen zaraz po cyklu to niezbyt dobry pomysł
no ale czekam bardziej na wiecje opini ludzi, którzy probowali
fallenursus
13-03-10, 02:05
wszystko zalezy od dawek.
tym samym przykladem moze byc T3 w zaleznosci od dawek na mase lub rzezbe :)
Co czytam i słysze ralcej ludzi stosujących niedlugo/zaraz po cyklu clena to wiekszość pisze, że więcej tego nie zrobi ;-)
Właśnie clen to zajebisty pomysł po cyklu.
Tylko trzeba go ukierunkowac.. na zatrzymanie masy lub na redukcje tluszczu ktory naciągnąłeś na cyklu.
MolderDist
13-03-10, 13:57
karolak, próbowałeś?
karolak, próbowałeś?
Nie widzisz avatara jak chłopaka poredukowało? :)
jasne, ze tak.
Ty Narg się nie wypowiadaj.. bo dzisiaj sie naczytałem juz o twojej tolerancji dla pedałów i mi wystarczy.
jasne, ze tak.
Ty Narg się nie wypowiadaj.. bo dzisiaj sie naczytałem juz o twojej tolerancji dla pedałów i mi wystarczy.
A co Ty kolejny forumowy gaybasher i jedyny prawdziwy czysty polak? :)
MolderDist
14-03-10, 00:09
jasne, ze tak.
Więc przedstaw jak to wyglądało, jaki cykl, potem jak leciałeś z clomem, jakie efekty końcowe itd.
omg.. chyba ci sie pojebalo bo mowa o clenie a nie o clomidzie.
pod koniec cyklu lub bezpośrednio po cyklu wbijasz na clen.. dawek ci nie wpowiem jakie masz brac.. bo musisz sprawdzic jak na ciebie dziala, a wazne jest to zebyś bral 2tyge/on i 2 tygle/off bo po 2 tygodniach nastepuje tolerancja.
Zreszta clomem nie spalisz masy miesniowaej tylko fat.. wiec raczej chyba dobrze, a clen sprzyja ograniczeniu spadkom bo jest lekko anaboliczny.
mam ci caly moj cykl rozpisac? za duzo pisania.. nie chce mi sie.
A i szamaj tak maks o 17 ostatnia dawka bo nie zasniesz.
Narg sie redukuje apapem.
blisko, aspiryną :)
MolderDist
15-03-10, 01:49
omg.. chyba ci sie pojebalo bo mowa o clenie a nie o clomidzie.
pod koniec cyklu lub bezpośrednio po cyklu wbijasz na clen.. dawek ci nie wpowiem jakie masz brac.. bo musisz sprawdzic jak na ciebie dziala, a wazne jest to zebyś bral 2tyge/on i 2 tygle/off bo po 2 tygodniach nastepuje tolerancja.
Zreszta clomem nie spalisz masy miesniowaej tylko fat.. wiec raczej chyba dobrze, a clen sprzyja ograniczeniu spadkom bo jest lekko anaboliczny.
mam ci caly moj cykl rozpisac? za duzo pisania.. nie chce mi sie.
A i szamaj tak maks o 17 ostatnia dawka bo nie zasniesz.
Oczywiście, ze chodziło mi o clena a nie cloma - kwestia późnej pory pisania przezemnie i poprostu pomyłka.
Clenem nie spalisz miesni a fat? To powiedz jak po cyklu z plusem kalorycznym przedziej na minus i dodasz do tego clena to nie pojedzie ostro po mięsie?
Soory ale nie chcesz opisać jak wyglądał cykl i dać wiarygdnych wyników to nie jesteś dla mnie wiarygodny. Ja rozmawiałem z wieloma osobami, które to stosowały i ich opinie były jednak negatywne, wnioski wynosili takie, ze następnym razem conajmniej testa będą ciągnąć jako antykatabolika.
Masz czas o 8 rano pisac o apapie i pedałach, a nie masz czasu pare minut opisać cykl... A co do 2/2 to zawsze jest ketotifen.
fallenursus
15-03-10, 01:59
Clenem nie spalisz miesni a fat? To powiedz jak po cyklu z plusem kalorycznym przedziej na minus i dodasz do tego clena to nie pojedzie ostro po mięsie?
a kto tak robi? strata kasy na soki, i zdrowie. glupota calkowita...
1 - 4 tyg metanabol 20mg / ED
1 - 8 tyg testosteron enantat 200mg / E5D
6 - 10 tyg winstrol 30mg / ED
10 - 16 tyg clen / w tym 2 tyg off.
Odblok dobe po ostatnim tabsie wina / 100mg przez 6 dni potem 50mg 12 dni.
Słuchaj innych fachowców i bierz anapolon jako antykatabolika.
Skoro rozmawiałeś z wieloma osobami to po chooy ci jeszcze nasza.
elo.
MolderDist
15-03-10, 14:35
a kto tak robi? strata kasy na soki, i zdrowie. glupota calkowita...
A jak wyobrażasz sobie palenie fatu na takim plusie kalorycznym jaki występuje na bombce?
Pytam sie bo nie wiem. Może dajecle clena na tym samym plusie i palicie fat? Nie wiem.
1 - 4 tyg metanabol 20mg / ED
1 - 8 tyg testosteron enantat 200mg / E5D
6 - 10 tyg winstrol 30mg / ED
10 - 16 tyg clen / w tym 2 tyg off.
Odblok dobe po ostatnim tabsie wina / 100mg przez 6 dni potem 50mg 12 dni.
Słuchaj innych fachowców i bierz anapolon jako antykatabolika.
Skoro rozmawiałeś z wieloma osobami to po chooy ci jeszcze nasza.
elo.
Bo jestem otwarty na opinie wielu osob, to że jednemu wyszło tak a nie inaczej, nie znaczy, że robił dobrze i wszystkim będzie tak samo.
Dlatego się pytam wielu osob.
I jak oceniasz efekty w 10-16 na clenie? Jakie dawki dawałeś?
Mięso sie trzymało, jesteś zadowolony?
Zacznij od 40mcg zwiekszac co 20mcg az dojdziesz do temp 37-37.5.
Zadowolony bylem.
satysfakcjonuje cię odpowiedź?
fallenursus
15-03-10, 15:47
A jak wyobrażasz sobie palenie fatu na takim plusie kalorycznym jaki występuje na bombce?
Pytam sie bo nie wiem. Może dajecle clena na tym samym plusie i palicie fat? Nie wiem.
Molder jesli jakis baniak wskakuje na redukcje odrazu po cyklu bez wspomagania farma. to sie dziwisz ze leci mieso? konkretny debilizm taki krok. kalorie musza byc takie same po cyklu trening tak samo intensywny(1 dzien wiecej na regen.). zeby to wszystko nie spadlo. i co najwazniejsze agresywny,szybki i skuteczny odblok. jesli ktos wkakuje na bombke, to wogole nie rozumiem czemu tacy ludzie rzezbia bez Saa?
dokladnie fallen, ja jako typowy tluscioch kazda bombke ukierunkowuje pod redukcje. nie widze sensu w moim przypadku robienia masy na saa . skoro potem i tak bede rzezbil. raz tak zrobilem. po bombce waga pokazala 95. nastepnie wzialem sie za reduckje. waga zeszla na 73... totalny debilizm i brak wtedy wiedzy tak zaowocowal.moja ost bomba to antek bold omo prop tren. 16tyg. wagi bylo +4kg. ale fatu zjechalo sporo i bylem mega zadowolony. a niby cykl typowo masowy.
MolderDist
15-03-10, 23:57
Molder jesli jakis baniak wskakuje na redukcje odrazu po cyklu bez wspomagania farma. to sie dziwisz ze leci mieso? konkretny debilizm taki krok. kalorie musza byc takie same po cyklu trening tak samo intensywny(1 dzien wiecej na regen.). zeby to wszystko nie spadlo. i co najwazniejsze agresywny,szybki i skuteczny odblok. jesli ktos wkakuje na bombke, to wogole nie rozumiem czemu tacy ludzie rzezbia bez Saa?
Ale ja właśnie się w 100% zgadzam z Tobą.
Ale teraz nawiążmy to co robił karolak89
robił cykl masowy,
skończył towar i wszedł na clena, bez towaru
czy to właśnie nie to o czym pisałeś w poście?
fallenursus
16-03-10, 00:05
ale on ie robil redukcji po cyklu..:)
MolderDist
16-03-10, 00:37
A no to źle zrozumiałem
w takim razie w jakim celu clen był 10-16 tygodnia?
To poczytaj posty wcześniej to bedziesz wiedział.
Koledzy a jeszcze chciałbym się dowiedzieć czego mogę się spodziewać po cyklu 8 tyg PROP+TREN chodzi mi o siłę i masę ile kilo może pójść napiszcie z własnego doświadczenia wiem że ten cykl to dobra jakość mięśnia i żyła ale co z siłą i wagą Dzieki Pozdro
fallenursus
23-03-10, 15:58
http://www.netpaths.net/blog/wp-content/uploads/2007/10/magic-8-ball.jpg