Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : No Shotgun vs Xtreme Napalm

chudy88
06-03-10, 13:18
Witam, aktualnie jestem jeszcze na diecie na mase, niezle idzie, za niecale 2 miesiace ja koncze i robie wycinke, zmiana treningu+dieta do tego dolaczam HMB i Bialko i zastanawialem sie nad No Shotgunem lub Xtreme Napalm, moze ktos z was stosowal i poleci mi ktory z nich bylby lepszym wyobrem chyba ze nie ma wiekszej roznicy? Z gory dziekuje

Rafal_rsl
06-03-10, 15:34
HMB zmień na BCAA ;)

Shotgun stary sprawdzony i chwalony stack :)

Napalm mocna nowość którą raczej wszyscy na + komentują ;)

MolderDist
07-03-10, 00:32
Napalma nie jadłem

No-shotgun jadłem i czasm też podjem - dla mnie ciągle jeden z najlepszych, także wybrałbym no shotgun.

szycha77
07-03-10, 01:33
Nie wszyscy komentują na +. Dla mnie to kolejny syf.

NIKOLIS 168
07-03-10, 13:06
Też postawiłbym na Shotguna chociaż są lepsze NO Boostery... Jak dla mnie nic mocniej nie kopie jak No Xplode i Super Pump 250 :)

KowalX
07-03-10, 13:12
Brałeś jakieś staki/pompery wcześniej?

chudy88
07-03-10, 13:16
HMB zmień na BCAA ;)

Mysle ze obejdzie sie bez BCAA, przytylem ostatnio 12 kg i mysle ze jeszcze kolejne tyle przytyje przez nastepne 7 tygodni, aktualnie waze 76kg mam 175 cm i ladnie poszlo mozei nie wszystko w miesnie ale trudno sie dopatrzec gdziekolwiek zebym sie wylewal.

Przeszukiwalem fora i wypowiedzi odnosnie napalmu i nigdzie nie widzialem zadnych wypowiedzi na minus

Brałeś jakieś staki/pompery wcześniej?

Nie to bedzie moj pierwszy

burn
07-03-10, 14:07
To zacznij może od Cell Pumpa, bo te co napisałeś, to bardziej high-end.
Szkoda tyle kasy wydać na pierwszą przygodę ze stackiem, skoro klepnie Cię coś słabszego i tańszego.

chudy88
07-03-10, 14:24
Mysle ze z kasa nie bedzie klopotu, jezeli pieniadze to jedyny problem to pozostane przy shotgunie/napalm

Essen
07-03-10, 15:15
Tak jak Burn mowil kup sobie Cell Pumpa albo N.O.K.O bo i tak cie klepnie. A zaoszczedzone pieniadze wpakuj jeszcze w diete.

Symu
07-03-10, 15:29
jak masz kase to kupuj kozaki no shotgun, no xplode - sprawdzone przez wielu ;) i do tego dorzuc jakas prosta forme np. mono.

Do napalmu neistety nie ejstem przkeonany

niewula
07-03-10, 16:39
sory za offtop , ale molder stosowales tez starszego shotguna czy tylko tego nowego bo slyszalem , ze ten stary byl lepszy

Symu
07-03-10, 17:02
ja stosowałem tylko starego, był okrutny w smaku ale działał kozacko ;)

niewula
07-03-10, 20:33
no tez wlasnie , podobno stara wersja byla kozacka , a ta nowa juz tak nie daje w dupsko

Symu
07-03-10, 21:16
nie bralem ale słyszałem że jest w miare ok. postaram sie sprobowac w tym tygodniu bo jest w saszetkach.

Dżagi
13-03-10, 14:47
Cieszą mnie opinie o no szotgun gdyż mam zamiar kupić.Co sądzicie o białku z tej samej firmy http://www.allegro.pl/item941537454_bialko_vpx_syngex_2_27kg_kreatyna_no _shotgun.html? Gdy no shotgun się skończy to należy jakąś przerwę robić przed następnym czy można brać dłuższy czas? Praktycznie nie używałem suplementów do tej pory. Białko chce kupić bo w lodówce ostatnio wiele go nie znajduję:/ Jakiego rodzaju efektów się spodziewać po shotgun? wielkość, siła,ogólnie działanie? I najważniejsze jak wyglądają spadki po odstawieniu?

Prezes007
13-03-10, 21:52
Nowy shotgun słabszy niż stary w smaku tez rewelacji nie ma, polecam obecnie No Xploda z BSN.
Przerw miedzy boosterami nie musisz robic jesli chodzi o kreatyne to tak.
Shotgun to booster przedtreningowy jedyne co mozesz po nim czuc to pobudzenie, koncentracja, pompa i wzrost sily na treningu, masa i obwody ida dzieki diecie a nie kreatynie. Spadkow po boostrach nie ma po kreatynie moze zejsc woda (ok1-2kg) ale miesnie przy dobrej diecie sie trzymaja ;)

MolderDist
13-03-10, 23:34
Niewula - nie brałem tego najstarszego chyba ani tego najnowszego.

Kupiłem go ze 2 lata temu po dobrej cenie i tak troche czekal na swoją kolej.

Zjadłem prawie do konca, zostawilem pare porcji i biore w wyjatkowych okolicznosciach bo bije dla mnie inne na głowe.

Niestety ze wszystkimi nowościami jest na minus, także nie zdziwiłbym się jakby tak samo był z tym

a może poprostu znowu wypuścili specjalną wersje europejską shotguna?

Dżagi
14-03-10, 09:32
Jak wygląda dawkowanie? dni treningowe/nie treningowe? chodzi mi o VPX no shotgun i BSN x-plode.

niewula
14-03-10, 11:02
bez sensu brac 2 boostery , bierze sie je tylko przed treningiem

Dżagi
14-03-10, 11:12
Nie chodziło mi o to że chce oba brać. Tylko dawkowanie każdego z nich,jeszcze się zastanawiam który kupić (jestem bardziej za shotgun). Gdyż w opisie no shotgun jest że tylko w treningowe. A x-plode również w nietreningowe.

Prezes007
14-03-10, 12:01
Jesli chodzi o działanie obecnie duzo lepszy jes Xplode. Nie musisz go brac w dni NT